icon

Ako zistím, či to bude chlapec alebo dievča?

adnil5551
21. nov 2011

poradte či máte niake skúsenosti niektoré čo ste čakali bábetko napr ako večší jeden prsník alebo guľaté bruško ja sa neviem už dočkať 🙂alebo či pri dievčatku je viac zle ako pri chlapcovi ..ďakujem 🙂

lucymk
12. jan 2014

ja mam doma dve baby.pri prvej som kazdy den do 3mesiaca komunikovala zo zachodom a pri druhej som zvraciala iba raz,ale to asi preto ze som bola nenasitna a prejedla som sa 😀

danula1238
12. jan 2014

Určite si nekupuj testy na určenie pohlavia, ja som si takýto kúpila a vyšlo mi dievča a mám chlapca. Moje dve kamarátky si ho tiež kúpili, obidvom vyšli dievčatá a majú synov. Je to podfuk.

mata90
12. jan 2014

ja mám dvoch chlapcov, pri prvom mi bývalo zle, ale mala som peknú pleť, špicate bruško, a pri druhom som nevracala ani raz, no som oškaredela, mala som hroznu pleť aj vlasy, a guľaté bruško, tak na toto by som neverila sú to len povery 🙂

bianca
12. jan 2014

tesne po si treba uvarit caj.Ak vecusko po naliati vriacej vody vyplava tak to bude dievca a ak ostane na dne bude to chlapec :D

miskamiky
31. jan 2014
anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
veronicka1901
31. jan 2014

Hmmm, mne bolo cele tehu zle, ale plet som mala super, celkovo mam dobru plet, ani v tehu sa to nezmenilo. Takze u mna 50:50. Neporadim, len pockat na ultrazvuk.

mayyyyka
31. jan 2014

Pridám aj ja svoju skúsenosť 🙂 Prvého mám chlapčeka, bolo mi na začiatku tehotenstva menej zle, chute som mala rovnaké aj pri chlapcovi aj pri dievčatku,ktoré čakám teraz, akurát teraz na konci tehu mi viac chutí sladké 🙂 ale čo som si všimla je že pri chlapcovi som zarastala oveľa viac a chlpky mi rásti rýchlejšie a boli tmavšie 🙂 a ešte aby som nezabudla robila som si v 10 tt ten test na určenie pohlavia a vyšla mi baba 🙂

skriatok2014
3. máj 2014

ked sme sa milovali tak sa manžel pozeral na obrázok panenky Márie. a dúfa že bude naše dievčatko ktoré čakáme tak krásne. Toto mi povedal manžel ked som ostala tehotna.

popka24
25. jún 2014

Ahojte baby 🙂 ospravedlňujem sa za zlú kvalitu obrázka...čo myslíte, chlapec alebo dievčatko?

doska
25. jún 2014

@popka24 podla mna to je jednoznacne rucicka 😀
neviem ci sa da podla nejakych znakov zistit co to bude, najlepsie je netipovat a pockat si na sono, a najistejsie je 3D 😀 ja mam dvoch chalanov a obe tehotenstva boli ine, prsia sa mi nezmenily kym som neporodila, brusko som mala dakejake 🙂 a ta tabulka mi raz vysla a raz nevysla...
ale ked si nedockava skus ten test 🙂

lubka1983
25. jún 2014

Kolky to je tt?ale ja sa neviem ani v tej foto zorientovat kde je hlava telicko

milota164
26. aug 2014

mne byvalo strasne zle ked som cakala dcerku a hrozne ma palievala zaha nastastie mi zabrali rennie zuvacie tablety

monika333slov
15. jan 2015

Testu ktorý, má 80 % úspešnosť verím ako tabletke po, ktorá mala mať 85 % úspešnosť a teraz čakáme dieťatko 🙂
( dala som si ju po 9 hodinách) takže úverim pri narodení 🙂

mata1252
25. mar 2015

No ja som mala prve dievca nebyvalo mi vobec zle a chute boli viacmenej normalne ale veeeelmi mi chutila zmrzlina isla som sa roztrhnut .. ved sa to potom aj ukazalo na vahe :D a teraz mam chlapceka pocas 12 tyzdnov mi byvalo hrozne ale nevracala som a z chuti dokazem jest vsetko ale skor mi chuti kyselkave a velmi vela ovocia.

kika87
30. mar 2015

U nas 21.tyzden a vyzera to na chlapca,tak este ideme 22.4.na 3D.tak uvidime ci potvrdia D co myslite ?

demonika11
29. apr 2015

Ahojte baby čo už viete pohlavie. Skúšam vypočítať podľa jednej kocky,čo sa vraj nemyli. Tak som zvedava 😊 treba len dátum poslednej MS a vek.

sadika
13. máj 2015

Heh, mne chuti slane a kysle, brusko mam spicate, plet a vlasy sa mi zlepsili, podla kalendara pohlavia mal byt chalan a cuduj sa svete - bude to mala bobana 🙂 Takze ziadne zarucene znaky priznaky a ine babske reci neplatia

ivciatko
27. jan 2016

Ahojte, ked som cakala syna mala som chut na palive a pivo a ked dcerku tak brutalnu chut na sladke. A pri dcerke som naozaj ospatnela a mame krasnu princeznu. Teraz cakam tretie a lamem si hlavu co to buse lebo mam chut uplne na vsetko a je mi neeskutocne zleee. Pri prvych dvoch tehotenstvach mi bolo minimalne zle. Dufam ze to nebudu dvojcata 👫

stacinka69
15. feb 2016

No ja mam prvú dcérku a pri nej mi bývalo prvé 3 mesiace zle stále. Teraz som tehotna tiež mi bolo zlé ešte dlhšie a povedali mi že ide byť asi chlapec...stráva ta istá presne čo aj pri dcérke . Veľa sladkého malo solit čo keby som nebola tehotna tak je to opak :D.Pri dcére som strašne opeknela a mala spicate brucho a teraz pri chlapcekovi mám guľaté a som oskaredela :(

lucassia
27. apr 2016

ahojte baby....a čo tak tvar bruška?? okruhle či špicate?

obelhalix
17. nov 2016

@lulu19
Možno ty si sa vyzut nestihla😉 my sme sa isto vyzut nestihli, napriek tomu kocka, ako z rozprávky, som 😵 unesený, a mama, zvláštny gén, speje k dokonalosti

stacinka69
18. nov 2016

A mám ďalšie dievcatko a tvrdili mi chlapec pri oboch babach

stacinka69
18. nov 2016

Lucassia pri chlapcoch vravia že je spicate mala som pri oboch spicate a mam dievčatá

nivea777
18. nov 2016

podla toho co pridala miskamiky v januari 2014 tak to je ciste dievca..a budeme mat chlapceka

kristinka28
27. jan 2017

@zaneta08 ahoj ako sa to pocita unas je to tazsie ak mozes skus vypocitat kto ma mladsiu krv ja som 16.07.1982 partner 13.07.1982 mame rovnake cislo hm ,ale ked som ja mladsia tak asi dievcatko ci dakujem

zaneta08
28. jan 2017

@kristinka28 tak tu to je veelmi na tesno, mozno dievcatko 🙂 nech ste zdravi a spokojni

kristinka28
28. jan 2017

@zaneta08 no na testno heh no dufam ze bude dievcatkk nase vytuzene ale hlavne nech je vsetko ok a dakujem

vierka01
8. mar 2021

Prosím vás ma niekto s týmto skúsenosť

janka65432
30. jún 2022

Ahojte baby som zufala moj gyn.mi povedal ze pravde podobne to bude baba a na velkom sone nevidel lebo je to otocne ze pravde podobne chlapec a uz som skoro 32tt hm