icon

Akú najzvláštnejšiu kombináciu jedla ste mali počas tehu?

gervidda
8. apr 2013

Ahoj maminky - tehulky. Chcem zadat otazku trosku na pobavenie. Aku najzvlastnejsiu kombinaciu jedla ste mali v tehotenstve? Moja bola vianocka s horcicou. 😀

Strana
z4
bubula_007
8. apr 2013

Aj keď už nie som tehu... ale pamätám sa, bol to vanilkový puding s bielym jogurtom. Blééé! 😀

jaruska8
8. apr 2013

Ja ani nie zvláštne chute, aleeeee... Na raňajky koláč s mliekom, na desiatu horalku, obed: palacinky, olovrant.... Hm, nejaké zákusky, no a večera????? Lekvárový chlieb. 😀
Sladké to istí. 😀 😝

lubina
8. apr 2013

u mna ani tak neslo o zvlastnu chut, ale o "nechut". Mala som asi nejcudnejsi odpor v tehotenstve 😀 , neznasala som totiz vodu. Uz len ked som si mala umyt zuby uz ma natiahlo na vracanie, nehovoriac o tom, ze vodu som pit nemohla vobec, inak by som sa musela rozpravat so zachodovou misou 😀 . Takze cele tehu som pila len mlieko a dzusiky, voda neprichadzala do uvahy, to bolo hrozne...........

katerinaky
8. apr 2013

ciste citrony he he

peta268
8. apr 2013

chlieb s rybickovou natierkou poliaty medom...ale iba raz 🙂

mimkao
8. apr 2013

Smotanový Zvolenský s príchuťou perníka, rožok a Treska. Ešte teraz mi je z toho na grc. Teraz už tretí deň sa snažím nevymýšľať... 🤐

hajajanka
8. apr 2013

Ja som tusim nejaka vynimka alebo co, mna ziadne divoke kombinacie nechytali 🙂

stellamaris
8. apr 2013

ja som musela mat denne jahody,aj v januari 😀 inac mi chutila vianocka s hrozienkami a na to paprikova salama alebo pecenovka.

emily76
8. apr 2013

dzemovy chleba so slaninou 😅 😅

cawes
8. apr 2013

Zemiaky z rury a kilo kecupu

nivalis
8. apr 2013

No ja som jedla mrazene krabie tycinky- priamo z mrazaku- oblizovala som ich jak lizatko 😀

piacere
8. apr 2013

Ja som mala šialenú chuť na vodu z práčky 😀 (Upozorňujem, že som si samozrejme nikdy nedala 😀 ) Ale mala som čo robiť, aby som si pri každom praní zo dve deci nenačerpala 😅

k_a_j_k_a
8. apr 2013

Kysle uhorky s cherry rajcinkami poliate takym tym grankovym toppingom 🙂

sense
8. apr 2013

no ja asi patrim tiez k vynimkam kt. nejake extra zmiesane chute nemali....

jujlucka
8. apr 2013

ja som tiez nic extra nemala, ale jednu znamu som pocula, ako hovorila, ze jedla salko s kremzskou horcicou...fuj 😖

ritusuk
8. apr 2013

z jedal to boli steaky,pamatam si tyzden,ked sme ich jedli po 2,kazdy den,jeden mal vzdy cez 200g.a citronova voda,tu som pila na hektolitre.a aj pri prvom aj pri druhom tehu som neznasala pach z chladnicky a z vajec a kavy ma napinalo cele dni.pri oboch tehu som nevstala skor z postele,kym som nezjedla suchy keks a caj a pri oboch som zvracala do 6.mesiaca.zuby mam ako kon po porazke:( :D

avanti
8. apr 2013

cesnakova polievka+kola+lentilky - po tejto kombinacii jedla konzumovanej naraz sa mi neskutocne ulavilo po cas prvych troch mesiacov nevolnosti. Inak aj ja som pripadala niekedy ako Holena z rozpravky o 12 mesiacikoch, ked som v zime dostavala chut na marhule, broskyne, melony - skratka na vsetko, co prave nemalo svoju dobu rastu a zrenia 🙂

11nika11
8. apr 2013

Ja som nejedla nic vynimocne,ale chute na jedllo ma brali stale v noci 🙂.Asi najzvlastnejsia kombinacia bol chlieb s maslom,medom a kecupom.A zavarana kukurica s makom 😀

ervenka
8. apr 2013

Susienky Disko s kremzskou horcicou.

effkaa
8. apr 2013

vsetko mastne, sladke, nezdrave... z ovocia a zeleniny mi bolo zle. Ale bola som schopna jest v pohode hned po rezni palacinky s kakaukom 😀

katren
8. apr 2013

zlty melon a paprikove cipsy k tomu 😝

liwka
8. apr 2013

ja som tiež nemala extra chute- ale stávalo sa mi, že som niekde zahliadla fotku, alebo počula o nejakom jedle a v tom momente som ho musela mať- takto sa mi stalo, že som šla do obchodu kúpiť krupicu (cieľ krupicová kaša), cestou som "stretla" regál so salámami a domov som si miesto krupice doniesla 20deka tlačenky 😀

ivuska027
8. apr 2013

rozok s jahodovym lekvarom a bravcovou sunkou a bryndza v akejkolvek podobe a case a hlavne vela, jedla som ju denne 7 mes 😀

ludka140281
8. apr 2013

xixi palacinky s kečupom,,,a deti to jedia dodnes 🙂

kitty88
8. apr 2013

ja som ani nejake zvlastne chute nemala, akurat sladkosti som jedla na tony 😀 no posledny mesiac - dva som mala neuveritelnu chut na cigaretu (jasne, ze som si nedala), a to som prosim pekne nikdy, ale naozaj nikdy nefajcila ani neskusala a hnusi sa mi to, doteraz nechapem, ako som mohla mat taku strasnu chut na to 😖 a dalsia zvlastna chut bola na ariel profesional ten biely, vonala som ho kazdu volnu chvilu a stalo ma vela sebazaprenia, aby som sa z neho nenapila 😀 😀 😀 zvlastne, teraz sa nad tym len smejem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

trojmamka
8. apr 2013

biela fidorka so zavinacmi 🙂

maria200981
8. apr 2013

ja som jedla chlebik s rybami v paradajkovej omacke....a hned potom som jedla med.... taku som mala
@peta268 az teraz pozeram ze sama som nebola 🙂

lucta30
8. apr 2013

Ja so mala sladu lupacku s maslom a dzemom jahodovym a k tomu mi najviac chutila kvasena kapusta a najviaac uplne ta voda s kapusty to bola moja mňamka 🙂 A do chladnicky som si schovavala v pohariku vodu s kapusty aby mi ju priateľ nevylial 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀

briketa
8. apr 2013

ja som jedla tony zeleneho hrasku a dynu. kazdy den a stale.

kejtinka
16. apr 2013

Párky s jahodovým džemom, zavináče som zajedala broskyňovým kompótom a stále mám chuť na kriedu a hlinu...Ale z oboch som si dala iba raz 😅

Strana
z4