icon

Akú najzvláštnejšiu kombináciu jedla ste mali počas tehu?

gervidda
8. apr 2013

Ahoj maminky - tehulky. Chcem zadat otazku trosku na pobavenie. Aku najzvlastnejsiu kombinaciu jedla ste mali v tehotenstve? Moja bola vianocka s horcicou. 😀

kk79
28. dec 2013

ja iba mandarinky, ale to na kila!!!! tyzdenne!!

maribell
8. jan 2014

ja som zase vobec nemala chute ale skor nechute napriklad neznasam vonu zaliatej kavy.. napina ma z toho 😀 a este pred tehu som milovala miesane vajicka jedla som ich denne ale teraz ked som tehu tak len na ne pomyslim a uz ma nadrapuje 😀

ask
8. jan 2014

Cele balenie vianocnych oblatok som si pozliepela medom a jedla to ako horalky😎 Dcera sa narodila 18.1 a vonala medom🙂))))

adeala
8. jan 2014

Prvý príznak tehotenstva (už 2. krát) - neprekonateľná chuť na vifonku. A tomto tehu pri tomto tehu som ešte zvýšila level a všade musím mať med - aj v tej vifonke 😀

zabka1987
8. jan 2014

ja som jedla mak , ale že na kilá...najprv po lyžičke a potom každý deň kilo maku muselo byť ... u nás mak všade vypredaný celé tehu, nestíhali zásobovať 😀 môj chlap sa už chytal za hlavu

klarionela
20. mar 2014

chlebiky se skvarkovou pomazankou a zapijet to jogurtovym mlickem s prichuti jahoda banan:D nejlepsi je to v deset vecer......

vulka
20. mar 2014

Studeno( huspeninu) so zakysankou.

fialkaa
20. mar 2014

študenstkú pečať s kyslou kapustou

i.n.g.a
20. mar 2014

kolecko bananu zlepene s koleckom suchej salamy 😀

kuratko
20. mar 2014

akoze ja som kedysi uplne bezne jedavala vianocku s maslom a sunkou. a to som nebola ani tehu :D

sunnessie
20. mar 2014

kysla kapusta s jahodovym kolacom 🙂

stella231
20. mar 2014

@piacere ... ja mam podobnu , pracovala som v disney butiku cele tehotenstvo az do 9mesiaca 🙂 a cele tehu som kazde rano zotierala podlahu drevenu takym saponatom.... mna to tak vonalo !!! že som stala nad tym kyblom s handrou a mala som čo robiť aby som sa nenapila !!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

emuska27
20. mar 2014

Chlueb vo vajicku s marmeladou,kapustu nasekanu z horkou cokoladou,feferonky so slahackou...

alexandra1104
20. mar 2014

milovala som chleba maslom cibuloua solou....a vzdy ked sa ma chlap opital ci chcem nalozit jest tak hovorim ne a ked to donesol tak mi uz slinka tiekli pritom som hladna nebola

epana31
20. mar 2014

Langoš musel byt potretý s cesnakovou pastou a na to marhuľový lekvár (iný lekvár na to nebol vhodný :D mohol byť iba marhuľový )

mamina2388
20. mar 2014

tak ja som zo zaciatku mala odpor k jedlu,,,vobec nic mi nechutilo,,,ale potom sa to ustalilo,,,,a hlavne sladke kolacik cvikla, uharky.......uff, dokonca aj zemlovka s perkeltom.....dodnes nechapem ale jedno, ako sli dni tyzdne mesiace,,,tak cca do 6 mesiaca som akoby ani nebola tehu, kde ta mala bola skovana ked som tolko vyjedala a horedole... 🙂

miruska2308
20. mar 2014

smazenu slaninu s nutelou :D :D :D :D

misaelka
20. mar 2014

baby ja som este tehotna nebola, ale ako vas citam tak kakam magi v kockach :D suverenne top tema,bavi ma :D

stormie
20. mar 2014

Tabasco, tabasco a tabasco vo vsetkom a do vsetkeho, potom kazdy den aj niekolkokrat rybicky v paradajkovej omacke, najlepsie pikantnej s chlebom a maslom a to len preto aby som mala s cim jest cibulu a ku koncu tehu pravidelne na ranajky pohar plny ladu (v decembri) zaliaty pomarancovym dzusom vypit na ex 🙂 inak normalne studene nepijem

siska53
20. mar 2014

Ja som sice pocas tehu ziadne chute nezvycajne nemala (iba na pomarance a pomarancove dzusy- bez toho som nemohla byt ani den), ale mimo tehu mi velmi chutia kysle uhorky a zajedat ich medom. No a raz som si dala s acidkom paradajku,ale to uz v zivote skusat nebudem, islo horom i dolom..
A pre mm je zvlatna kombinacia chlieb s lekvarom a syrom,ktoru ja milujem.

livka299
20. mar 2014

Ja chute tiež všelijaké ale vôňa CIFu och......umývadlo a vaňu sme mali také kráásne...aj topánky a všetko čo sa dalo cifom čistiť 😀

myawilkinson
8. júl 2014

niekto tu uz pisal tak ja som bola na tom podobne..... :D prave teraz kyslaaaa ale fakt kysla kapustova polievka vsade musim mat sampinony :D nato cokoladovu zmrzlinu a potom som zas chytila chut na kysle opät polievka kapustova a na to obycajna zelena paprika.. tu pcham snad vsade poslednu dobu

lady511
8. júl 2014

ahoj,,,u mna ani tak nešlo o kombináciu ako skor o chut na kyslu vodu z kapustu ktoru som pila doslova na litre každý den aspon 2 litre ..potom kyslá kapusta s chlebom,kyslá kapusta a rožok s maslom

oktobermimi
8. júl 2014

horalku z pali paštekou a ktomu mrkvový salát ....
😀 alebo poprípade som mala rada mlieko ale vela mlieka za den aj 5litrov a v horučavl tie litrové zmrzliny išly na kila 🙂

maryennn1
8. júl 2014

Ja som mala jednu fázu tehotenstva keď som jedla len klobásu a zmrzlinu- spolu 😀 fuuuuj teraz to nedokážem pochopiť 😀 😀 😀

katushka16
16. júl 2014

mastený chlieb s domácimi zaváranými dubákmi🙂

lanczi
16. júl 2014

Zavinače s volskym okom,a litre kofoly.

miculiatko
19. nov 2014

Moja svagrina mimo tehu zboznuje cibulove cipsy z tesca s pikaom!!! Rozum sa mi zastavuje. Baby...chute ste mali riadne. Prijemne som sa zabavila 🙂

anelehka
19. nov 2014

pri prvom som jedla citrony a kila mrkvy 😀

jessica1996
9. mar 2015

jablko s parkami a horčicou :D ale otehotnela som nejak v septembri , a už od začiatku tehu, neprejde den aby som nemala chut na červený melón, už som v 31tt a ešte stále som si ho bohužial nevedela dopriať :( najskor asi až po tehu :( :( :(