Akú najzvláštnejšiu kombináciu jedla ste mali počas tehu?
Ahoj maminky - tehulky. Chcem zadat otazku trosku na pobavenie. Aku najzvlastnejsiu kombinaciu jedla ste mali v tehotenstve? Moja bola vianocka s horcicou. 😀
ja som zase vobec nemala chute ale skor nechute napriklad neznasam vonu zaliatej kavy.. napina ma z toho 😀 a este pred tehu som milovala miesane vajicka jedla som ich denne ale teraz ked som tehu tak len na ne pomyslim a uz ma nadrapuje 😀
Cele balenie vianocnych oblatok som si pozliepela medom a jedla to ako horalky😎 Dcera sa narodila 18.1 a vonala medom🙂))))
Prvý príznak tehotenstva (už 2. krát) - neprekonateľná chuť na vifonku. A tomto tehu pri tomto tehu som ešte zvýšila level a všade musím mať med - aj v tej vifonke 😀
ja som jedla mak , ale že na kilá...najprv po lyžičke a potom každý deň kilo maku muselo byť ... u nás mak všade vypredaný celé tehu, nestíhali zásobovať 😀 môj chlap sa už chytal za hlavu
chlebiky se skvarkovou pomazankou a zapijet to jogurtovym mlickem s prichuti jahoda banan:D nejlepsi je to v deset vecer......
Studeno( huspeninu) so zakysankou.
študenstkú pečať s kyslou kapustou
kolecko bananu zlepene s koleckom suchej salamy 😀
akoze ja som kedysi uplne bezne jedavala vianocku s maslom a sunkou. a to som nebola ani tehu :D
kysla kapusta s jahodovym kolacom 🙂
@piacere ... ja mam podobnu , pracovala som v disney butiku cele tehotenstvo az do 9mesiaca 🙂 a cele tehu som kazde rano zotierala podlahu drevenu takym saponatom.... mna to tak vonalo !!! že som stala nad tym kyblom s handrou a mala som čo robiť aby som sa nenapila !!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Chlueb vo vajicku s marmeladou,kapustu nasekanu z horkou cokoladou,feferonky so slahackou...
milovala som chleba maslom cibuloua solou....a vzdy ked sa ma chlap opital ci chcem nalozit jest tak hovorim ne a ked to donesol tak mi uz slinka tiekli pritom som hladna nebola
Langoš musel byt potretý s cesnakovou pastou a na to marhuľový lekvár (iný lekvár na to nebol vhodný :D mohol byť iba marhuľový )
tak ja som zo zaciatku mala odpor k jedlu,,,vobec nic mi nechutilo,,,ale potom sa to ustalilo,,,,a hlavne sladke kolacik cvikla, uharky.......uff, dokonca aj zemlovka s perkeltom.....dodnes nechapem ale jedno, ako sli dni tyzdne mesiace,,,tak cca do 6 mesiaca som akoby ani nebola tehu, kde ta mala bola skovana ked som tolko vyjedala a horedole... 🙂
smazenu slaninu s nutelou :D :D :D :D
baby ja som este tehotna nebola, ale ako vas citam tak kakam magi v kockach :D suverenne top tema,bavi ma :D
Tabasco, tabasco a tabasco vo vsetkom a do vsetkeho, potom kazdy den aj niekolkokrat rybicky v paradajkovej omacke, najlepsie pikantnej s chlebom a maslom a to len preto aby som mala s cim jest cibulu a ku koncu tehu pravidelne na ranajky pohar plny ladu (v decembri) zaliaty pomarancovym dzusom vypit na ex 🙂 inak normalne studene nepijem
Ja som sice pocas tehu ziadne chute nezvycajne nemala (iba na pomarance a pomarancove dzusy- bez toho som nemohla byt ani den), ale mimo tehu mi velmi chutia kysle uhorky a zajedat ich medom. No a raz som si dala s acidkom paradajku,ale to uz v zivote skusat nebudem, islo horom i dolom..
A pre mm je zvlatna kombinacia chlieb s lekvarom a syrom,ktoru ja milujem.
Ja chute tiež všelijaké ale vôňa CIFu och......umývadlo a vaňu sme mali také kráásne...aj topánky a všetko čo sa dalo cifom čistiť 😀
niekto tu uz pisal tak ja som bola na tom podobne..... :D prave teraz kyslaaaa ale fakt kysla kapustova polievka vsade musim mat sampinony :D nato cokoladovu zmrzlinu a potom som zas chytila chut na kysle opät polievka kapustova a na to obycajna zelena paprika.. tu pcham snad vsade poslednu dobu
ahoj,,,u mna ani tak nešlo o kombináciu ako skor o chut na kyslu vodu z kapustu ktoru som pila doslova na litre každý den aspon 2 litre ..potom kyslá kapusta s chlebom,kyslá kapusta a rožok s maslom
horalku z pali paštekou a ktomu mrkvový salát ....
😀 alebo poprípade som mala rada mlieko ale vela mlieka za den aj 5litrov a v horučavl tie litrové zmrzliny išly na kila 🙂
Ja som mala jednu fázu tehotenstva keď som jedla len klobásu a zmrzlinu- spolu 😀 fuuuuj teraz to nedokážem pochopiť 😀 😀 😀
mastený chlieb s domácimi zaváranými dubákmi🙂
Zavinače s volskym okom,a litre kofoly.
Moja svagrina mimo tehu zboznuje cibulove cipsy z tesca s pikaom!!! Rozum sa mi zastavuje. Baby...chute ste mali riadne. Prijemne som sa zabavila 🙂
pri prvom som jedla citrony a kila mrkvy 😀
jablko s parkami a horčicou :D ale otehotnela som nejak v septembri , a už od začiatku tehu, neprejde den aby som nemala chut na červený melón, už som v 31tt a ešte stále som si ho bohužial nevedela dopriať :( najskor asi až po tehu :( :( :(

ja iba mandarinky, ale to na kila!!!! tyzdenne!!