icon

Cítili ste uhniezdenie vajíčka?

tinatina29
11. jan 2012

Ahojte, myslím, že som cítila uhniezdenie vajíčka. Ak máte podobnú skúsenosť, prosím napíšte mi ako ste to pociťovali a či to naozaj bola pravda. O bábätko sa nepokúšame, máme nechránený pohl. styk, ale partner si dáva pozor. Poslednú menštruáciu som mala 26.12.2011. 30.12.2011 sme sa milovali, priatel možno nestihol, pretože som bola hore. 😕 07.01.2012 cez deň som mala pocit, že som tehotná, vlastne som bola o tom presvedčená, neviem prečo. V noci zo 07.01.2012 na 08.01.2012 som mala pocit ako keby si cítim maternicu a tá sa mi rozťahuje. Celú noc ma to ťahalo, nemohla som spať. Chodím častejšie na malú, niekedy sa mi zatočí hlava, stále som hladná, ale nechutí mi jesť. Podbruško ma stále pobolieva, je to také slabé, ako keby bolo nafúknuté. Zatial nemám žiadne iné príznaky, iba som nervózna a vadí mi hluk. TT zo dňa 08.01. bol negatívny. Prosím, ak máte podobnú skúsenosť a nakoniec ste zistili, že ste tehotné, dajte vedieť. Ďakujem

map0007
2. apr 2014

@tinatina29 ako ste vtedy dopadli-presne takto sa cítim aj ja,už týždeň ma boli podbrúško.

rony15
4. jún 2014

@anjelicek26 ty co davas? ty zas poznas kazdu bunku kazdej zeny? uhniezdenie je mozne citit pichanim v podbrusku. ako u koho, ty nas vsevedko. och, nazdar.

patka2671995
14. jún 2014

Ahojte chcem sa opytat ci moze ostat tehotna ak som 4 mesiace po porode kojim na plno a este som nedostala ziadnu menstruaciu dakujem za odpovede

ivietka
15. aug 2014

Ahojte.Neviem ci to tu este niekto cita... Chcela by som sa spytat na vase skusenosti. 31.7 - 4.8 som mala menzes. Na 8 a 10 den cyklu sme mali nechr.pohlavny styk. A tuto stredu co je 14 den cyklu som isla vecer na wc a zistila som ze krvacam.Trvalo to asi hodinku a potom som mala hnedy vytok.Lenze v ten vecer som bola prvy krat cvicit crossfit,takze som prisla domov uplne znicena,ci to krvacanie nemohlo byt z toho... Ci mam bokesti v podbrusku netusim kedze este stale ma boli cele telo.No ale ide oto,ze antiku neberiem uz par rokov a menzes mam pravidelny +- 1 den,dokonca a ovulaciu vzdy citim a mam pri nej typicky vytok tak vzdy viem kedy nastala. A teraz som ten vytok nemala.Tehotenske testy su zatial negat.Uz som volala gynekol.a objednala sa na buduci tyzden.A tak ja len ze sem napisem,ci nemate nejake skusenosti...predsa stalo sa mi to 1 krat,tak som zvedava 🙂 P.S tehotenstvu sa vooobec nebranime 🙂 dakujem za odpovede

ivietka
15. aug 2014

Ahaa a este jedna vec 🙂 preto tu rozoberam to krvacanie,ci to mohlo byt uhniezdnovanie 😒

lastinko
25. aug 2014

cca 4 dni od ovulacie spinim, mam bolesti krizov, obcas podbruska ako pri menstruacii, len mensej intenzity. menstruaciu mam pravidelnu... stretli ste sa s niecim podobnym na zaciatku tehu? moze to byt uhniezdovanie? to spinenie je uz asi piaty den. dakujem

agisyk
8. mar 2015

@ani3012 a kedy bol ten styk myslim cez plodne neplodne pred menstr alebo po

babatkoo
8. mar 2015

Ja ano mala som krc v podbrusku a na druhy den slaboruzove spinenie 😀 o 12 dni na to najkrajsie II na teste

bombulka666
24. mar 2015

Ahojte baby 🙂 mám 9dní do ms a dnes mi začala ako keby ms... Silnejsie spinenie, aj také s hlienami... Nikdy predtým som to tak nemala... Čo to môže byť? Podľa kalendara som mala ovulaciu pred 4dňami aj som mala bolesti a teraz toto... Chcem vedieť vás objektivny nazor. Dakujem

petuskaa1
13. apr 2015

ahoj ja som presne vedela kedy sa mi zahniezdovalo vajicko mala som pocit akoby som mala nejaky tanierik v bruchu 🙂

zuzannaaa
25. apr 2015

Kedy zacina uhnezdenie

zuzannaaa
18. jún 2015

@petuskaa1 ahoj ja spinim uz cely den teke ruzove. A malo mam 4 dni pred ms moze to byt. Hnezdnenie alebo aj recsna ms

petuskaa1
18. jún 2015

@zuzannaaa ja som vobec nespinila ale moze to byt

zuzannaaa
18. jún 2015

@petuskaa1 to bude asi mr ..... Ao dlho ste sa snazili o babetko?

vierkac
18. jún 2015

Ja som nikdy neriesila ultra skore tehu priznaky, nikdy som nerobila tehotenske testy. Az ked meskalo. Ale teraz som hniezdenie fakt citila - 7-9 dpo som mala strasne krce. Aj ked som mala take cudne tusenie, ale neprikladala som tomu vyznam. Ale ked bol tehu test pozitivny, viem, ze to bolo ono 🙂

luciaros
Odpoveď bola odstránená
majuska09
22. aug 2015

ahojte dievcata chcem sa spytat minuly tyzden v piatok sme sa s manzelom snazili o babatko tento tyzden mi par krat rano bolo len tak nevolno co mi nikdy nebyvalo a citila som v podbrusku pocity ako pred menstruaciou pichanie a bolest + mam nafuknute brusko je mozne ze ide o uhniezdovanie dietatka? ako ste to citili vy? 😀 dakujem

bajana
22. aug 2015

@majuska09 uhniezdovanie necitit...oplodnene vajicko ma par milimetrov, nevidiet ho volnym okom....
vies, kedy mas plodne dni? nemohla si teraz skor cii ovulaciu? kedy mas dostat MS?

emita
22. aug 2015

@majuska09 ja som citila nieco podobne dva dni pred menstruaciou, hned poobede som nabehla kupit test a bola tam uplne slabunka ciarocka, ale mne stacila. Bolo to ono.

zuzannaaa
4. okt 2015

caute baby .. dnes som 7 den po ovulke a dnes doobeda ma tak zabolelo pod bruskom krce a bolest asi 4 krat a pptom to preslo.moue to byt uhnezdenie?

veronkarisko
4. okt 2015

ahojte, pridám svoju skúsenosť....ja som uhniezdenie cítila veru 🙂 bolo mi ako keby som mala hodinu horúčku a k tomu pichanie v podbrušku, potom mi to prešlo ale stále som cítila horúčavu a o 4 dni som mala ducha na teste 🙂

mackousko16
27. okt 2015

Ahojte, neviem ci to tu este funguje, ale chcem sa s vami podelit a zaroven sa opytat na nazory. Pred dvoma rokmi som presla spontannym potratom este s byvalym partnerom. S mojim terajsim partnerom sa nesnazime o dietatko, ale ani sa tomu nebranime. Moja posledna mrcha od 8.10 do 13.10 a s partnerom sme sa od toho dna milovali kazdy den min.raz a do tejto soboty (25.10.). Pred par dnami mi zacalo byt zvlastne, tak mdlo az na odpadnutie, toci sa mi hlava, je mi nevolno no napriek tomu som zacala jest ovela castejsie a mam uz asi treti den v podbrusku zvlastny pocit bolesti ako by som mala hned v okamihu dostat mrchu ale na nohavickach mam iba klasicky poovulacny hlien a bolest chodi narazovo. Nezvraciam ani ziadne vadenie pachov ci chuti. Tie pocity su velmi zvlastne a neviem ich uplne presne opisat, bo som take nieco este nezazila, ale na test je este podla mna skoro. Mate niektora podobnu alebo rovnaku skusenost? Je mozne, ze by som mohla byt tehotna? Mam z toho stres, nakolko moj partner prave nastupil na vykon trestu a mam strach a malinku nadej zaroven....

micka511
23. nov 2015

@anjelicek26 ja tiež mávam ovu hneď po krvacani, cca 5-6 deň cyklu.... Štát sa to mohlo 😊

mellisska11
22. dec 2015

Ahojte chcela bi som vediet ci som tehotna mala som menstraciu 5.12.2015 a ten den som mala sex. Z priatelom a uz je 22,12.2015 a boli ma podbruskom aj prsja ma bolia a toci sa hlava mi a pocujem v brusku zvlasne Zvuki a ide mi na zvracane a citim taku gulu v brusku blisko zaludku a na prsjach mam modre zilky co si mislite otom prosim odpiste

emily0412
24. dec 2015

Ahojky. Pocas ovulacie som mala nechraneny sex. Asi 5 dni potom som mala v podbrusku tahavy a steklivy pocit. Nikdy predtym som to nemala a ked som si to dala do googla vyhodilo mi ze to moze byt uhniezdovanie.. tak sa chcem opytat ci to tiez niektora z vas takto mala a plus boleli a bolia ma prsia cely den. A stale mam v podbrusku obcas taky pocit no proste divny. Urcite si to nenahovaram snazili sme sa prvykrat a nechcem byt stoj co stoj tehotna.

lilike26
15. jan 2016

bože baby čo sa tu do nej niektore navážate? Ved dala jednoznačnú otazku. tak ju prestante riešut že kedy mala ovuláciu a čo je alebo nieje možne.

nikuska888
6. feb 2016

@babatkoo chcem sa ta opytat ci mi vies poradit.ide o to ze pred necelymi 2 tyzdnami v case ovu sme sa milovali z muzom a kramy som mala dostat teraz 5.2.ale este mi nedosli a asi tri dni pred terminom menstruacie ma 3 dni pobolievalo podbrusko cez den sa to stupnovalo a zase klesalo a tak sa to opakovalo 3 dniale to len tak mierne myslela som ze to uz menzes ide a do teraz nic.este rano ma pichlo vo vajecniku mala som husty biely hlien a dnes uz sucho,testy robila asi 3 tesne pred terminom MS vysli negativne.myslis ze to moze byt tehu?prsia ma nebolia ani ine priznaky nemam.a ani ma uz podbrusko neboli.

nikuska888
6. feb 2016

@babatkoo a este som ti chcela napisat ze nemam pravidelnu MS ale takto ma 3 dni este nikdy podbrusko nebolelo

lily1983
13. máj 2016

@ivietka ahoj.bola si tehu nakoniec?? Mam presne co ty ked si sem pisala.dakujem pekne

ivietka
13. máj 2016

@lily1983 nie nebola, bolo to z cvicenia. Otehotnela som v ten rok v decembri a uhniezdnovanie som necitila vobec. Drzim palce 🙂