GS mamavit vs. Femibion - ktorý si vybrať?
tieto dva vitamonove produkty pre snazilky a tehulky su si dost podobne.aku mate s nimi skusenost? ktory odporucate a preco? dakujem za kazdu odpoved 🙂
Podľa môjho lekára je Femibion Mercedesom medzi liekmi. 🙂
Dievcata, ja som brala Femibion 800 asi 4- mesiace pred tehu, potom do 12.tyzdna, nepribrala som sice, ale presne v tom 12tt doktor zistil zavazne poskodenie plodu nezlucitelne so zivotom a musela som ist rychlo na UPT..;((( pytal sa ma, ci som uzivala vitaminy, ja ze jasne uz pred tehu... Nezvalujem to na ziadne vitaminy ani nikoho nechcem odradzat, je to len skusenost.. Kazdopadne pockam na geneticke testy..;(
ja som mala prvý trimester femibion a teraz mám nakúpený mamavit, rozdiel asi len finančný zatiaľ 🙂
ahojte chcela by som sa vas opitat ci je dobry vitmin mamavit na potporu otehotnenia ked plaujeme dietatko v lekarni my odporucali ten mamavit ale pitala som sa na alchemilkovy caj tak vraj neni to na potpru otehotnenia ale jasom pocula ze ten alchemilkovy caj je na podporu otehotnenia takze teraz neviem kde je pravda mate niektora stym skusenost ak ano vopred dakujem 🙂
@anika1122 o alchemilke a otehotneni je tu toho vela len staci dat do vyhladavaca...ja som to tu tiez hodiny studovala...drzim palce nech pomoze
Ďakujem 6michaella6 no kúpila som si calibrum baby plán že je to na podporu otehotnenia ale ako to tu čítam tak nektorej to pomohlo ale niektorej zase nie dúfam že sa to už podarí lebo veľmi túžim po bábätku už 9 mes sa snažíme a stále nič ☹
Baby poradte mi ake vitaminy si mam nasadit ked planujeme babatko snazime sa od noveho roku no zatiaľ nic. Ako dlho vam trvalo kym ste otehotneli?
@vierka74 ahoj ;) ja som zacala papat Gynex 🙂 su tam vsetky bylinky na podporu tehu ;) aj alchemilka ;) su to kvapky ;) piju sa 3 tt a potom 1 tt pauza 🙂 je to dobre na vystelku v maternici...na upravu cyklu a na podporu tehu ;) aj PH v tele by mall vyrovnavat a su to ciste bylinky ;) Beriem ho teraz 1x ;) a o tyzden mozno uz zistim...ci sa zadarilo ;) snazime sa od novembra ;) Dcerka sa nam podarila na 2 mesiac ;)
no v lekarni je toho ze si fakt neviem vybrat a ked som sa pytala v lekarni pytala ktore by mi odporucila len sa usmiala 🙂
@barborkaa24 myslim, ze moze , davala si si ho s jedlom - po jedle? lebo na lacny zaludok je to velka zataz podla mna. a co sa temy tyka, tak ja osobne som uprednostnila gs mamavit, oproti femibionu, pretoze obsahuje podla mna komplet vsetky vitaminy a mineraly, narozdiel od femibionu... ale neberiem kazdy den, snazim sa jest vyvazene a zdravo
@vierka74 ja som užívala Femibion 800 a bola som spokojná 🙂
@veronikax Ja som tiez pila alchemilku (ale caj, nie kvapky) 3x denne asi 2x po 2 tyzdne vzdy som zacala v 1. den menstruacie a podarilo satakmer po 2 rokoch otehotniet. A pred alchemilkou som este vkuse 1 mesiac pila mysi chvost - rebricek.
Ale mala som uz po tej alchemilke aj take kludne obdobie, ze sme si spontanne uzivali milovanie, lebo som uz mala ist na laparoskopiu, tak neviem presne vdaka comu sa podarilo. Mozno kombinacia vsetkeho, co som napisala 🙂
Konecne som nasla schopnu lekarnicku ci ako ju nazvem co mi naozaj poradila a vysvetlila preco vitaminy a ktore by boli pre mna najlepsie a odporucila mi Femibion 800 tak ze uz od piatku som zacala uzivat 🙂
@vierka74 ja ho uz užívam necelý mesiac tak dúfam že sa nám to podari už konecne po pol roku 🙂
@veronikazadana držím palce sestre sa po 2 mesiacoch užívania femibionu800 podarilo otehotniet a už sa tesia z malej má skoro rok 🙂
Ja som uzivala femibion 2 mesiace a ostala som tehotna 🙂 už cítim prve kopance 🙂
@veronikazadana ja tiez tak nejako 🙂 drzim palce nech sa to podari a necitis sa nejako inak ako uzivas Femibion? alebo si to namyslam?
@vierka74 dakujem vyzera ze sa zadarilo hoci tesit sa este predcasne nechcem 🙂 Femibion asi dost pomohol ked ze kyselina listova pomaha aj vajicku dozriet
Ahojte, mam na predaj zvysny Femibion 800. Mam balenie Femibion 800 (25 tab) a mam aj Femibion 800 bez jodu (26 tab), ten som uzivala kvoli problemu so stitnou zlazou. V pripade zaujmu piste IP 🙂
@veronikazadana super tak gratulujem 🙂 uz som pocula ze Femibion pomohol vela zenam
@veronikazadana hlavne ho neprestan uzivat 🙂 kamoska prestala uivat femibion ked otehotnela a to sa mi neza byt dobre
@veronikazadana ja uzivam femibion stale a chcem ho brat az kym neprestanem kojit nech ma mala uplne nevycuca 🙂
@agnes9 no ja ho uzivam uz par mesiacov a doktro mi hovori ze som trpezliva no to je dost tazko ale vies co ako bereim femibion mam viac energie asi mi chybali nejake vitaminy lebo som bola dost unavena
Ahojte, mam zvysny Femibion 800. Mam balenie Femibion 800 (25 tab) a mam aj Femibion 800 bez jodu (26 tab), ten som uzivala kvoli problemu so stitnou zlazou. Cena dohodou 🙂
Ahojte,predam zvysne 3 balenia femibion 2. Cena 15 eur za ks
Ahojte ja som si kúpila Femibion 1 pred mesiacom a pol keď sme sa rozhodli že už tomu necháme voľný priebeh a že teda skúsime bábo a otehotnela som hneď na druhý cyklus takže si myslím že niečo na tom bude 🙂 držím Vám všetkým palce 🙂
@nibokazv86 gratulujem 🙂 a uzivas ho este aj teraz? ja som rozmyslala ci ho zacnem uzivat ci nie, ci vobec pomaha, ale ked som si precitala koment od teba tak som sa potesila.
@1tatiana137 ano uzivam ho stále vždy rano si davam jednu tabletku 🙂 ja nejem vela ovocia a zeleniny aj keby som mala ale aspon takto chcem mrnousovi dodať vitaminy 🙂

eliska07 ide o to že ja chem s priatelom velmi babo a sme spolu 4 roky a nie a nie otehotniet... brala som chvilku aj kyselinu listovu a nic.. menstruacia mi rapluje nemam pravidelnu... A tehotenských testov somsi urobila viac nez dost už a stale nic :( Už som z toho zufala:( :( naozaj... Zacala som uživat tento mamavit a je mi z neho nevolno ked si ho dam už neviem co mam urobit :(