Júlovky 2018
Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...
@lucia2831988 No to máš super bo ja mám veľké brucho a preto pri všetkom tak funim pri holení to je jak trest a celkovo niečo spravím,upracem a už musím si dať pauzu bo som vystavena ešte malého keď mám naháňať vonku on je jak duracelka tak večer som už KO😁
@suldenka no to ti verim...mas toho dost...ja som prave koli tomu rada,zeam male brucho,lebo viem v pohode fungovať...mne je luto bab co maju brusiska,lebo mam ho male a uza obmedzuje 😁...a este behat do toho za duracelkou...klobuk dole...toto budes mat super porod ked takto to pojde 😉
VSEOBECNE -Škoda starej temy krz tie opisy začiatky čo už. Ja mam opuchy v lytkach su bezbolestne a všimla som si ich večer nie su ani veľké preklamsiu nemam a na krv idem o týždeň tak som trochu vystrasena a čítam že magnezium treba na to piť čo myslite?
@artemiss1 magnezium skor ja tablety uzivam lebo tie su silnejsie ako sumive...a myslis,ze to mas zo zadrziavani vody v tele?
@lucia2831988 skoda ze nebyvas v Pd,maju tu dva obchody kde by si si mozno satky aj vybrala,topanky no mam inu farbu nez som chcela lebo to som nikde u nas nenasla ,ale tak pacia sa mi a hodia sa,saty mam bleducko tyrkysove,topanky zlate na opatku,ale tak nausnice,retiazka,prsten tiez zlate takze to celkom sedi,skor mam obavu ci sa do tych siat vpracem,uz sme s maminou pozerali ci by sa dali v pripade potreby rozsirit🙂
Inak baby ja uz dumala ze poziadam mojho nech mi pipinu oholi ale je mi to blbe😀
O tyzden idem na krv vo štvrtok tak sa uvidí no trochu mam obavy v prvom tehu som bola celá spuchnuta a mala som preklamsiu teraz mam moč čistý aj tlak dobrý ale aj tak a pribrala som tiež 10kg aj viac bojím sa aj na váhu ci to voda neni keďže su opuchy v lytkach a tým pridáva na váhe a pipinu si sama holim ako sa dá haha
@lucia2831988 mam take modré magnézium teda krabička je taka nič ine to neobsahuje ale vraj poradiť sa s lekarom píšu a včera som niekde čítala ze aj pri nedostatku magnezia môžu byť opuchy ale kŕče zatiaľ nemam v tedy viem ze treba doplniť
@lucia2831988 tak to buď len rada že máš mini bruško ja brutál bolesťi krížov a kostrci ako som písala nižšie vystreluje mi to do ľavej strany a nohy a mám problém dakedy chodiť vôbec neviem ako vydržím dva mesiace ešte k tomu ešte sprostý cisársky ach radšej by som bola keby som ho bleskovo vytlačila a bol by pokoj no tie bolesťi čo mám už teraz plus čo má ešte čakajú po cisárskom tak mám depky každý deň z toho😒
@tatinka No mozno ked nic nenajdem tak sa zastavim v PD potom mi das vediet kde ten obchod najdem 🙂...ja inak uvazuje strieborne lodicky,ale zase neviem ci vobec budem moct mat lodicky...no uvidim urcite nejake beleriny si budem kupovat...ale do kostola by som chcela lodicky...kedy to vlastne mas??? uz teraz niekedy nie?
Baby ukazte bruska 🙂 dlho tu nebola ziadna foto...ja som inak pribrala cca 6 kg...holenie sa u mna este da,ale tiez uz dumem ako to pojde potom 🙂 ale tak nejako to snad dam aj ked nie 100% no a co 🙂 moj priatel by to nedal 🙂 skontroluje rad,ale nedoholil by 🙂
@artemiss1 no ten mam asi aj ja...myslim galvex...mne sa asi voda zatial nezadrziava no krce mam tak musim doplnat a zinok a selen si davam aby som nebola chora :/
@suldenka dva mesiace???kedy mas termin? v juni?no ja dufam,ze ani nebude moc velke aby som vladala,lebo na konci maja idem na svadbu tak nech to v pohode zvladnem....konecne zacina teplo tak musim chodit viac do lesa nech nezleniviem...uz aby som do prace nechodila nech mam viac casu aj pre seba :/...ten cisarsky je taky strasny??? ja sa hrozne bojim porodu...mam z toho hrozu niekedy si hovorim,ze by som bola za cisarsky nech o tom ani neviem,ale ja sa bojim aj toho rezu ,ze bude potom boliet...ja som si nikdy ani ziadnu ranu sit nedala🙂 ale neboj bude dobre...budem drzat palce ;) nech uz mame tu nase stastia a nech to mame za sebou ;)
@lucia2831988 presne o mesiac to mame,ale ujde to uz rychlo,strieborne lodicky su tiez krasne....jasne vsak potom daj vediet ak by sl sla do pd....esny ckordopadol dobre,vysledky mam hodnota 4 aj nieco,norma zeje neviem ci do 7 alebo8
Baby tak dnesna poradna v poriadku ale kedze maly je otoceny dolu hlavou tlaci mi na krcok tak mam viac oddichovat,dr kukal krcok a ze je trolinku maksi a pred mesiacom bol 3,8 teraz 3,5 ale ze to je na 25tt v poriadku,ale i tak mam nariadeny kludovy rezim ze pre istu.....na svadbu mi vystal priepustku na pol dna,ale kedze mame len kratulinky sobas ,posedsnie na papanie a kavicku tak mi tolko casu ani netreba
@lucia2831988 tak ja som mala cisársky strašný pre mňa hrozná bolesť ale že hrozná pre ostatné baby čo sme spolu ležali to také hrozne nebolo malý malé detičky ja mala valibuka a nikdy žiadnu operáciu pred tým tak pre mňa tá bolesť bola strašná bo som bola zvnútra tak pozasivana že mi nič nezaberalo ani od bolesti čo mi dávali nemohla som chodiť ani vstávať z postele bol to boj mne bolo až na odpadnutie z tej bolesti dávali nám len obyčajný Ibalgin či čo to bolo pre mňa nič platné na takú bolesť až keď mi dali infúzie a transfúzie mi bolo o niečo lepšie ale strašne dlho som sa dávala do kopy asi pol roka som mala ešte veľké bolesti tak buď rada ak pôjdeš normálne rodiť ale zas každá má inú skúsenosť pre niekoho je cisarsky malina pre niekoho je to bolesť jak šľak neboj dobre ti to dopadne myslí pozitívne moje komenty si nevšímaj 😁
@tatinka jaj az koncom apríla...no pekne 😁 tak smad nebude treba presivat saty 😂...inak ja som mala cukor 7,07 a vraj na hrane tak asi 7 je hranica 😂...no ja idem v stredu rano na kontrolu tak som zvedavá co povie...dufam,ze budem mat vsetko ok a bez komplikácií az do porodu nech mozem ist na tu svadbu...vidis a mne mohol tiez povedat,ze mi da priepustku...na mna zacal vrieskat,ze chcem PN a aj na svadbu ist...ze co si myslim...ze nemozem chciet vsetko...
@suldenka aha no pekne...asi prehodnotim a asi sa s malou dohodnem,ze pekne krasne spontánne na termin a hlavne 20minut bez potrhania 😂...nezavidim ti ten prvy porod...asi by som sa bala mat dalsie 🤔...ale neboj aj ty to budes mat uz lepsie 😉
@lucia2831988 a co ti da dr na ru svadbu ked nie priepustku?vies co ja som si volala na socialnu poistovnu a priamo sa pytala ake mam moznosti,povedala mi ona ze staci mi priepustka na ten den aa mam ju dorucit este pred sobasom na socku tu v Pd lebo oni to posielaju tuaim do Trencina od nas....hovodila le ze zalezi od lekara,ze niekto proste nechce datpriepustku a trva na preruseni pn na ten vikend ale ze sa moze stat ze dalsia pn ked sa da tak ju poistovna moze zacat presetrovat a dokonca moze odmietnutpn vyplati lebo ze to mozu pocazovat za spekulaciu,ze sa tak stat moze ale aj nemusi,ze to zalezi od vela faktorov,najjednodusia je ta priepustka na par hodin alebo aj celodenna ze moze byt,skus sa informovat u vas na socialnej p.
@artemiss1 ja mam doma prasok magneziovy,este som si zatial nedala ale dr vravel ,ze preventivne mam obcas dat ,pripadne ak by boli bolesti ci krce tak mam davat denne jeden prasok....v minulosti som skusala tablety,nazov uz neviem ale viem ze boli v modrej krabicke a na mna boli silne lebo vzdy som z toho mala neskutocu motanicu hlavy....udim ako bude clovek znasat ten prasok😝
@lucia2831988 ci vlastne teraz ma trklo ze nie si tusim pn ale chodis do prace vsak,neskoro mi zapina prepac,asi mam zahormonovany mozocek😂
Dievcat od ktoreho tyzdna sa uz chodi na podadnu castejsie nez raz za mesiac , .....a od ktoreho tt sa codi uz poradnovat do nemocky kam pojde zena rodit.ci to sa nechodi a chodi sa do porodu len ku svojmu gyndosovi?

@suldenka so spanim mam aj ja strasny problem...vobec si neviem najst miesto,len sa prehadzujem,budim a vstavam dolamana...to mi strasne vadi...do roboty chodim ako matoha 😁...inak nastastie to ako tak zvladam lebo mne len teraz zacalo brusko rast...chvala bohu,lebo coskoro ani bundu nezapnem 😂