icon

Júlovky 2018

nikus987
5. nov 2017

Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...

tatinka
29. mar 2018

@suldenka som zvedava ako mne bude kazat,teraz mame poradnu o mesiac co uz budeme v 29 tt vtedy tak uvidim
Som dr hovorila ,ze mam velke brusko uz ,ked som bola vytrepana na koze tak zobral meter a nad pupkom asi 3cm az dole po susku zmerala ,aj mierne prehmatal brusko a vravel ze je to v poriadku,ze to som len taka nafuknuta a ze uz sa zacina aj viac plodovky tvorit tak vraj preto mi brusko takto vyskocilo,....kazda zena je ina,niektorej to takto vypuci ako mne a niektora ma len mini brusko😇

lucia2831988
29. mar 2018

@tatinka ano presne tak...chodim do prace...ale chcela som od 1.5. ist PN a svadba je 25.5. a materska mi zacina 27.5....cize som sa pytala dokiho ci to bude velky problem a hulakal po mne tak ,ze to bolo pocut na celu cakaren...takze uz sa nic nebudem pytat a dufam,ze babo bude v poriadku...a asi ho aj zmenim potom...no a vydrzim v robote do 20.5. a potom si beriem uz dovolenku som sa rozhodla...dufam,ze sa nic nezmeni...

suldenka
29. mar 2018

@tatinka ja mam tiež veľké brucho mne hneď vyskočilo na mne len brucho vidno,boky a stehná akurát tam mi to behlo mám postavu jak hruška a dnes som jak mechom udreta strašne dolamana som vstala a unavená len nohy sucham dnes neviem či je to aj tým počasím ale spala by som od rána no nedá sa mi pri malom a ešte aj variť musím a na poštu sa trepať a tak sa mi nechce dnes nič 🤨

artemiss1
29. mar 2018

Ja absolútne netuším ako mám krcok nikto mi tam ešte ani raz nepozrel hádam by uz aj mohli a mávam výtok bielo žltý

artemiss1
29. mar 2018

Dajte foto brusiek urobím aj ja🙂

artemiss1
29. mar 2018

@lucia2831988 radšej prirodzene rodiť než cisársky dlhšie sa žena zotavuje a fakt to bolí trvalo mi dva týždne kým som začala chodiť normálne dovtedy som sa vystrieť nemohla ale každá to má inak

tatinka
29. mar 2018

@lucia2831988 tak to veru ho asi zmen,riadny trtko,co ma co po tebe hukat,chumaj...mas recht s tou dovolenkou a ak jej mas viac chod kludne na nu aj skor,mne vychadza na matersku 6.2.sobota, Moze sa to dat aj od soboty?

tatinka
29. mar 2018

@suldenka ja som bola vcera ako mechom svacnuta,moj bol na nakup,varili sme,updatovalo sa ale tak ja len drobnosti a moj gabal dlazku,potom sme mali obhliadku bytu co chceme predat ,rychla sprcha a leteli sme na poradnu....za to dnes klidek,okrem umytia riadu som nic nerobila,prisla mamina vlakom tak som sa potesila a prekecali sme pol dna😀

tatinka
29. mar 2018

@artemiss1 taky bielozlty vytok mam tiez ,od zaciatku tehu ho mam,to je dobre je to v poriadku taky vytok,ten krcok mne pozera vzdy,niekedy len pohmatom ale na tejto a minulomesacnej poradni k hmatovej kontrole pridal aj sondou pozret.....uprimne ja nie som velmi za to aby sa v tehotnej sprtali rucne ale zas je pravda ,ze ten krcok inak skontrolovat nie je mozne ako pozretim zo spodu rucne prehmat ci je pevny a sondou zmera velkost,to sa inak neda....

artemiss1
29. mar 2018

@tatinka a presne takto to berú tu v Anglicku že nechcú tam šprtat keď netreba keby má žena dáke komplikácie tak vtedy už áno ale uvidím teraz keď pôjdem v apríli budem sa na to pýtať. Tuto Sobotu ma čaká 4D 🙂

suldenka
29. mar 2018

@tatinka No máme aj také dni dakedy som ako stíhačka že všetko zvládam super a dakedy mám dní že by som nerobila nič len spala a ležala.Aj ja sa vždy teším na moju maminu keď príde keď sú tieto sviatky malý ju strašne ľúbi a veľmi nám pomáhaju naši aj si malého vezmú a ja si aspoň doobeda troška oddýchnem ja som žiadne veľkonočné upratovanie nerobila ja kašlem na to môj muž správy v sobotu dlážky ja kúpeľňu a hotovo😁

tatinka
29. mar 2018

@artemiss1 daj potom vediet novinky zo sona o drobciatku

sticker
tatinka
29. mar 2018

@suldenka vies co ja celkovo toho moc neporobim uz,ked som dlhsie na nohach maly sa mi natisne az uplne dolu,doktor ka,al setrit satak ako bezneveci ze utriet prach,umut umyvadlo wc,riady,malicky nakup spravit,obcas varim ja obcas moj....inak nerobim ozaj nic lebo ako pisem maly mi tlaci dolu,aj na sone vcera ukazuje hlavickou ako mi tlaci na krcok takze setrim sa a ni tolko nevladzem,hned funim ako lokomotiva😂
Nasi,brasko a svokrovci so svagrom tiez pomahaju,ci obcas pridu upratatci nakup velky spravia,ked mam vela zehlenia prie mamina pozehlit,odvezu ma ci uz brat ci svagor ak treba mimo mesto na vyserrenie a tak dalej.mamina okna umyje ked treba.....som rada,ze mame taku skvelu rodinu,lubim ich....a moj samozrejme tiez pomaha,ma toho dost,v praci,doma,a kedze este treba dom vymalovat kym sa prestahujeme aste tam co to porobit tak chodi aj tam ked sa da....

lucia2831988
29. mar 2018

@tatinka no ved to ma najviac nastvalo,ze co ma po mne co hukat ked da sa to aj normalne povedat...ale aj ked som sa pytala ci su krce normalne tak odpoved bol,ze co chcem ved som tehotna...lebo ako kazdy rok rodim...ach...len keby viem za koho ho zmenit ;/ no uvidim...a dovolenyk mam asi 12dni ale som si povedala,ze do toho 20. potiahnem aspon bude dobra vyplata posledna 🙂)) nejak to tam vydrzim...a ked nie tak skoncim skor...mne materska vychadza na nedelu...ale vies vychadza ako mi urcil doktor...ty mozes ist 6-8t pred porodom cize keby chcem mozem ist na matersku skor a ani nemusim robit v maji ibaze potom mi to na prd vychadza s rodicovskym 🙂 tak som sa rozhodla,ze to necham tak ako to je a pojdem ako mi doktor napisal...

tatinka
29. mar 2018

@lucia2831988 ano aj 8 tyzsnov mozez ist to apem ,ja len reku na nete som citala co zeny radili ze ked ides napriklad tych 6 tyzdnov tak to musi byt presne tych 6 tyzdnov a ani o den skor lebo ze v tom pripade zanika narok na nemocenske poistenie,nemam to samozrejme ovedene,neviem ci je to oravda,len som to citala tu na konovi daka mamicka to pisala inej....chcem sa na to spytat na so ialke lwbo nieke mi to prids ze clovek muzi matuz tri vyaoke skoly aby ovladal tie ich paragrafy.preto som sa pytala ci nevies ked to padnw na vikend ci to tak mozu dat ....

lucia2831988
30. mar 2018

@tatinka jaaaj tak...no toto ti vobec neviem🤔 ja dufam,ze doktor vie co robí...ale ked to musi byt presne tak asi mozes ist aj cez víkend...zrejme doki papiere vystaví v piatok alebo pondelok....si ja teda myslím

tatinka
30. mar 2018

@lucia2831988 som zvedava,zistim si to este,pre istotu...najblizsie planujem zohnatai uz zoznam co treba do porodnice a chcem si to uz pokupit,dneska je take krasne pocasie,tesim sa tomu lebo nemam rada to poxmure deprimujuce,konecne slniecko,v telke rozpravky🙂,trosku mi je smutno ze som sama doma ,ale moj siel na domcek malovat kedze toho volna ma naozaj malo takto chcel vyuzit ,vecer ide na nocnu

tatinka
Autor odpoveď zmazal
tatinka
30. mar 2018

Baby ake dobrotky ste piekli,peciete na sviatky?

suldenka
30. mar 2018

@tatinka ja urobím len stracciatela zákusok nič viac svokra robí metrový koláč a moja mamina zase ovocný zákusok zo šľahačkou stačí bo som sa zaťala že po sviatkoch nedám už nič sladké do úst musím sa krotiť bo keď pôjdem rodiť nechcem byť jak hrosica 😁😂

tatinka
30. mar 2018

@suldenka to bych ja nedodrzala ,ze po sviatkoch ziadna sladkost😇 ,dumala som urobit len bananovu striesku,k nam pride len svokor a priatelov brat v pondelok takze vypekat sa mi dako uz nechce,uz tolko nevladzem,svokra byva tuna kusok takze urcite posle kolace,v utorok ma pride brasko zobrat autom a pojdem na dva dni k nasim kedze tam idem v stredu na stitnu,viem ,ze mamina ide piect kremrolky a medovy rez😀mnamky mnamky🙂,moj ma teraz po tri dni nocne takze cely pondelok prespi,no a ja vypnem zvoniec vchodovy,aj zvonenie na tel,sadnem pri rozpravky a hotovo

sticker
lucia2831988
30. mar 2018

@tatinka ja chcem veci riesit az v maji...u nas slniečko bolo asi 10min inak je pod mrakom...sedim v robote nikde nikto a strasne ma to tu "naplna" 😂....zajtra cely den budeme robit poriadky a chystat lebo v nedeľu dojdu svokrovci cize parada víkend 🤔...radsej by som isla na výlet 🤔 ale o 2tyzdne ideme do SNV pozriet tetku tak skocim do raja 😁 sa tesim...

tatinka
30. mar 2018

@lucia2831988 v slov.raji sme boli s mojim pred par rokmi dovolenkovat,krasa....radi chodime na dovolenky do nasi hor,na turu,hlavne mimo sezony ked tam nie je ludska tlacenka😀
Uz je aj u nas pod mrakom,dufam ze nezacne liat
V maji by som chcela uz nakupit vybavicku,zatial este stale nic nemam kupene,ale mamina a svokra uz kupuju,aj sesternica uz pre nasho drobca vraj cosi kupila,ja este jej malemu nic ale vsak ona rodi v maji to do vtedy daco kupim😘

lucia2831988
30. mar 2018

@tatinka no ja som rodena popradcanka takze hory to je moje 😁 priatela kazdy rok beriem niekam a vacsinou tiez v septembri ked tam neni tolko naroda 😁... človek tam vzdy ma co obdivovat...u nas je aj take mracno podla mna bude prsat a aj v noci u nas lialo🤔...ja nieco kupene mam ale nieje toho vela a teta mi vraj ustrikovala svetrík tak som nan velmi zvedavá 😁...a uvidim co dostanem a podla toho podokupujem...nastastie nieje problem kupit vsetko v jeden den a v jednom obchode 😁

tatinka
30. mar 2018

@lucia2831988 vies ako sa tesim ze uz mame aj ine plienky ako pouzivali pre svoje deti nasi rodicia?ked si predstavimako mamina hovorila,ze musela p!ienky varat.....vdaka Bohu ze toto uz robit nemusime😎

tatinka
30. mar 2018

Baby toto som dnes nasla v jednom clanku Bolest obleho vazu : okolo 26 tt bolest ,ktoru pocitujeme v slabinach ako ostru bolest alebo tupy tlak na jednej alebo oboch stranach podbrusia je bolestou obleho vazu.Maternica sa zcsuje az k pyskom a to sposobuje bolest.

artemiss1
30. mar 2018

@tatinka my si moc hlavu nelameme s pečením sem len brat pride a ideme jablkovo pudingovy zákusok a kúpili sme tortu taku menšiu s amaretom

tatinka
30. mar 2018

@artemiss1 ja urobim tu bananovu striesku,to je rychle a nepecene ,este mi idu na chut parizske rozky rozmyslam ze si ich zajtra kupim😅

bobicek
Autor odpoveď zmazal
katkasofka
30. mar 2018

Dievčatá čo čakáte princeznicky nechcete raz oblečené