icon

Júlovky 2018

nikus987
5. nov 2017

Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...

tatinka
7. aug 2019

@lucia2831988 vies co ja dam len kvapku citroniku do 120 ml vodicky na den,myslim,ze z toho ani neMoze viac cikat a to ndavam kazdy den ,to sme skusali na odporucanie pediny kedze teda vodu nechce,ze mame s kvapkou citrinu skusit,ale nezabralo ani tak....inak ako pises t oja ze oen z jedneho druhu pohara pije,u nas zas krpec napriklad najradsej papa zelenou lyzickou,inej farby nechce🙂 tak je zvyknuty od zaciatku a ked skusam inu farbu tak ani za svet,alebo kupila som mu podlozku na hranie taku krasnu pestrofarebnu zvieratkovsku farmu no a on?ani nohu tam polozit,hned spusti cirkus,len na koberec a matrac na ktore je zvyknuty od zaciatku, a terqz ako mame teda uz rocik ,zacali sme byt aj mierne trucovity,odmieta si dat odsat sopliky a umyt zubky,nkdy mu tieto dve cinnosti nevadili,dokonca sa smial aj primodsavani soplikov a teraz,akoby utalo a taky cirkus spusti ze dovidenia,pri cisteni zubkov tiez nikdy nebol problem ale za posledne dva tyzdne animpusu neotvori ked chcem cistit...a uz zacal tiez papat vsetko rucickami , v pondeloK u nasich si na hlavu rozotrel zemiakovu kasu aj s masom a cukinou,som nestihla tomu zabranit😁....
Syn nechce skoro ziadne ovocie,da si hrusku,banan ten len aby sa nepovedalo pozobka a hodi o zem, no a marhule,maliny,jabko,melon alebo aspom stavu z ovocia zo zahradky vytlacenu nic z toho nechce .
Uz sa vam aj dovolenka blizi,kedy to vlastne idete?september ?😊

tatinka
7. aug 2019

@lucia2831988 este nas caka cvicenie metoda hrou v skupine s detmi,zatial to mame od septembra ale uvidim,ci to nebudeme musiet prehodit od oktobra v pripade,ze by sa to krylo s baby plavanim a cvicenim s fyzioterapeutkou....

lucia2831988
21. aug 2019

@tatinka Ahoj, nejako som pozabudla...aha to s citronom som nepocula...vidis u nas nevnima alebo teda neriesi farbu ale tvar pohara...inak jej je jedno ci jej davam lyzicou,vidlickou alebo rukou :D len uz nechce zeleninu...iba ovocie,jogurt a parky ale bez chelba...skor zemiak k nim si da....trucovitost a priecnost mame aj my...niekedy zubky ok inokedy nasilu...no ale odsavanie to je i nas masaker...to ju musim prisadnut a tak...dufam ze dlho to nebude nutne...ja chcem od oktobra dat nieco take spolocenske...nech je v kolektive a hlavne ona je dost aktivna...inak boli sme na kupalisku :D super bolo...neda sa povedat,ze som si oddychla,ale zaplavala som si a tak..ja zboznujem kupaliska a aj dianka🙂 skoro cely den v bazene velkom...dovolenku ano o mesiac :D

tatinka
29. aug 2019

@lucia2831988 u nas zas uz posledne dni sa to prehodilo a zmenilo zas a uz si da aj zuby vycistit a aj sopliky vysat,aj ked to cistenie zubv rocneho dietata neviem ci Mozem nazvat cistenim 😁ale dovoli mi na par sekune pobehat silikonovou kefkou aspm prdne zuby,klasicku kefku zatial odmieta...som si minule na teba spomenula ako simpisala ,ze Dianka ti papa rukqmi,aj nas uz tak jedava,vysavam miesto kde papame asi trikrat denne , zababrany je pri tom krpec vsade, ked si naberie do ruk zemiakovu kasu a svihne do vlasov -ide ma porazit😁😁😁,ale dovolim mu hraba sa v tanieriku az ked tam uz ni je vela jdla lebo inak by bolo viac na dlazke nez v brusku.do polievky mu nedovolim vobec sa hrabat rukami...
Ozaj ,surodenca est neskusate zamiesat?

lucia2831988
7. okt 2019

Po dlhej dobe sa hlasim... U nas cistenie zubkov je katastrofa chcem skusit teraz jednoradovu kefku kupit a mozno to bude lepsie... A mozno nie 🤣.. Ja jej davam do ruk iba take, ze chlieb, rozok, banan jablko a take 🤣 inak jej ja davam lebo ja mam slabe nervy 🤣🤣🤣.... Surodenca isto nie... Necitim sa na to a takto mi to vyhovuje... Mam cas na dianku... Keby je druhe nemala by som na nu cas... A asi ani ona neni na to pripravena... A co vy?

lucia2831988
22. okt 2019
tatinka
Autor odpoveď zmazal
tatinka
Autor odpoveď zmazal
tatinka
22. okt 2019

@lucia2831988 foto z dovolenky?ako bolo?
Surodenca?muz by chcel aj hnd...ja...presne ako pises,necitim sa na to,mozno o rok zmenim nazor ,ale neviem...mam u, dost rokov a rada by som zvladat este vychovu,vediet a stihnut dieta zabezpecit...a taktiez sa dozit jeho dospelosti a aby sa nemuselo hambit,ze na maturitny ples ide so starou mamou uz,🙂)

dugyna
23. okt 2019

Nasa si cisti zuby pokazde ako si niekto umyva ruky a nejde ju do odnaucit 🙈

lucia2831988
19. nov 2019

@tatinka ano z dovolenky....no ako bolo...no je to 50/50...Toskansko je skutocne krasne...urcite sa tam este chcem vratit...keby mozem idem aj hned...no zaroven to bolo narocne a mali sme velmi vela komplikaci takze kazdy bol aj tak negativne naladeny a islo to ruka v ruke a bolo vela hadok...no chyba mi to tam...palia ma prsty aby som objednala aspon predlzeny vikend na jar 🙂 mat peniaze tak kupjem tam usadlost🙂
to s tym vekom chapem...a co ma prist tak pride...co mate inak nove???u nas nic take...

tatinka
12. jan 2020

@lucia2831988 ake komplikacie ste mali?snad nic vazne...a tento rok kam planujete dovolenku?my snad k Moru na par dni ak sa podari muzovi mat voono v lete,lebo u nich je to v tomto koMpliKovane...
Za posledny mesiac maly horsie spava v noci,co mi uz davno spaval v pohode cele noci hadam od jeho tristvrte roka ,tak teraz za posledny mesiac kazdu noc sme hore,niekedy aj dve hodiny,ale uz niekolKo mesiacov sa mu snazia prere,at posldne stolcky tak to pripisujem tomu,lebo dost ho to bolieva uz dlho....
Ako stw sviatkovali?silvester doma ci niekde na navsteve?

tatinka
12. jan 2020
tatinka
12. jan 2020
lucia2831988
12. jan 2020

@tatinka no zacalo to meskanim letu 4h potom strata batožiny (nasla sa), problem s prenajmom auta, nestihli sme vcas prist na ubytovanie ale az po polnoci dalsi den nam to prenajate aito vykradli a este aj navigacia skolabovala a potom uz bpla dovolenka cela v negatívnej nalade... Skoro sme sa aj rozisli 🙂 ale je to tam super a chcem sa vratit.. A kam chcete ist? My pojdeme v júni na svadbu, jul na teply vrch, august a september uvazujem co podniknem a v októbri do tatier+v slovenskom raji dalsia svadba... Je toho dost no ja uvazujem ak bude super cena letenky niekam tak pojdem na vylet... My sme mali tuto noc velmi zlu... Musela som jej dat sirup tstrasne plakala... Teraz jej idu naraz vsetky... Von m asi iba 7 zubkov... Co s tebou bolo? Uz som sa o teba bala... Maly je starsne pekny... V zivote som ta nevidela a napadlo ma pri nom, ze čistá mama 🤣🤣🤣🤣... Riadny chlapisko... U nas stedry den mal mato poobednu tak u nasich a silvester mal nocnu tak ja som bola u kamosa a spali sme tam... Boli sme tam cela partia ale ostala som koli tapke spat aby sa nebala nad ranom po ceste petard.. A vy?

lucia2831988
12. jan 2020
tatinka
12. jan 2020

@lucia2831988 my sme to tak mali minuly rok,sama oslava a svadba,teraz pojdeme na svadbu v maji....
Nebolo nic so mnou,len som si nevsimla ,ze si mi pisala,dako som to prehliadla,az ked si mi poslala ip som sem kukla ...si zlata,ze si sa o mna bala🌻🌺💮
Inak mne sa zda,ze si ma videla ,ze som ti posielala svadobre foto mailmom ked sme boli tehotne 😀
Maly je pre mna uzasny,milujem ho,...tvarou je to cely tatino,len dufam,ze povaha bude nie az tak komplikovana ako ma tatino....
Vies co asi len do Chorvatska by sme sli....
Inak ako citam,tu dovolenku teda ste nemali jednoduchu,sa ani necudujem,ze bolo po nalade,vsak vsetko co pises,ja by som asi explodovala a stekala riadne,Mozno aj kusla niekoho 😂
U nas sviatky klasika,domka sme boli,maly sa zobudil 2krat do pol noci na strieLanie rakiet ale nocnu salvu celu ku podivu prespal...inak stale chodime na cvicenia a co sme mali baby plavanie na jesen tak este ho chcem prihlasit na jar....

tatinka
12. jan 2020

@lucia2831988 dceru mas zlatu,ma crty z vas oboch ale asi viac na teBa sa mi podoba,ci?

lucia2831988
14. jan 2020

@tatinka jaj tak... No este, ze 🤣... Normalne som hladala ale nenasla som to foto... Ale mne sa vidi, ze tvar nebolo vidno... Mozno ano a v podvedomi ju mam ulozenu a preto som ta v malom videla... 🤣🤣🤣... Nasa dianka je brutalny mix nas oboch a aj povahou takze mame sa na co tešiť 🙈 a mato chcel, ze dp 15r.ziadne kone ale to je taky koniar 🤣 vsade je hijo a kazdy den musime ist hijo kuknut 🤣... Ja som tiez uvazovala Chorvátsko ale asi nie... Asi pockam na vypredaj leteniek a skocim do talianska alebo Barcelony alebo ktovie 🤣... Hej bolo to narocne... A vsetko bolo na mne ja som bola sofer a aj vsetko organizovala a tak... A este aj som musela znasat to ako boli vsetci podrazdeny... Kamoska mala varit a srala sa na to a len mi vycitala, ze som stale na mobile (hladala som trasu a parkoviska)... No cele zle... Mne sa tiez o polnoci zaobudila 🤣... My chodime plavat stale... Cvičenie aj pomaha?

tatinka
14. jan 2020

@lucia2831988 bez hlavy som dala vtedy do diskusie ale tebe konkretne som posielala cele,aj hlava😀,ale vsak to uz je skoro dva roky takze to uz asi ani nemas 😊
Cvicenie je taka kombinacia od viacero terapeutiek dakze....ale ano da sa,pomaha to,....plavanie sme na zimu prerusili kedze vsade musime do hadzat,plavanie aj cvicenie 30 km ,tak som na zim u plavanie nechcela,reku ak aj cesty zladovateju nebudeme sa mat ako dostat,peniaze nam za kurz nevratia....keby nemusime tolko stale vsade dochadzat,by som nechala keby je to tu u nas....
No vsak si mala nechat kamosku nech soferuje a vybavuje vsetko...
S tvojim ste sa zatial nevzali?

lucia2831988
15. jan 2020

@tatinka no ktovie... Ved je to jedno 🙂 ale ano mas pravdu... A kde mate plavanie? To neni v PD? U nas nastastie neplatis za kurz ale za hodinu... Takze my prideme kedy chceme... Je nas 4 mamicky a instruktorka sa kazdemu venuje osobne... Tak sa mi to paci viac... A nechat kamosku 🤣🤣🤣 nuz ona oficiálne mala byt aj nahradny sofer keby nieco... Sama mi to slubila ale kedze sme boli 4 osoby +dieta a kocik a vela batoziny musela som objednat aj velke auto a ona sa ho bala soferovat ale nepovedala to a radsej si dala kazde rano vinko... Takze nic a ja jedina som vedela aspo ako tak anglicky... Ja som akoze aj s tym ratala ze to bude na mne ale nie s tym ze mi to bude niekto vyzitat... To sa ma aj dotklo popravde... Kedze som sa snazila nech su vsetci spokojny... Svadba 🤣🤣🤣 niesme ani zasnubeny... Na svadbu nemame peniaze a ked uz ma byt tak ako sa patrí... Takze radsej pojdem na Maledivy a Filipíny 🤣🤣🤣

tatinka
18. jan 2020

@lucia2831988 a priezvisko ma Dianka tvoje ci tatinove?
Plavanie mame az v Pe, v Pd by nas vzali az o niekolKo mesiacov, plati sa 70 eur za ,Zahrna to 8 plavani po 30 minut....a vzdy ked neMozes prist,musis to vopred ohlasit ,ak neprides viac ako 2krat,treba priniest lekarske potvrdenie...
My sme mali malicku svadbu,len 14 ludi v ratane nas , pre nas to bolo takto postacujuce,ale co ideme v maji,tam sesternica uz ma s priatelom chlapceka o dva mesiace starsieho od nasho,idu mat velku svadbu....
Nas sa kazdy pyta,kedy bude druhe....vas sa to tiez stale oKolie vyptuje?

lucia2831988
20. jan 2020

@tatinka tatinove ma... Ale v PD to je dobra cena... V PE kolkp stoji? Ja platim 13€ cca 45min hodina ale chodim kedy chcem... Teda dopredu si zavolam... Ano viem no ja keby mam mat svadbu tak chcem poriadnu... Takze to tak skoro isto nebude...
Jasne, ze sa to kazdy pyta 🤣 moja odpoved je :ked tatuso kupi väčší byt 🤣

tatinka
24. jan 2020

@lucia2831988 vies co neviem kolko stoji plavanie v Pd,kedze tam nchodime,uz som pozabudla tu cenu co maju na stranke ,ale podla mna to bude vsade priblizne cenovo rovnako...
A zatial nie je v plane kupit vacsi byt?alebo mozno len vymenit a doplatit rozdiel ?

lucia2831988
24. jan 2020

@tatinka ale je aj predstava a aj plan ale neni za co 😔... Ked sa ukaze nejaká ponuka tak bud je to drahe alebo zly stav..

tatinka
25. jan 2020

@lucia2831988 chapem,ale tak snad Nieco najdete podla svojich predstav a moznosti

lucia2831988
26. jan 2020

@tatinka to dufam 😒

lucia2831988
26. jan 2020
tatinka
27. jan 2020

@lucia2831988 mala ti neprotestuje pri potapani?nas neznasa ani ked ho poleje instruktorka na hlavu ked mu to tecie vsetko do tvare,raz mu dost zabhlo z toho lebo si logol a viac to nechce...

lucia2831988
28. jan 2020

@tatinka no nema to ani ona rada... Niekedy skace rada ale tiez je citlivka 🤣🤣... Na plavani nam zabehlo ale nic extra iba trosku no v taliansku ju more splachlo a don uz ist nechcela 🤣🤣🤣