Koľko sa platí za fotku zo sona?
Baby prosím Vás čo sa platí ked chcem obrázok z ultrazvuku?dakujem
ked som chodila k statnej 5eur teraz stredu uvidime kolko budem u tohto sukromnika🙂
@janka3233 nám tá cena nevadila, lebo sme boli u dobrého doktora - aj ked drahého, ale boli sme spokojní. Chodili sme ku nemu s oboma dcérkami, a ked si porovnám vyšetrenie zadarmo u nás v centre - dobré 3-4 minúty a poriadne vyšetrenie u súkromníka, tak cena je to posledné čo ma zaujíma. 🙂
jedna vytlacena stala 2EURa, ale inak davaju to aj "len tak"... ved v podstate je to banalita.
Ja u mojej byvalej lekarky som pri klasickej sono kontrole neplatila nic a jednu foto mi dala automaticky....ak som chcela navyse pocas tehu tak sa platilo,ale ja som nepotrebovala....uvidim ked budem opat tehu ako to bude mat moja nova lekarka
Som v 16tt a uz mam styri fotky z utz a neplatila som nic.Myslim,ze kazdy lekar si da svoju cenu
u predchádzajúcej dr. som za klasické sono a fotku počas poradne neplatila nič, teraz mám inú dr. sono mi robí na každej poradni, za foto platím 2€ a za prietoky som teraz platila 19€, a foto žiadna
@janka3233 nie neplatila ☹
alôe mne ato newa ja som si nechala len jednu spravit 🙂
ja platievam zakazdym 5e, ale stale mam minimalne 3-4 fotky, aj 2d aj 3d - fotky si samozrejme pytam aby vedela ze chcem, netlaci ich automaticky kazdemu

@akona33
zalezi ako kde. niektori lekari daju s usmevom automaticky zadarmo....