icon

Má pohlavie plodu má vyplyv na priebeh tehotenstva?

karika
26. júl 2010

Ahojte, myslíte si, že pohlavie babatka ma vplyv napríklad na tehotenskú nevolnosť, tvar bruška, pleť a podobne??? Najmä tá nevolnosť ma zaujíma, lebo sa hovorí, že pri dievčatkách býva ženám zle a pri chlapčekoch nie. Mne v prvom tehotenstve zle nebývalo (mám syna) a teraz čakam druhé. Intuícia mi napovedá, že to bude dievča, dokonca aj uzv to tak na 80% potvrdil, ale tehotenstvo mám úplne rovnaké, dokonca ešte lepšie ako so synom. Je mi to v princípe jedno, len som zvedavá 🙂
Ďakujem

Strana
z2
annie13
8. aug 2010

ja som prezvracala pri synovi cele tehotenstvo, bola v nemocnici na infuzia, chudla a nie priberala
druhe tehotenstvo to iste kazdy mi vravel zeto bude zase syn a mame dcerku

bzuco
8. aug 2010

dcéra -nevoľnosti asi do 4m, zvracanie, pleť hrozná 😒 , celá som sa naliala vodou a pribrala som 23kíl
syn - žiadne nevoľnosti, nevracala som ani raz, pleť som mala ako detskú ritku 😅 a pribrala som len 11 kíl

juliap
8. aug 2010

ja som tiez pri vsetkych 3 tehotenstvach prezivala muky so zaludkom , takze na to nema ziaden vplyv pohlavie dietatka, a na plet skor vplyva v ktorom rocnom obdobi ste tehotne ... pri dievcatach som mala posledne tyzdne hnede fliacky na tvari, ale preto, ze som bola este v lete tehu ... v 2 a 3 tehotenstve som bola na rizikovom pre predcasne klesanie babatka , tak ani ten priebeh nezavisi od pohlavia, ale od stavu mamicky ...

aero
8. aug 2010

pohlavie nemá vplyv na priebeh tehotenstva

barbora87
8. aug 2010

Tiez si myslim ze nema...mala som vsetky priznaky na dievcatko a budeme mat chlapca...jedine co sa u mna potvrdilo je cinsky kalendar...

franziska
8. aug 2010

pri malej mi bolo zle presne do 12tt vacsinou iba vecer a pribrala som 25kg a stale som bola chora, hrozne mi to islo na imunitu. Islo mi to vsetko do bokov a zadku. Aj vysledky triple-testu dopadli na figu. Takze som bola a na amnio. Vacsinou to zevraj vychadza zle pri dievcatkach.

Teraz cakam chlapceka bolo mi zle az do 17tt kedykolvek, zatial som pribrala iba 9kg a chora som nebola vlastne ani raz. A ide mi to iba do bruska. Triple-testy v pohode. Za to mam gestacny diabetes.

co sa tyka "krasy" v obidvoch pripadoch rovnako. Vravia mi ze by som mala byt castejsie tehotna 😀

stojdulka
25. aug 2010

ja budem mať tretie dievča a ani pri jednej som sa necítila rovnako, každé tehu bolo iné takže to podľa mna s tým nesúvisí 😉

avanka
25. aug 2010

prveho mame chlapceka, tehotenstvo bolo sice rizikove, ale citila som sa plna energie, brusko mi islo do bokov, pribrala som 10 kilo, mala som krasnu plet, vlasy.......
teraz cakame znova chlapceka, ale tehu je ine, do 16tt som mala celodenne nevolnosti 😝 , strasne mi padaju vlasy, som viac unavena.....zatial v 26tt mam 4,5 kg hore...

takze jednoznacne su to povery

titkovamiriam
25. aug 2010

asi nie lebo, pri prvich dvoch mi bolo zle a pri poslednom ani raz

katecameron
25. aug 2010

boh vie ako to je pri prvej dcere mi byvalo zle do3mesiaca ale stale iba vecer tvar bruska bol do bokov no proste podla povier jasna baba druhe tehotenstvo mi bolo este horsie vracala som cely den mi byvalo zle a vela som jedla brusko tiez islo do bokov svokra tvrdila ze jasna baba no narodil sa chlapec ako buk 3tehotenstvo som cely cas nevedela ze som tehotna zle mi nebolo ani raz plet super bomba spica brusko ako futbalova lopticka velmi vysoko pod rebrami iba taka fakt lopta kamoska ked ma videla povedala aka si pekna urcite budes mat chlapca a Fakt mame chlapca takze asi tak a este jedno pri 1tehotenstve pri dcere som mala neskutocnu potrebu milovat sa moje hormony sa zdvojnasobili moj manzel stacilo ze okolo mna iba presiel a sex bol nasvete 😉 a pri synoch absolutne nic a tak som sa tesila ze ten pocit zazijem znovu a nic prave naopak absolutna nechut k sexu 😒 moj muz doteraz na to rad spomina 😎 ked sme cakali dievcatko na synov tak rad nespomina 😀

zucha
25. aug 2010

kazde tehotenstvo je ine. Prve dve mam baby a velmi sa to lisilo od zaciatku do konca. Takze nie je to pohlavim, ale zdravotnym stavom, socialnymi podmienkami, vekom,...............................je toho vela

atrami
25. aug 2010

No neviem, mne bolo pri všetkých synoch tak zle, že som nevládala chodiť.

alexandrah
1. sep 2010

ahoj, ja si to tiez nemyslim, je to skor stavom matky, a potom rozne veci, o ktorych nevieme ... ja mam syna, tehu bez priznakov, teraz cakam druhe, neviem, co to bude, zle mi je, ale nevraciam vobec, no ked sa najem, je to lepsie ... ani ziadne extra chute som nemala, nic, ani teraz ... tak som zvedava ... 😀

kamilecka
1. sep 2010

U mna malo pohlavie vplyv na tehotenstvo ...... prve tehu mi bolo super,ani som nevedela ze som tehotna..... bol to chlapcek.
Druhe tehotenstvo som este ani nevedela ci som naozaj tehotna ( lebo menzes som mala dostat az o tyzden ) a bolo mi uz vtedy neskutocne zle,cele tehotenstvo boli problemy.....bolo to dievcatko 😀

takze u mna ano

zitaje
1. sep 2010

Ja mam dve baby, ale tehotenstva som mala uuuplne odlisne. Pri prvej dcere mi nebolo absolutne nic, len ku konci som opuchla. Pri druhej mi bolo zle cca.od 6 tyzdna, nonstop nevolnosti a spava nemoc, celu druhu polovicu tehu mi tvrdlo brucho. Spociatku sme babo volali chlapcenskym menom prave kvoli tomu, ze to bolo vsetko take ine. Takze ja si myslim, ze to suvisi skor s fyzickym a psychickym stavom mamicky - ja som bola pri druhej dcere o 6 starsia a o 10kg tazsia. 😖

Strana
z2