icon

Mám 15 rokov a som tehotná s moslimom

leyla2001
11. nov 2016

Ahoj mam 15 rokov. Som tehotna s moslimom ktory ma 25 rokov a on chce aby sme si to dieta nechaly ale ja nie a nepovedala som to mojim rodicom lebo by ma asi zabily hlavne otec by ma zabil.
Pre ze moj otec je turek a mama slovenka
prosim ludia porat temi co mam robit.

vevesh
11. nov 2016

@marfikchov ak ta tema je realna, ja s tym Y nemam problem, niektori rodeni slovaci nevedia spisovne (nevieme pozadie, co ak byvali dlhe roky von turecku a pred nedavnom prisli na sk....- pokial sa narodila na sk,a chodila tu do skoly, noch tak priatel je prednejsi ako slovensky jazyk a Literatura, lebo inak by tu ta tema ani nebola...)

moni244
11. nov 2016

Och moj boze, neviem, kto vymysla tieto temy, ale mohol by uz prist s niecim originalnym.

marfikchov
11. nov 2016

@vevesh ja už tu mám asi pomaly problém so všetkým... lebo toto je už ozaj moc... za chvíľku budem na hlavu už aj ja, z týchto bludov čo tu čítam... kdesi čosi ma začne škrabať a ja si už vsugeruvávam mrle, lebo to tu čítam... 😀 ešteže si tehotenstvo vsugerovať nemôžem 😀 ale túto tému beriem ako každopiatkové spestrenie popoludnia v práci

mrkvicka060
11. nov 2016

Baby ja som toto otvorila, po precitani nazvy temy, ze to musi byt nejaka kravina zas vymyslena... este som nic necitala, ani uvodny prispevok, idem na to 😀 hahahaha

mrkvicka060
11. nov 2016

Ach máááriš, no jasne 😀

pillipilli
11. nov 2016

@leyla2001 nato ze tvoj otec je turek a myslim ze aj moslim , taktiez aj tvoj priatel... no v moslimskej komunite si velmi zakladaju na sexe az po svadbe.
Cize mi je divne ze uz v 15 rokoch roztahujes nohy. 😅 ak by to bolo tak ako pises,ze tvoj otec ta zabije podla mojho nazoru by si mala teraz ine problemy a nie vypisovat na MK.
Cize NIEKTO SA NUDI. A koleduje si o to aby ju raz fakt taky prefikol , potom ta prejdu srandicky...
Ludia su uz fakt tak sprosti , ze si myslia ked napisu slovo MOSLIM tak sa vsetci vrhnu komentovat??? Je to ocividne....

dominika6
11. nov 2016

jasnééé piatok..
brigádnici na MK melú z posledného

mishicca
11. nov 2016

Žasnem ako sa puberťaci alebo zakomplexovane panie nudia....

salfusco
11. nov 2016

@katarinka289 gramatika je narocnejsia na mozgove bunky

sunny8
11. nov 2016

Ak je to vymyslene tak pobavilo a ak je to pravda tak ked si bola dospela nato aby si vliezla do postele s plnoletym chlapom a navyse s turkom tsk bud dospela aj v tom ze to dietatko privedies na svet a postaras sa o neho hoci aj bez muza ved rodicia by ti snad pomohli ... A ak nie tsk sudny proces (kt mimochodom netrva vobec dlho s v tvojom pripade tehotenstva celkom) a cim skor sobas🙂

katka253111
11. nov 2016

@dada200 naj ze najprv otec bol turek a zrazu je priatel turek z Iranu 😂😂😂 jajaaaaj... slecna , ci kto to vymyslel tuto temu, je akosi mimo uz

charlie1980
11. nov 2016

@leyla2001 Nefantaziruj, sprav si ulohy, co ste na vikend dostali, umy zuby, chod do sprchy a sup pred TV.

puklica13
11. nov 2016

@dada200 No a preco by nemohol byt turek z iranu? ..sak ked ja mam suseda madara zo slovenska 😀 😀 😀 ..jaj som sa zas pobavila dobre

boba245
11. nov 2016

@dada200 preco myslis ze je do divna kombinacia ? turci nemozu zit v Irane ? akurat dnes turecky prezident hovoril, ze turci ziju nielen v Turecku, ale aj v Afrike a na Blizkom vychode . Slovaci predsa tiez ziju kade tade nie ?

ayfer
11. nov 2016

Jasne, novozalozeny nick a hned takato"super" tema , ale na pobavenie fajn, docitam ked malá zaspi 🙂

stardust
11. nov 2016

@boba245 dokonca aj v Nemecku ich mame habadej 😀

eva8
11. nov 2016

Je zaujimave, ze take mlade baby vedia o modrom koniku. Musela ho citat uz pred zaregistrovanim, kedze takto bezprostredne napisala. Ak je tvoj otec Turek moslim, nema problem ta zabit nie len v prenesenom vyzname. Popripade tvoj brat ci iny pribuzni ak su 'echt' viery. Ako ti je sh radila, uzavri s otcom dietata moslimsly sobas peto zachranu zivota. Co sa tyoa dalsieho studia, podla tvojho pravopisu ta to zatial trapit nemusi, akurat musis ukoncit 10 rocnu skolsku dochadzku. Po case ak budes mat zaujem, mozes studovat dalej. Medi slim partner a manzel je povinny sa postarat o rodinu financne, tak i toto mas zabezpecene. Teda tes sa na babatko. Ale ak ho nechces a pritom sa chces uchranit, risk.i to, zdover sa mame a chod na potrat. Hrozi ale, ze ak sa to dozvie otec, zlize si to aj mama. Inak, patnastrocne su este stale akurat manzelky a mamicky, s tym si problem nemusis robit. Vsak i niektore romky na sk maju bezne deti v tomto veku. Naozaj ti drzim palce, si nie v lahkej situacii

miriam11
11. nov 2016

Keby ste tu zienky na tieto vymyslene temy zakazdym nereagovali, tak pisalky by nepisali. Ale stale sa niekto namota.

boba245
11. nov 2016

@stardust no ano na Nemecko som zabudla 🙂

dada200
11. nov 2016

@puklica13
@boba245 žiť a pochádzať sú dve rozdielne veci ak ste nepochopili. 😜Turek môže žiť v Irane,ale nemôže odtiaľ pochádzať ak je Turek pochádza predsa z Tureck a žije v Irane. Och Bože 😂😂😂

zanetamatej
11. nov 2016

Co je to za dobu ze 15 sexuju a ze jej otec vie ze ma o 10 rokov starsieho? To neni normalna rodina, byt rodicmi navrhnem mladej nech sa dekuje z domu ked tr-ka nech je aj zodpovedna sama za seba potom sa mozno uvedomi ze treba aj hlavu pouzivat nie len vaginu

kittykat22
11. nov 2016

mozno si ani nevsimnu ze si tehotna

vevesh
11. nov 2016

@zanetamatej rodicov to vzhladom na ich vieru ani nenapadne,zeby mohli nieco viac robit ako drzat sa za ruky...a keby ju len vyhodlili z domu, to je jej najmensi problem...

petruska222
11. nov 2016

Ja mám dosť 😁

puklica13
11. nov 2016

@dada200 mna pobavila ta tema. . 😀

lienka737
12. nov 2016

Ja som zvedava, co bude vymyslene nabuduce, predsa len by to malo gradovat 😀

obsadenemeno
12. nov 2016

jeziskove huslicky.... ☹

eva8
12. nov 2016

Mozno na Slovensku sa zacina diat to co v zahranici . Ak je tema skutocna, nie je na smiech. Ak ju povazujete za vymyslenu, obratte sa na admina kvoli podporovaniu strachu a roznych fobii a nie mozno zdeptanie danej dievciny. Ak klam, existuju prostriedky. Admin ma telefonne cislo, s radostou maze uzitocne temy, teda vzdy budu vznikat podobne. @admin, prosim o prrverenie temy, aby nevznikali zbytocne roztrzky. Prosim o informovnie verejnosti o vysledku. Dakujem

ayfer
12. nov 2016

@eva8 prosim ta a co by sa to malo zacinat diat ?? Akoze moslimovia automaticky zabijaju svoje dcery ak otehotneju pred svadbou ? Tema je ocividne vymyslena a mimochodom nick @admin uz nefunguje

eludka
12. nov 2016

Nadpis je nazov noveho filmoveho trhaku 😀 .