icon

Mám 15 rokov a som tehotná s moslimom

leyla2001
11. nov 2016

Ahoj mam 15 rokov. Som tehotna s moslimom ktory ma 25 rokov a on chce aby sme si to dieta nechaly ale ja nie a nepovedala som to mojim rodicom lebo by ma asi zabily hlavne otec by ma zabil.
Pre ze moj otec je turek a mama slovenka
prosim ludia porat temi co mam robit.

Strana
z3
eva8
12. nov 2016

@ayfer nuektori moslimovia automaricky zabijaju svoje dcery aj ked su znasilnene. Mozno nezaskodi tato tema aj keby bola vymyslena... Aky nick mozem pouzit miesto admin?

ayfer
12. nov 2016

@eva8 Ale urcite nie tu a ked maju manzelku slovenku. Viem o com pisem,moj otec je tiez moslim,turek mama slovenka ja mam dceru so slovakom a dokonca nie sme ani zobrati.Na slovensku ja vela moslimov a ani jeden by svoju dceru nezabil
.No suhlasim ze to treba nahlasit nech to zmazu ,zbytocna vymyslena diskusia,zakladatelka uz ani nereaguje,asi si nasla inu zabavu,neviem vsak komu,mozno niekdo bude vediet

eva8
12. nov 2016

@ayfer boli linly o vrazdach kvoli cti. U nas nie su moslimske geta, tiez si nemyslim, ze by sa odvazil uskutocnit nieco podobne. Preto si myslim podobne ako ty, ze by sa mala tema preverit, aby sme sa v pripade skutocneho nebezpecenstva nevysmiali. Vidis. tento tvoj posledny prispevok nieco objasnil, mohla si to hned napisat. Ja tiez viem, preco som oslovila admina, ex je moslim.

vevesh
12. nov 2016

@ayfer nikdy nehovor nikdy- matka slovenka a europa nie je zaruka ci istota, ze nikto nic nepodnikne...a kvoli dievcatu dufam, ze tema je vymyslena...

katka1981
12. nov 2016

@leyla2001, vzhladom na tvoj vek, by si potrebovala na potrat suhlas od rodicov. Nuz bolo treba mysliet skor. Teraz uz tazko nieco zmenis.

katka1981
12. nov 2016

@lenkamaxim, prijemne tehulkovanie, nech sa ti narodi krasna vila, alebo vilo s dlhym sosakom 😀 Nadherne si to napisala!!!! Diky. 😀 😀 😀 😀

katka1981
12. nov 2016

@marfikchov, zabily by ju natvrdo! Ale iste je, ze otehotnela s tvrdym a tu vidime nasledky.

katka1981
12. nov 2016

Ja som na to prisla, ona svojho priatela predstavila otcovi ako pana, kt. ju doucuje slovencinu, na tej gramatike sa to ukazalo najprv a potom sa to ukazalo inde.

momoqui
12. nov 2016

@viera77 presne to ma napadlo 😀 Sexovat vedia skor Ako vybrane slova 😀😀

eva8
12. nov 2016

@vevesh možno to @leyla2001 myslela v prenesenom význame - výkrik tínedžerky.... je mladá, nie je pripravená na bábo + hormóny + ak jej otec súhlasil s partnerom o 10 rokov starším, to tiež o niečo svedčí.... rolu hrá veľa faktorov.

Ak je téma vymyslená, treba postih autorke. Kto je @admin?
@ranazora @rannazora ?

puklica13
12. nov 2016

@eva8 Postih autorke??? Neprehanaj

eva8
12. nov 2016

@puklica13 ak si vymyslela tému áno. S týmto totiž nie sú žarty

obsadenemeno
12. nov 2016

ehm....nevolala sa zakladatelka temy inak na zaciatku? Ci to mne uz sibe?

puklica13
12. nov 2016

@eva8 a aky "postih "? Sirenie poplasnej spravy? Ci?

stardust
12. nov 2016

@puklica13 niekto sa tu robi dolezity 😀...hlavne popri tom mnozstve debilnych tem 😀

baaambulkaa
12. nov 2016

To uz naco je dobre vymyslat si temy :D

papricka33
12. nov 2016

@leyla2001 😀 sice snaha o otrasny pravopis, ale mislim, ze aj 15 rocne dyevcata mozu pravopiz ovladat. Trapni pokuz

obsadenemeno
12. nov 2016

@papricka33 mozu, ale smutne je, ze niektore maju zaujmy inde.....ved pravopis a nedajboze knizky su taaaakeee nuuudneeeee 😢

eva8
12. nov 2016

@puklica13 neviem. Upozornenie? Prinajhorsom zrusenie konta? Mne sa tato tema nezda absurdna, ak bolo dievca vystrasene, moc sme jej nepomohli.

papricka33
12. nov 2016

@eva8 toto je vymyslena tema ako vysita, netrap sa

eva8
12. nov 2016

@papricka33 praveze ma mrzi ak je tema vymyslena.

eliska1986
12. nov 2016

Aka slecinka to tu pise?az sa mi rozum zastavil.Co by som za to dala aby bolo este druhe babo.Ked nechce babo nemala sexovat,ach jaj nemam slov.

rusalinka
18. nov 2016

@xxxxxnnnnn mrkneš to tu, prosím? ďakovala 🙂

xxxxxnnnnn
18. nov 2016

Ahojte,
vzhľadom na to, že diskusia sa začína uberať nesprávnym smerom a je plná urážok, nepekných slov, musím zasiahnuť.

Fórum na MK je verejné, čiže do fóra môže prispieť hocikto. Vaše názory budú vždy odlišné, a preto prosím, aby ste akceptovali názor každej užívateľky. Nie, aby ste sa urážali. Zakladateľka diskusie žiadala radu. Nie výsmech, nie urážky..........

Prajem si, aby Vaše debaty prebiehali v pozitívnom duchu - aj keď nesúhlasíte s názormi iných. Dajte osobné pocity bokom a debatujte navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne.

Každá diskusia je najplodnejšia a prebieha bez zbytočných vyhrotených osobných konfliktov vtedy, ak si každý uvedomí, že aj keď s niekým nesúhlasím, snažím sa obracať sa naňho len s vecnými argumentami a nie hodnoteniami jeho osoby alebo zovšeobecneniami o “jemu podobných.”

Ak sa bude diskusia opäť uberať nesprávnym smerom, budem nútená ju uzamknúť.

Prajem príjemné diskutovanie,

Ďakujem
Adminka fóra

roobett
Odpoveď bola odstránená
iva4444
10. dec 2021

Napíš mi súkromné

vevesh
10. dec 2021

@iva4444
@roobett dievcata, je to 5 rokov stara tema a zakladatelka neaktivna...

iva4444
10. dec 2021

Aha tak to som si nevšimla😁pardon

Strana
z3