icon

Mám 16 rokov a som tehotná. Zvládnem to?

invisible
26. jan 2014

Zdravím.S priateľom sme spolu 2 roky.Pred pár dňami som zistila,že som otehotnela. Tehotenský test dva krát pozitívny,vždy sme si dávali pozor.S priateľom sme sa rozhodli že si dieťa necháme,avšak mám iba 16 a on 19.Obaja sme ešte študenti. Dá sa to zvládnuť?(potrat obaja odmietame), máte niekto skúsenosti s tehotenstvom v mladšom veku? Ďakujem za všetky rady,skúsenosti.. 😒

billam
2. feb 2014

@aprilka90 vrat sa do školy! Teba by som na oddelení nechcela.

aprilka90
2. feb 2014

No tak môja zakladatelko, prajem ti veľa sil a porozumnení v tvojom okolí. Dôfám, že budeš jeda s tich matok co strčí do kapsy kde jaku 40tničku.. inak som už nepisnem ani rijádku, pretože sa tu hadať ako dieťa nechcem .... tak veľa sil môja zlatá!!!! 😵

aprilka90
2. feb 2014

@billam já by som ani tebe nechcela, bo taký primitiv čo si nepamatá čo hovori je lékar, čo co ako že si na prd .... 😵

aneta132
2. feb 2014

@anatalia77 Vy ste asi padnute na hlavu alebo vam stojim na kabli neprajem jej to hlavne preto ze by to asi neprezila

billam
2. feb 2014

@aprilka90 🙂 si mi na smiech

quixina
2. feb 2014

@billam počas akej operácie? asi, keby ma šli operovať, tak oznámim lekárovi, že beriem antikoncepciu, nie?
ja neviem, ja nie som na hlavu padnutá, aby som hazardovala so svojim zdravím, len stále mi nejak nedoplo, čo má moje vlastné zdravie spoločné mojou mamou a otcom.
Mamka o antikoncepcii vedela a aj keby nevedela, vedela o tom moja všeobecná lekárka a každý ďalší lekár, s ktorým som v tom čase prišla do kontaktu, nakoľko jedna z prvých otázok u lekára je, či užívam nejaké lieky.

aneta132
2. feb 2014

@billam mne sa nema co vratit a precitaj si moje predosle prispevky hadam ti to dopne nebudem sa opakovat

quixina
2. feb 2014

@billam ty si lekárka? no zbohom rodina

ollako
2. feb 2014

@aprilka90 aha , zle nsom to pochopila, no nie som lekar kazdopadne, ale nieco sa mi zda, ze by sa antika mala aspon 3 tyzdne pred operaciou vysadit...uz teraz nevie v akej suvislosti, som sa to dozvedela ,ale urcite sa mi to o ucho buchlo...

billam
2. feb 2014

@quixina chod si hrabkat na piesok...k tvojim názorom sa nebudem vyjadrovať...nestojis mi o to...ak dokazes nieco takéto písať

aprilka90
2. feb 2014

@ollako ano tak to je 🙂 ....

billam
2. feb 2014

@aneta132 čakám na ten názor...

quixina
2. feb 2014

@billam čo? že viem vlastnou hubou odpovedať normálne lekárovi na otázku, či beriem nejaké lieky a nepotrebujem k tomu podpis rodiča, či ktorý názor máš na mysli? jaaaaj, ten že ak ty si lekárka, tak to je vážny prúser? šak si prečítaj, ako sa vyjadruješ, v živote by som nechcela aby takáto ženská rozhodovala o liečbe či už mojej, alebo kohokoľvek, koho mám rada

lekár sa má správať ako lekár a nie ako buran

quixina
2. feb 2014

@billam a prestaň rýpať do @aneta132
všetky tvoje názory sú tu úplne celé zle, a určite ona nemá nervy ti tu kopírovať každú tvoju perlu čo si sem hodila

aneta132
2. feb 2014

@billam nebudem tu vypisovat vsetkyy tvoje nazory a priklady ktore su podla mna cele zle vsetko co napises je podla mna na ... tak toto si chcela alebo ti to mam este podrobnejsie napisat

aprilka90
2. feb 2014

@quixina môžno to lákarka mala být, ale nurobila študum na netu môže každý písť co chce však? Pretože takýto "lékar" môžna pracuje iba na patologii, kde si môže hovorit sprostosti 😀 😀 😀

nanulka24
2. feb 2014

zakladatelka tejto AKOZE temy sa musi teraz naramne zabavat. btw. moja skusenost mala som 17 ked mi fokina predpisala antikoncepciu, vzala krv spravila vysetrenie a o 3 dni som mala recept. nemalo by sa fajcit, pretoze ako pise billam pri hocakej operacii v celkovej anesteze hrozi riziko krvnych zrazenin.

aneta132
2. feb 2014

@quixina Dakujem presne to som chcela teda aj napisala ved to nieje normalne co tu pise az sa mi rozum zastavuje

aneta132
2. feb 2014

@nanulka24 Samozrejme ale keby sme sa mali drzat vsetkeho co by sa nemalo tak nic pomaly nejeme a okrem tohho kazde lieky maju nejake tie rizika nie?

quixina
2. feb 2014

@aprilka90 ja dúfam, že v tej nemocnici, o ktorej písala, akurát tak umýva dlážku, jej prejav o tom svedčí.
lebo ak toto je lekárka..... 🤐

billam
2. feb 2014

@aneta132 stačí mi jeden názor 🙂

quixina
2. feb 2014

@aneta132 nooooo, k tomu čo píšeš pre @nanulka24 . Pri HAK fakt netreba fajčiť, zrazeniny sú sviňa, a riskovať neradno. Riziká má všetko, ale rozumný človek eliminuje tie, ktoré môže eliminovať

billam
2. feb 2014

@quixina ty má nemôžeš urazit, mna urazia ľudia, ktorí mi za nieco stoja 🙂

aprilka90
2. feb 2014

@quixina presne!!! 😀 😀 a to že znám lékárou, ale všetci su na úrovni a né pod .... a keby bolo tak by som sa nedivila, že by aj na rutinu operacii apendixu zomierali 😨

aneta132
2. feb 2014

@billam postav sa lebo si asi sedis na kabli moja 🙂

quixina
2. feb 2014

@billam ja sa ťa ani nesnažím 😝

billam
2. feb 2014

@aprilka90 ak myslíš 🙂 nebudem tvoju chybu myseľ zatazovat odbornymi názvami 😉

billam
2. feb 2014

@aneta132 toto je presne vyjadrovanie hodne teba 😉

quixina
2. feb 2014

@billam chceš konkrétny hlúpy názor - nech sa páči - napísala si ho dnes o 13:17 "Ulica ich totiž naučí sexovat v 15."