Mám 16 rokov a som tehotná. Zvládnem to?
Zdravím.S priateľom sme spolu 2 roky.Pred pár dňami som zistila,že som otehotnela. Tehotenský test dva krát pozitívny,vždy sme si dávali pozor.S priateľom sme sa rozhodli že si dieťa necháme,avšak mám iba 16 a on 19.Obaja sme ešte študenti. Dá sa to zvládnuť?(potrat obaja odmietame), máte niekto skúsenosti s tehotenstvom v mladšom veku? Ďakujem za všetky rady,skúsenosti.. 😒
No tak môja zakladatelko, prajem ti veľa sil a porozumnení v tvojom okolí. Dôfám, že budeš jeda s tich matok co strčí do kapsy kde jaku 40tničku.. inak som už nepisnem ani rijádku, pretože sa tu hadať ako dieťa nechcem .... tak veľa sil môja zlatá!!!! 😵
@anatalia77 Vy ste asi padnute na hlavu alebo vam stojim na kabli neprajem jej to hlavne preto ze by to asi neprezila
@billam počas akej operácie? asi, keby ma šli operovať, tak oznámim lekárovi, že beriem antikoncepciu, nie?
ja neviem, ja nie som na hlavu padnutá, aby som hazardovala so svojim zdravím, len stále mi nejak nedoplo, čo má moje vlastné zdravie spoločné mojou mamou a otcom.
Mamka o antikoncepcii vedela a aj keby nevedela, vedela o tom moja všeobecná lekárka a každý ďalší lekár, s ktorým som v tom čase prišla do kontaktu, nakoľko jedna z prvých otázok u lekára je, či užívam nejaké lieky.
@billam čo? že viem vlastnou hubou odpovedať normálne lekárovi na otázku, či beriem nejaké lieky a nepotrebujem k tomu podpis rodiča, či ktorý názor máš na mysli? jaaaaj, ten že ak ty si lekárka, tak to je vážny prúser? šak si prečítaj, ako sa vyjadruješ, v živote by som nechcela aby takáto ženská rozhodovala o liečbe či už mojej, alebo kohokoľvek, koho mám rada
lekár sa má správať ako lekár a nie ako buran
zakladatelka tejto AKOZE temy sa musi teraz naramne zabavat. btw. moja skusenost mala som 17 ked mi fokina predpisala antikoncepciu, vzala krv spravila vysetrenie a o 3 dni som mala recept. nemalo by sa fajcit, pretoze ako pise billam pri hocakej operacii v celkovej anesteze hrozi riziko krvnych zrazenin.

@aprilka90 vrat sa do školy! Teba by som na oddelení nechcela.