Mamičky, ktoré prestali fajčiť počas tehotenstva
Tehuľky a mamičky prosím vás o radu ako prestať fajčiť som v 6 tt, 6rokov fajčím a aj keď viem, že ubližujem svojmu babu, stále mám nutkanie si zafajčiť (cca 5cig./denne). 😢Ďakujem za všetky odpovede
@marcelatje Bavíme sa o 5 a viac mesačnom bábu, nie o úplne malinkých. Či?
@juhseverzapad bavime sa o takych co na sedenie nie su pripravene, takze kludne aj 5 mesacne a viac.
@juhseverzapad normalny rodic s deckom nerobi nieco na co nie je fyziologicky pripravene...vies co ja si myslim ze ked moje decko bude mat 4 roky uz by malo vyslapat na gerlach! a prinutim ho nech mu aj nohy odpadnu!
@laurika1517 So svojím deckom si rob čo chceš. Moje by v 4 rokoch na Gerlach určite nešlo.
@juhseverzapad ty si presne príklad toho preco je dobre, ze je internet a aspoň aká taká osveta.
Fajčíš v tehotenstve, deti pchas miesto jedla sladkosťami, obkladas ich vankúšmi aby sedeli a boh vie co este. A co je úplný gól, tváriš sa ze je to uplne v pohode a matky co to riešia nemajú "zdravý rozum".
@juhseverzapad to asi bude nizke IQ v tvojom pripade alebo co...ze nepochopis ironiu. myslela som tym ze tak ako ziaden normalny rodic nebude nutit 4r decko na gerlach tak nikto normalny ho nebude nutit sediet ked na to nema silu, vek a svaly...uz ti to doslo???
@dominikav123 Keď má decko chuť na sladké, tak mu mám zakazovať? Ako decko som milovala čokoládu a tiež mi nebránili. Prečo by som to mala robiť ja? A z toho fajčenia ste spravili extrém vy nie ja.
@juhseverzapad jasne cokoladu idealne v 6tich tyzdnoch!
@laurika1517 A tebe došlo, že ťa mám v paži a preto som ti tak odpovedala?
@juhseverzapad ze ma mas v pazi ma neprekvapuje ked mas v pazi aj vlastne deti...
@laurika1517 Ty si akási zakomplexovaná.
@juhseverzapad no neviem :D ja si deti cigaretovym dymom netravim :D
@juhseverzapad ludia so zavislostou maju nejaky evidentny problem...ako napr v tvojom pripade
@laurika1517 Deti netrávim a závislá nie som. Smola,že?
@juhseverzapad a co ine je to ako zavislost ked si sa nedokazala vzdat cigarety pocas tehotenstva? :D aky iny termin ako zavislost na to chces pouzit. a ked si decko v maternici pripravujes o kyslik ako je vedecky dokazane tak co ine robis ako ze ho dusis?
@jully1234 každý fajčiar x krát v živote prestáva fajčiť, dáva si novoročné, narodeninové a neviem aké predsavzatia ze od toho a toho uz nebude fajčiť a skončí to samozrejme ze mozno nabudúce. Je to v všetko v hlave. Ale ked čakáš dieťatko je to tak úžasný dar a pomoc aj pre Teba odpútať sa od hlúpeho zlozvyku 🙂 ktory škodí tebe, bábätku. A este jedna podpásovka, predstav si žeby si predsalen neprestala fajčiť a dieťatko sa predsalen narodí zdravé 🙂 a ty ho budeš ľúbiť a bozkávať ...... A raz ked uz bude vediet par slov Ti povie, ze fuj mamka Ty smrdíš, ked ho budeš chcieť pobozkať ☹. Nechci to zažiť. Mas x y dôvodov okamžite prestať a cenníky s eurickami ktore si dávala na cigarety hádžes do prasiatka 🙂 Držím palce 🙂
@laurika1517 A tá moja kámoška čo stávala za výfukmi? Tá čo robila?
@juhseverzapad rovnaka pizda ako ty co si fajcila
@laurika1517 Nepoznáš,tak neurážaj. Tá pani vychovala 5 detí. Ty máš 1 a si najmúdrejšia.
@juhseverzapad radsej jedno poriadne ako 5 dusit vyfukovymi plynmi...
@laurika1517 Nechceš si nájsť niečo iné na rozptýlenie? Zatiaľ iba útočíš a hádaš sa.
začala som fajčiť na strednej,začala som pracovať a fajčila ďalej,všetci kamoši fajčili tak prečo aj ja nie,aj keď som bola pred tým športovkyňa,potom som otehotnela a fajčiť som z jedného dňa na druhý prestala,je tomu už 36 rokov a ani po pôrodoch som nezačala,je to všetko v hlave,nech mi nikto nevraví že sa to nedá,pritom som fajčila veľa balíček aj dva pre mňa denne musel byť,ale chcela som mať zdravé deti tak som prestala a vôbec ma to neláka už 36 rokov,ako som už napísala je to všetko v hlave..... 🙂
@juhseverzapad nechces si ty najst lepsiu zabavu ako radit matkam nech kludne fajcia ze ved o nic nejde?
@kvietok173 máš úplnú pravdu je to všetko v hlave,ešte by som doplnila,že keď som bola tehotná z dcérou tak sme doma kúrili aj uhlím a ja som chodila na uhlie už len preto aby som mohla čuchať vôňu toho prachu z uhlia a so synom mi voňala čerstvá maľovka v nových bytoch proste vôňa toho nového bytu ovakovaného...... 🙂
@juhseverzapad inak ked tak radsi pocuvat svoje instinkty...aj si rodila podla svojich instinktov alebo si tam bez slova pocuvala pana doktra a povie a robila si ako zavelil? 😀
@laurika1517 Ja nikomu nič neradím, každý nech si robí po svojom.
@laurika1517 Podľa inštinktov, nakoľko mi tvrdili,že mám ešte čas kedže mi neodtiekla voda. Začala som vrieskať,tak ma načali a malá bola hned aj vonku a vytahovali jej z plúc vodu.
cigarety obsahujú decht aj nikotín čo je jed,takže všetky ženy ktoré fajčia svoje deti pomaly ale iste pripravujú o zdravie a skôr alebo neskôr sa to na zdraví detí ukáže.....ale je to každého vec či bude fajčiť v tehotnosti alebo nie ,ale také dieťa matky ktorá fajčí je menšie pri narodení,je nervózne,veď si len predstavte ako vám chýba cigareta keď dlhšie nefajčíte,tak potom čo to chúďa dieťa keď sa narodí a nie je už spojené s matkou pupočnou šnúrou,keď mu už cez tú šnúru nevniká do krvi nikotín a decht,aké musí byť nervózne,plačlivé,veď aj fajčenie je závislosť,iba toľko pre tie budúce mamičky ktoré ešte rozmýšľajú či fajčiť alebo prestať.........
@juhseverzapad načali? to co si pod tym mam predstavit? to akoze nedychala ked jej tahali z pluc vodu?

@laurika1517 Si ok? To víno si daj ty,aby si si ukludnila hormóny.