icon

Máte skúsenosť s nesprávnym určením pohlavia?

bubublinka22
21. aug 2010

🙂 chcem sa spytat ci ma dakto skusenosti s nepravnym urcenim pohlavia alebo počtom ze vam doktor povedal ze cakate jedno babatko boli ste aj na 4d sone a na koniec ste maly dvojicky??? 😅 😅 😅 😅 😅

gabrielos
21. aug 2010

ahoj..mne bolo pri prvom tehotenstve povedane dievča hned od piateho mesiaca aj to tak bolo..teraz mi to bolo povedane znova tak uvidime..ale všetko bolo normalnym ultrazvukom..žiadne 3-4dečka 🙂

lucia20
21. aug 2010

@bubublinka22 ja osobne taku skusenost nemam. mne urcili vzdy presne, ale u nas v teme je jedna babenka, ktora cakala dievcatko, boli aj na 3D alebo 4D, neviem a nakoniec vytiahli chlapceka....ale krasneho...

cmulinko
21. aug 2010

pri prvom tehotenstve mi 4 krat povedali,ze cakam dievcatko...to bolo len jednoduche USG a este pred operacnou salou-mala som cisarsky..mi kontrolovali polohu babatka a lekar sa furt vyjadroval k dievcatku a sam sa prekvapil,ked vytiahol chlapca 😀 pri druhom tehotenstve som si dala spravit 3D v 28 tt a tam som na vlastne oci videla pipika 🙂

lenka_da
22. aug 2010

ani ja osobne nemam taku skusenost, lekar povedal dievcatko a tak aj bolo ale pred porodom som lezala na rizikovom v nemocnici a jednej babenke 4 lekari nezavisle od seba kazdy den hovorili, ze bude mat chlapceka a vsetci boli v soku, ked porodila dievcatko 😀 nastastie, pre nu to bolo velmi prijemne prekvapenie 😉
teraz cakame chlapceka, tak uvidime 😅

atrami
22. aug 2010

Vždy sa trafili 😀 😀 😀

natalia777
22. aug 2010

@bubublinka22 mne povedali v 18 tyzdni ze chlapcek na 95 percent a v 20 to uz bola slecna 😅 a nakoniec sa mi aj slecinka narodila 😀

medyna
23. aug 2010

mne sväto-sväte vsetci svorne tvrdia, ze budeme mat dievcatko, tak sa teda tesime...... 🙂 Uvidime po porode 😉

mi.mimi2
23. aug 2010

mne doky najprv že baba po 3 minútach môjho prehovárania že to je chalan to odsúhlasil 😀 máme chlapa 😅 ale susedka rodila pred mesiacom a mala to byť anetka a je to timotej a nosíl sa chvílku v ružovom 😉 bratranec mal mať tiež sofiu a má olivera 😀 bolo to v nr a každý lekar iný...čiže aj majster tesár sa utne 😝 hlavné je že detičky sú zdravé 🙂

jaruska8
23. aug 2010

Mne hovoril lekár, že dievčatko a máme Ninku, takže sa trafil a na 4D UTZ nebolo pochýb. 😉 😉 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
hankast
23. aug 2010

Ja mam dve deti a obidve boli až do 36 týždna kedy som bola na poslednom sone dievčatká a potom chlapci a naozaj mame dvoch užasných chlapcov .

8808
23. aug 2010

mne sa tiez trafil(: uvidime ako to bude teraz (: 😀

roo
23. aug 2010

Kamaratka rodila pred par tyzdnami. Cele tehu to bolo dievcatko, narodil sa Martinko 😉

millienka
23. aug 2010

Mne sa pri synovi netrafil 😀. Bola som na morfologickom, kedy som uz aj pohlavie chcela vediet a bolo mi povedane, ze to bude dievcatko. S manzelom sme sa tesili, babky a dedkovia tiez. Vsetko bolo nakupene a prichystane pre dievca. Prisiel den D a ked som to cele mala za sebou mi povedali, ze je to krasny chlapcek 😀. Oci som vyvalila ako dva puky, neverila som az kym mi ho neukazali 😝. Prekvapenie riadne nie len pre nas, ale aj pre okolie, ale myslim, ze to najkrajsie, ktore sme v zivote mohli dostat 😵. Pri dcere sa uz trafil, tam bolo jasne, ze je to baba 😉

miracko
23. aug 2010

Mne pri druhom dietati lekár za poplatok ( vtedy este 300 SK), ktory si uctoval za urcenie pohlavia potvrdil ze budem mat dievca - to bolo v 20 tt. v 30 tt ma v tom uistil a v 38 tt som sla k inemu do nemocnice na prietoky a ten sa ma len medzi recou spytal ze ci viem co to bude, ked som mu povedala ze ano, dievcatko tak sa len usmial a povedal ze podla neho na 99,99% chlapcek a mal pravdu. Hlavne ze som si do 38 tt hladkala bruško a prihovarala sa Elenke a mam doma Matúša 😀