Mohlo by ísť o potrat?

maninko2
18. aug 2013

asi cca pred 2 tyzdnami som si robila tehotensky test a vysiel pozitivny- ale teraz v piatok samo od seba som dostala take menzes az take krvne zrazeninky sli a v sobotu a nedelu zasa nic moc ale stale krvacam mozem mat menzes viem,ale ma boli uz 2 den v podbrusku.neviem ci mam ist rovno do nemocnice ale je tu problem som v cechach a teraz som si robila zaase test a vysiel zase pozitivni...dakujem za pomoc

janinah
18. aug 2013

a v čechách nemajú doktorov? akože sorry,ale na čo čakáš?

lukaskam
18. aug 2013

No ja by som bola na tvojom mieste utekala k lekárovi hneď v piatok. Je lepšie dať sa pozrieť a byť v poriadku a kľudná ako premýšľať nad tím čo by to mohlo byť.

iwesska
18. aug 2013

No ja neviem, ale ked tehotna krvaca, tak to nikdy nie je dobre...tak fakt neviem, na aku diagnozu cakas tu na koniku? Aj keby som bola v australii a mala si zaplatit 500E za jednu navstevu pohotovosti, tak tam idem.

mentolka28
18. aug 2013

mala by si ist k dr. aby nedajboze neslo o mimomaternicove tehotenstvo.

sisaha
18. aug 2013

Hned na pohotovost

anjelicek26
18. aug 2013

Krvne zarazeninky a menzes znie ako samovolny potrat. Test moze byt pozitivny este dva tyzdne, kym sa to da na nulu. Mozes este dufat, ze len odisiel hematom a babo je ok, aj ked... nikdy nepochopim, ked pri prvom spineni uz nejde tehotna k lekarovi, kym sa da pomoct. Ako vazne kde je problem ist v cechach na pohotovost???? Drzim palce nech sa mylim.

voskovaeva
18. aug 2013

nechcem ta strasit , ale aj ja som mala taky problem a bohuzial islo o potrat ☹ chod si ku lekarovi a nemusis sa bat nebudes nic platit ide to cez poistovnu

sense
18. aug 2013

uz si tam mala byt namiesto vypisovania tu, sorry ze som hnusna ale temy takeho typu mi vzdy dvihnu tlak....

martinkatinka
18. aug 2013

Ja som v stredu zistila, že čakám bábo, to bolo ráno, pred obedom vyšetrenie, všetko OK, dokonca som videla dutinku, večer pred deviatou slabšie zakrvácanie, fakt iba na intimku, a už som aj frčala na pohotovosť. Celú noc sledované, a ráno zákrok ☹ Bábo sa rozhodlo, že nás opustí 😢 Aj keby bolo všetko OK, aj tak by som to pri malom zakrvácaní dávno riešila a overila si to, radšej ísť zbytočne ako neísť vôbec.

janka220989
18. aug 2013

aspon ti povedia ci to bolo tehu alebo nie, ale asi ano, ja som mala tiez 😒

ematko29
18. aug 2013

ja tiež neviem čo ti bráni ísť v čechách na pohotovosť,sestra ked bola tehotná tiež bola na čechách ašla na pohotovosť,abola tam aj hospitalizovaná.Ona velmi zvracala abola na infuzkach ,všetko dopadlo dobre.

aneta_knezovicova
19. aug 2013

Podla mna si aj blba a asi si babo nechcela ja som zacala krvacat a hned som sla na pohotovost a to nic zrazene so mna neslo a potratila ssom a tak isto si potratila aj ty.... ale asi ta to netrapi..... lebo aj leby kamene padali a my sme museli hodinu cestovat do nemocnice sla som tam aby som zachranila babatko..... ale tak asi ste to neplanovali.....
aj test ty vyde pozitivni mne estr tyzden ukazoval//....
takto sa dospela zena nechova.... a okrem toho by ta mal pozriet lekar lebo ak ti ukazuju testy a nebola si na sone mozes tam nieco este mat a budes mat z toho zdra. problemy.... takze necakaj!!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre