icon

Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka

thinna33
11. máj 2015

Ahojte, dostala som od mojej gynekologičky vymenny listok na morfologický ultrazvuk k Dr. Slezakovi. Čitala som ako ste tu o ňom písali že je spolahlivý a dobrý, a že sa platí 35 eur, opýtala som sa to aj mojej doktorky a vravela tiež, že budem doplácať 35 EUR. Zavolala som a objednala sa a pýtam sa ako dlho bude vyšetrenie trvať, že do 20 minúť a kolko budem doplácať a sestrička vraví, že 50 EUR. Zaskočilo ma tak jej vravím, že 35 eur mi vravela moja doktorka, že to ste asi zvýšili ceny, tak iba uhm som dostala ako odpoveď.
Ako to teda je, prečo sa dopláca tak vela ked vyšetrenie trva len do 20 minút? Inde to robia predsa za 50 eur bez vymenneho listka a vyšetrenie trva dlhšie, aspoň tak som sa tu vo fore dočítala, tak som z toho celkom zmätená. Môžem si vybrať aj iného Dr. za tych 50 eur bez vymenneho lístka alebo ako to mam chápať?

Strana
z2
katkaba1
6. jan 2020

Ahojte, rada by som obnovila diskusiu.
Nemate prosim niektora aktualny cennik na morfologicke sono k Dr. Slezakovi v Petržalke - Sono IS?
Som v 14.týždni, chcela by som k nemu isť na morfologické sono.
Môj gynekolog je sice fajn ale čakám dvojičky, ani mi neoznamil, že meral NT/NB.. len som si všimla v knižke udaj NT 1,0/1,0... pritom druhé dieťa bolo celý čas otočené chrbtom takže neviem ako dokazal odmerať. Meranie mi robil 10tt+2.
Preto by som chcela morfologicke absolvovať inde aby som mala 100% istotu, že su zdrave.
Screening z krvi mam dobrý.
Ďakujem

veruska27
7. jan 2020

@katkaba1 ahoj chystám sa tam za dva týždne tak ti potom dám vedieť ak dovtedy nikto neodpise 🙂

duska87
30. jan 2020

@katkaba1 ja som bola tri roky dozadu a platila som 50 ale trvalo to vysetrenie ovela dlhsie.ale tie peniaze nelutujem mne robil ze predcasny morfologicky lebo mi vysli zle nejake tie triple testy u mojej doktorky.ze by som mohla mat dieta s downovym syndromom.tie by mali zakazat.je tam vaha vyska matky a vek a neviem co a oni z toho usudia ake percento mas a mozes mat postihnute dieta.ja som mala 1:110 a mala som mat 1:1000.tak ma k nemu poslala kedze som sa odberu pldovej vody bala aby som nepotratila.on vie rozoznat crty a vsetko este ked je babo v brusku.to chvalabohu bolo vporiadku ale potom mi vravel ze ked tam uz som popozera poriadne vsetko.a ozaj bol precizny a nasiel nam ze dieyatko ma jednu oblicku.ze bud je distopicka ze niekde uplne inde a ju nevidi alebo je ozaj len jedna.a to sa po porode Aj potvdilo..ja myslim ze to je dobry doktor teda aspon ja som s nim mala dobru skusenost

elka77
19. jún 2021

Ahojte prosím kedy ste boli na vyšetrení u dr.Slezaka v akom tt? Lebo mojej švagrinej to odporučili v 11tt a mne to príde nejak skoro🤷🏻‍♀️… a mne to moja dr.vôbec nespomenula 🤷🏻‍♀️ A som tehotná prvýkrát ani sa nevyznám v tom všetkom 🙈

nikoletah
19. jún 2021

@elka77 chodí sa v 20tt je to genetické vyšetrenie.
Ak je podozrenie na niečo zlé tak aj skôr, možno tvoj lekár robí sám genetické uzv napríklad doktor Nagy robí sám a neposiela k Slezakovi.

vaneskaa25
23. jún 2021

Ahojte. Ja idem 17.8 k dr. Slezákovi na morfologicky ultrazvuk, dnes som volala na recepciu, a povedali mi ze budem paltit 80€. Je to dost vela podla mna, ale dúfam ze bude vsetko v poriadku.
Trisomy testy som mala negatívne.

dandyka136
5. okt 2021

@vaneskaa25 ahoj prosim ta bola si u Dr Slezaka na4D? Bola si spokojna ? Ja som objednana teraz 19.10 a tiez 80 e, dost.... Ale vraj odbornik. Kamosky mi odporucaju Hlohovec ale neviem teraz je to tam lacnejsie aj CD ,fotky.... Ale asi ide hlavne o vysledky ci bude vsetko ok, to cd mi asi chybat nebude

Strana
z2