icon

Môže Pepsi ovplyvniť plod?

janulka188
28. sep 2012

od začiatku mi vadi vôna kavy ,čo predtym nebolo :(preto občas pijem pepsi ,hlavne ked ma boli hlava,je s tym nejaky problem ?teda moze to nejako ovplivnit plod?

Strana
z2
norden
12. okt 2012

pepsi max v tehotenstve, mnam! normalne o nu nezakopnem, ale teraz si ju davam ako nejaky exkluzivny zakusok, so vsetkou pompou, vychutnavam 🙂 samozrejme raz za cas, hoci by som najradsej aj kazdy den. a jednu salku kavy denne si bohuzial tiez nedokazem odopriat, postavi ma v praci na nohy, inak konec, ani hlava ani telo nefunguje. snazim sa si to nevycitat 😀

jkadankova
12. okt 2012

Samozrejme, narodí sa s logom pepsi na čele.

jankako
12. okt 2012

ale neboj sa,nič sa nestane miminku.A vy sa jej tu nesmejte!!!!!!! 😠

dida38
12. okt 2012

v rozumnom mnozstve nie...ale ako pisu baby ziadne light...hlavne pozeraj ci neobsahuje aspartam...aj ten benzoan sodny je na zamyslenie....

dadka_bb
22. júl 2014

Ahojte, cakam prve miminko, a skoro vsetko co zjem a vypijem "konzultujem" na forach 🙂 strasne som stastna ze je tu napisane aj ze pepsi neskodi, lebo aj ked vsetci mi vravia ze mam pit len cistu vodu, vobec mi nechuti, a za sladkymi bublinkami sa idem zabit. Tak na zdravie zenicky, idem si dat pepsi bez vycitiek

l3yla
Autor odpoveď zmazal
albao
22. júl 2014

Raz som narazila na jednu štúdiu, ktorá preukazovala, že ženy, ktoré denne pili nápoje tohto typu mali aj sklony k predčasnému pôrodu. Ovšem zase nie je preukázaná kauzalita ale len korelácia. Možno len išlo o ženy so sklonom stravy typu "fast food" vz. ženy na "zdravej výžive", nemuselo sa jednať priamo o následok týchto nápojov, ale celkovo o jedálniček.

zeytin
22. júl 2014

Keď som grcala na začiatku tehotenstva, coca-cola a slané tyčinky bola moja jediná záchrana!!!! 😉

lenkadenisa
2. aug 2014

ja skoro na nič iné od začiatku tehotenstva ani chuť nemám - cola alebo pepsi s citrónom, mňam! 😝

sasa0704
28. júl 2021

@janulka188 ja to poviem tak keď som bola tehotná prvý krát som pila odstavené ovocie , cistu vodu všetko zdravé aj čo sa týka jedla a bohužiaľ som potratila ... doteraz som si frcala na kofole , gumených cukríkoch a chrumiek a výsledky mám ok som 13. Týždni .. a ja sa fakt čudujem že nemám cukrovku 😅 teraz mi ako tak začalo chutiť ale aj tak ak dám Coca colu alebo Pepsi .. dosť mi to po jedle pomôže 🙂 Treba si dať na čo máš chuť .. podľa mna kým nepijem alkohol a nefajčiš atd tak je to v pohode 🙂 koľko mamičiek nevedelo že sú tehotné do 10 tt a všetko ok .. len Kľud 😉

Strana
z2