icon

Platil niekto 50 eur za vystavenie tehotenskej knižky?

bubutko
11. máj 2012

Platil niekto 50 Eur za vystavenie tehotenskej knizky? Mne oznamili dnes ze sa za to plati, 50 Eur.

Strana
z5
azmuk
12. dec 2012

ahojte ja som dnes bola na kontrole a tiez som platila 50 eur.

lea641981
12. dec 2012

ani ja som nikdy neplatila za knizky 😲 😲 😲 😲 😲 to pocujem prvy krat 😲 😲 😲 😲

ninarigova
12. dec 2012

Dobry .Ano ja som platila 50 plus kazdu poradnu 10 eur do 35tt.Teraz chodim do Bratislavy kazdy tyzden a tam zatial nic nepytali vdaka bohu 😀

alena1808
12. dec 2012

Ahojte, tak ja som min.rok prisla zo zahranicia v 8 mesiaci tehotenstva, prihlasila som sa k sukromnikovi s tym ze tehu knizku som mala zahranicnu a poistenie som mala tiez zahranicne, len s tym ze vsetky dokyho ukony mu preplacala zahranicna poistovna cez nasu poistovnu a okrem 4eur,ktore som platila za ultrazvuk som nikdy za nic neplatila.

kubankakubanka
12. dec 2012

Ty kokos by som im tých 50 eur otrieskala o hlavu to je sila,,fuj hnus,,,,,za knižku nepoviem 2 ečka ,,,ale toto,,,,biela mafia

chovancova27
12. dec 2012

Preboha... rýýýýchlo zmeň lekára...

sviezost
12. dec 2012

Nie ved zato sa neplati .

luciferkax
12. dec 2012

Nieeeeeeee, max. dva eurá za založenie svojej karty! Som zvedavá, kolko budeš platiť za ultrazvuky a vyšetrenia, ked za kus papiera sa platí 50 eur! ani by som tú knižku nevzala !

xenicka13
12. dec 2012

no skoro mi vecera zabehla 😖

mici11
12. dec 2012

chodim k sukromnemu gynekologovi ( i ked ma aj zmluvy s poistovnami) a za knizku som neplatila absolutne nic...mi oci vyliezli z jamok...cudne a je to ozaj riadna suma...

janicka11
12. dec 2012

urcito sa neplati!!!

chmurkaxy
12. dec 2012

ahoj, ja som sice neplatila za knizku nic, tiez mam sukromnicku gynekologicku, ale platila som pri tej navsteve tusim 35 eur za odbery a sono a neviem co (okolo 12tt). takze to pokojne moze byt, ze si platila za nieco taketo.

oriesok
12. dec 2012

ja mám doktora skúkromníka.. za knižku som neplatila nič.. a dopredu ma upozornil, že ak budem chcieť robiť sono pri každej poradni + nahrávať ich na USB kľúč, tak za to si pýta 30€ za celé tehu.. takže ak by som ich nechcela, tak neplatím nič..

alexandrakocikova
12. dec 2012

čože? to kam chodíš???ked 50eur

bubinovci
12. dec 2012

odo mňa keď doktor vypýtal 10 eur za vystavenie knižky, v tom momente som menila 😠 išla som do súkromného sanatória, je tam síce poplatok, ale v cene už sú v podstate všetky vyšetrenia, ten predošlý nemal ani len počítač a normálnu kozu 😠 už by najradšej pýtali peniaze aj za to že dýchame 😠 😠

strihalka
12. dec 2012

@bubutko neni to nahodou registracni poplatek u soukromeho lekare? Lebo za knizku se neplati snad nikde, ale toto by mohlo byt, jen mozno zle rekl ze to nie je za knizku,a le za registraci ako tehotna

monda17
12. dec 2012

Nie a ani za registraciu, aj ked o tom som uz pocula...

maajka83
13. dec 2012

ani pri jednom som nic neplatila, len som si zaplatila za fotku zo sona.

Strana
z5