Platil niekto 50 eur za vystavenie tehotenskej knižky?
Platil niekto 50 Eur za vystavenie tehotenskej knizky? Mne oznamili dnes ze sa za to plati, 50 Eur.
ani ja som nikdy neplatila za knizky 😲 😲 😲 😲 😲 to pocujem prvy krat 😲 😲 😲 😲
Dobry .Ano ja som platila 50 plus kazdu poradnu 10 eur do 35tt.Teraz chodim do Bratislavy kazdy tyzden a tam zatial nic nepytali vdaka bohu 😀
Ahojte, tak ja som min.rok prisla zo zahranicia v 8 mesiaci tehotenstva, prihlasila som sa k sukromnikovi s tym ze tehu knizku som mala zahranicnu a poistenie som mala tiez zahranicne, len s tym ze vsetky dokyho ukony mu preplacala zahranicna poistovna cez nasu poistovnu a okrem 4eur,ktore som platila za ultrazvuk som nikdy za nic neplatila.
Ty kokos by som im tých 50 eur otrieskala o hlavu to je sila,,fuj hnus,,,,,za knižku nepoviem 2 ečka ,,,ale toto,,,,biela mafia
Preboha... rýýýýchlo zmeň lekára...
Nie ved zato sa neplati .
Nieeeeeeee, max. dva eurá za založenie svojej karty! Som zvedavá, kolko budeš platiť za ultrazvuky a vyšetrenia, ked za kus papiera sa platí 50 eur! ani by som tú knižku nevzala !
no skoro mi vecera zabehla 😖
chodim k sukromnemu gynekologovi ( i ked ma aj zmluvy s poistovnami) a za knizku som neplatila absolutne nic...mi oci vyliezli z jamok...cudne a je to ozaj riadna suma...
urcito sa neplati!!!
ahoj, ja som sice neplatila za knizku nic, tiez mam sukromnicku gynekologicku, ale platila som pri tej navsteve tusim 35 eur za odbery a sono a neviem co (okolo 12tt). takze to pokojne moze byt, ze si platila za nieco taketo.
ja mám doktora skúkromníka.. za knižku som neplatila nič.. a dopredu ma upozornil, že ak budem chcieť robiť sono pri každej poradni + nahrávať ich na USB kľúč, tak za to si pýta 30€ za celé tehu.. takže ak by som ich nechcela, tak neplatím nič..
čože? to kam chodíš???ked 50eur
odo mňa keď doktor vypýtal 10 eur za vystavenie knižky, v tom momente som menila 😠 išla som do súkromného sanatória, je tam síce poplatok, ale v cene už sú v podstate všetky vyšetrenia, ten predošlý nemal ani len počítač a normálnu kozu 😠 už by najradšej pýtali peniaze aj za to že dýchame 😠 😠
Nie a ani za registraciu, aj ked o tom som uz pocula...
ani pri jednom som nic neplatila, len som si zaplatila za fotku zo sona.

ahojte ja som dnes bola na kontrole a tiez som platila 50 eur.