Platíte za fotku z ultrazvuku u svojho doktora?
Ja som dnes chcela fotecku babatka tak 10€ to su ine sumy. Za fotku svojho dietata takto platit. Uz nevedia co by chceli naozaj ☹ Ale tak je to krásne mat ju za akukolvek cenu ale ostala som teda tou sumou zaskocen 😲
coze? ja som platila za kazdu 1E co bolo absolutne v pohode Za ultrazvuk som platila 3E lebo narok mas na 3 pocas celeho tehu takze ked som chcela nad ramec tak som si zaplatila ale 10E za fotku je zdieracstvo.
ahoj.. ja som platila po 5 eur za fotky.. (a to boli prvy krat dve + mini videjko) a druhy krat tiez dve.. ale uz nepouzitelne..
Ja mám super doktora...U neho sa platí 50kč.. ale ked to nebolo isté (bohužial 2 zlatíčka su v nebíčku) že mimi vydrží a bude ok tak my to stále vytláčal zadara alebo mi povedal že nech to nechám tak..Miminko je v poriadku a v albumíku mám asi 30 fotiek z utz..krásna spomienka. Ked som potom chodila na utz do nemocnice tam tiež odo mna nič nechceli..10e?? to je strašná palka...že sa nehambia...
moj doktor ultrazvuk nema.. dobre citas, posielal ma k inemu a ten mi maleho ani raz neukazal... takze som si potom zaplatila sama 3d/4d ultrazvuk..
ahojte,u môjho lekára je to tak že ked mi aj pri ultrazvuku,ktorý nieje nad rámec vytlačil fotku tak som za ňu platila 8E,v pondelok som bola na poradni a len za to že pár krát ťukol do stroja,pri tom ako mi vypisoval žiadosť na sterilizáciu som zaplatila 5E.
ano 30e (cele tehu)...hodil mi to na usb a doma som si to uz len stiahla... plus foto na 3D cku 7ecok + vysetrenie 25ecok
Moj nepytal nic a sam mi ich vytlacil a ponukol=) , ult som uz mala 5 krat nakolko som rizikova a skoro z kazdeho mam fotku=)
Ja som tiez neplatila za nic,ani sono a ani fotku. A to mi robil kazdu kontrolu sono a fotky mam asi 4. 🙂 Mam dost z tych cien co pisete :(
u nas je to 7 e za fotku a utz s pozrenim vsetkeho co sa da, vysvetlenim a tak.....ale vobec sa nestara ci zaplatim u sestriciek,....minule som odisla bez zaplatenia a potom som sa vratila a sestry take prekvapene, ze co idem paltit/////mas narok na 3 utz za tehotenstvo bezplatne, fotky a ostatne utz si uz hradis, takze je na lekarovi ci ti to uctuje alebo nie....
já som platila 3 eura za každé foto, ktoré som chcela, utz som mala každé vyšetrienie za ročný poplatok expres služby 10 eur, ale oplatilo sa 🙂 lebo máš nárok naozaj iba na 3 utz na tehotenstvo. já mám asi 8 foto 🙂
fuuuuuuuuuuuu, 10€ ? tak to je sila. A to ti da vytlacene na papieri a chce 10€? Lebo u nas chcu 2€ ale je to cernobiela foto vytlacena na papieri a aj to sa mi zda dost... 😖 😖
AHoj ja osm neplatila ani za sono ani za fotku,,fuha 10€ dať za jednu je dosť,,Ja mám už tri 🙂
ja chodim do Kochovho sanatoria - platim 200 evri poplatok pre tehotne, tak za fotku uz nastastie nepytaju;)
ja som platila u svojho 70 eur za cele tehotenstvo a boli v tom zahrnute fotky (mam ich asi 15, z kazdeho sona niekolko) a objednania na presny cas, aby som nikdy nemusela cakat v ordinacii.
ale 10 eur za jednu foto je teda fakt vela!
ja som u môjho neplatila absolútne nič, ani za zdrav. starostlivosť, ani za sono, ani fotku....Je síce pravda, že môj lekár je náš príbuzný, ale ani moja kamarátka u neho nič neplatila, akurát si len za fotku zo sona vyplýtali 1 euro...

jasi nepamatam kolko som platila ale ja normalne za ultrazvuk platim 5€ a tusim za fotku 2€ ale to bolo pred 3 rokmi som zvedava kolko vypyta v januari