icon

Pomýlila sa doktorka pri určení pohlavia bábätka?

16. jún 2026

Ahojte. V12.tt na sone mi bolo povedané že čakám chlapca, na 20.tt na morfologickom sone mi to lekárka potvrdila. Má veľmi dobré sono, cca pred rokom mala všade reklamy aké má nové kvalitné sono. Lekárka má okolo 45 rokov, dlhoročnú prax. Celkovo na sone bolo aj pre mňa ako pre laika očividné že tam je pipík a vajká. Včera (som v 24.tt) som bola kvoli krvácaniu v nemocnici. Všetko je chvalabohu v poriadku ale nechali si ma na noc v nemocnici. Včera pri príjme mi robili sono, lekár hneď hovorí, dievčatko ? Tak hovorím že nie chlapček. A on sa iba zasmial že tak toto chlapček isto nie je. Neriešila som to a popravde som ďalej verila mojej lekárke. Ale teraz ráno mi robili sono znova, len teda iný lekár, tak sa ho pýtam na pohlavie. A teda že jasné dievčatko. Čomu by ste verili ? Akože ja viem, moja chyba, ponáhľam zbytočne a že to je v podstate najmenší problém ale ja už mám aj modrý kočík objednaný 😂

Strana
z2
anonym_abbb25
19. jún 2026

Mne pri tretom synovi na prvom screeningu (12.tt,toto vysetrenie nerobi moj gyn.vzdy som bola zaslana do Gyn fivu)povedali,ze chlapec.Neskor na 3D/4D(ktore som si sama zaplatila pre zazitok)ze chlapec,sama som to vzdy aj videla,uz v tom 12.tt.....Potom kolo 30.tt moj gyn,ze dievcatko,ze nevidi nic,co by nasvedcovalo chlapca,plus aj podla lebky,ze dievca....Bol to chalan 😀....Btw,kociky som riesila podla funkcie,nie podla farby,ze modra/ruzova.Prvy bol biely,druhy hnedy,treti cierny.Oblecenie som kupovala vzdy neutral,neznasam taketo radoby,ze mam babu,bude ruzova,mam chalana,bude v modrom.Milovala som biele farby na babatku,alebo sede,pastelove,take som ja sama kupovala bezohladom na pohlavie.No samozrejme rodina a priatelia kupovali neskor farby podla pohlavia.Ja som dost prakticka,su to len deti a ked je ich viac,tak podedili.Dcerka vela krat nosi modre po bratoch,proste mam tie veci,preco ich nevyuzit?ved uz o tyzden jej budu male....Samozrejme uz ked su deti starsie,paradim ich.No kym boli malinke,ten zaklad odo mna kupeny mali biely a od rodiny a pod.co sa nazbieralo,sa vyuzilo.Ved to babo stejne rastie bleskovo,plus sa prekaka,neskor zamaze z prikrmov atd.Ak nechces zbytocne vyhadzovat za krvne testy,aspon mas vzruso,ze co cakas.

Strana
z2