Pomýlili sa niekomu v určení pohlavia na 4D?
?
mojej znamej ktora cakala dvojky povedali 4x aj na 4D ze caka 2 chlapcov a to bolo prekvapenie ked prve vyslo dievca 🙂 stane sa 🙂
@demartka Mna by asi na mieste tej zeny "porazilo" 🙂 . Nie v zmysle zeby som bola sklamana kvoli pohlaviu, ale ze by som uz mala nakupenu vybavu a mohla potom z toho pouzit len cast. Zvlast ak by som mala nakupenu dievcensku a narodil by sa chlapec.
Ja som si pohlavie zistovat nedala pri oboch detoch, ale tusila som co cakam takze to az take prekvapenie nebolo 🙂 .
Ani 4D nie je neomylne, kazdy lekar sa moze "pomylit", staci ze tam nevidno tu nieco poriadne alebo je to skryte.
pamätám si keď som bola pri jednej maminke popísať ako sa bude volať dieťatko atď a povedala mi že má doma 4 chlapcov a teraz čakajú zase chlapca.. že je trošku aj sklamaná lebo túžila po dievčatku.. nakoniec sa pani urobila SC a jediné šťastie je že som si už dopredu nevypísala všetky papiere na chlapčeka lebo sa narodilo krásne dievčaťko 🙂 a to mi pani nechcela ani uviesť meno pre dievčatko lebo ona že rodí len chlapcov 🙂 mali ste vidieť to jej obrovské prekvapenie keď som jej potom po prebratí bola tú malú princeznú ukázať 🙂
mne hodinu pre pôrodom povedali,,,chlapček,tak 4kg......narodilo sa dievčatko 3,200g..mala šnuru okolo krku....to nebolo vidiet,ale všetko bolo ok
mne uz v 11 tt povedal lekar, ze je to baba ako hrom (teda pri druhom dietati) , a ze omyl je vyluceny ...tak, ale zasa to je jeden z najlepsich gynekologov-porodnikov.....a nemylil sa

Určite áno🙂)Mojej neteri povedali na 97% dievča a majú chlapca.A jednej maminke,ktorá rodila keď ja, lekár hovorí-blahoželám mamička,máte krásneho chlapčeka-a ona chlapca?Ja som mala mať dievča!Mám to potvrdené,nahraté na zázname-lekár zostal zaskočený-nuž-dieťa ste si porodili,je Vaše....Ja som ani pri jednom nevedela dopredu pohlavie a neberiem to tragicky,podstatné je,aby dieťa bolo zdravé a ono aj mamička zvládli pôrod a tešili sa zo vzájomnej prítomnosti🙂)