Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
my máme júliu a čakáme luciu 🙂 ale pekné je aj adelka, karolínka, dianka, ninka 🙂
Magdalénka, Anita... tie sa páčia mne... Ale ako učiteľka sa stretávam so všeličím... Rebríček určite vedie Mechtilda, Karmela, Liliana, Melisa, Dorotea, Theresa... atď...
Ja som chcela Auroru - to sa nepacilo manzelovi - "ze vzdy mu to bude pripominat krížnik Auroru" a on chcel pre zmenu Ester - a to som ja povedala, ze "chemicku zluceninu doma mat nebudem". Na koniec nebolo treba, mame dvoch chlapcov.🙂
ja som velmi chcela dat meno Milota (volala by som ju Loty) alebo Zoja. ale mam chlapceka ;(
my máme Simonku 🙂 , páči sa mi aj Karolínka, Julinka (Júlia), Natálka, Alžbetka, ... 😉
my máme Anetku a Tamarku, niekdedy ich voláme Ani a Tami 🙂 , Anuška a Tamuška 🙂
ahoj, mne sa veľmi páči Amélia. Znie mi to aj slovensky a poznám v Angl. jedno dievča, čo sa volá doslova Amelia, nie Amely alebo nejak inak nezmyselne, čo povieš?
Sarah,Vivien,Kristínka a Viktória to su pekné mená možno sa ja tebe nejaké z nich zapáči...
naša bude Nina🙂 ale krásne sú aj Mia,Vanda,Linda, Zoe, Rory,,,aj Lia, Lili, Liliana...lenže ja neviem vysloviť poriadne "l" takže sa týchto mien musím vzdať 😀 😀
Každé meno je pekné 🙂
minulý týždeň sa mi narodila tretia dcérka, keďže staršie dve majú meno začínajúce na A, rozhodli sme sa, že všetky tri budú mať rovnaké iniciály AV- Antónia, Alexandra a Amália naša najmenšia princezná 🙂
My sme dali dcere meno Klara, nakolko sa v nasom okruhu nevyskytovala ziadna a paci sa nam to meno...No po nasom krste sa ich akosi rozmohlo, tak dufam, ze ked pojde do skoly tak ich nebode v triede 5
ahoj 🙂 ja mám Alexandru a teraz čakáme Karinku? 😵 Len o Karinke viem iba ja 😅
my mame Lindu, pre mna bolo rozhodujuce hlavne to, nech sa meno rovnako vyslovuje aj po slovensky aj po madarsky, lebo u nas sa rozprava aj tak aj tak
prvá dcérka je Bianka a druhá Barborka...to vybral priateľ s dcérkou. V prvopláne to mala byť Lujza, no to neprešlo cez staršiu dcéru, mne sa strašne páčila Katarína a keďže sme sa nevedeli dohodnúť, dostali na výber medzi Katarínou a Barborou. Vybrali Barborku a sme neskutočne spokojní.
Ešte z tých iných mien...Alica, Uma, Linda, Alexandra, Romana, Patrícia, Petra, Liliana
Vybrať meno to je hotova veda 😀
doležite je aby sa hodilo aj k priezvisku 😉
My mame Michaelu a Viktoriu
Tiež sa mi celkom pači Adelka,Nelka 🙂
Ja síce deti ešte nemám, no mená mám vybraé už teraz =) Páčia sa mi: Rebeka, Vaneska, Sofia, Jessika, Angelika. Mala som aj Klárku a Lauru, no keďže mám problémy s rečou, zle sa mi vyslovujú, tak som ich musím zrieknuť, aby som neskomolila meno vlastneho dieťaťka. 😢

nase dcery sa volaju Radka, Victoria , Melania 🙂 🙂 🙂