icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

titulienka
10. jan 2012

nase dcery sa volaju Radka, Victoria , Melania 🙂 🙂 🙂

darinkazv
10. jan 2012

my máme júliu a čakáme luciu 🙂 ale pekné je aj adelka, karolínka, dianka, ninka 🙂

petkave
10. jan 2012

Magdalénka, Anita... tie sa páčia mne... Ale ako učiteľka sa stretávam so všeličím... Rebríček určite vedie Mechtilda, Karmela, Liliana, Melisa, Dorotea, Theresa... atď...

lumimi
10. jan 2012

my sme do poslednej cgvile zvazovali Lauru alebo Laru

katarina_k11
10. jan 2012

Ja som chcela Auroru - to sa nepacilo manzelovi - "ze vzdy mu to bude pripominat krížnik Auroru" a on chcel pre zmenu Ester - a to som ja povedala, ze "chemicku zluceninu doma mat nebudem". Na koniec nebolo treba, mame dvoch chlapcov.🙂

asfodelka
10. jan 2012

ja som velmi chcela dat meno Milota (volala by som ju Loty) alebo Zoja. ale mam chlapceka ;(

zuzana17
10. jan 2012

my máme Simonku 🙂 , páči sa mi aj Karolínka, Julinka (Júlia), Natálka, Alžbetka, ... 😉

maculik
10. jan 2012

Ahojte, my ak by bol Petrik dievcatko, tak by bol Gretka alebo Agatka 🙂

veverina
10. jan 2012

Margaretka,Žanetka,Agatka,Tamarka

lubenka01
10. jan 2012

my máme Anetku a Tamarku, niekdedy ich voláme Ani a Tami 🙂 , Anuška a Tamuška 🙂

eeffka
10. jan 2012

Ja mam Sabinku a budem mat Malvinku

nickushka
10. jan 2012

ahoj, mne sa veľmi páči Amélia. Znie mi to aj slovensky a poznám v Angl. jedno dievča, čo sa volá doslova Amelia, nie Amely alebo nejak inak nezmyselne, čo povieš?

emily_666
10. jan 2012

že Mechtilda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 @petkave to nerozdýcham do večera
ale k téme: Lenka, Laura a nie je zle ani Soňa

katuska268
10. jan 2012

Sarah,Vivien,Kristínka a Viktória to su pekné mená možno sa ja tebe nejaké z nich zapáči...

lucia99
10. jan 2012

Sara, Stela, Sofia, Rebeka, Vanda, Nina...

kacsik
10. jan 2012

naša bude Nina🙂 ale krásne sú aj Mia,Vanda,Linda, Zoe, Rory,,,aj Lia, Lili, Liliana...lenže ja neviem vysloviť poriadne "l" takže sa týchto mien musím vzdať 😀 😀

acikaa
10. jan 2012

my mame Sofiu 🙂

larosa
10. jan 2012

Každé meno je pekné 🙂
minulý týždeň sa mi narodila tretia dcérka, keďže staršie dve majú meno začínajúce na A, rozhodli sme sa, že všetky tri budú mať rovnaké iniciály AV- Antónia, Alexandra a Amália naša najmenšia princezná 🙂

mandarinka34
10. jan 2012

mne sa paci Adelka Barborka Nina Emma Laura Lorelain

marakoli
10. jan 2012

Karin, Nela, ale aj Kristína

abbie
10. jan 2012

Nela, Soňa, Tamara, Denisa 😎

nikush
11. jan 2012

My sme dali dcere meno Klara, nakolko sa v nasom okruhu nevyskytovala ziadna a paci sa nam to meno...No po nasom krste sa ich akosi rozmohlo, tak dufam, ze ked pojde do skoly tak ich nebode v triede 5

lolavitta1
11. jan 2012

ahoj 🙂 ja mám Alexandru a teraz čakáme Karinku? 😵 Len o Karinke viem iba ja 😅

ekka
11. jan 2012

my mame Lindu, pre mna bolo rozhodujuce hlavne to, nech sa meno rovnako vyslovuje aj po slovensky aj po madarsky, lebo u nas sa rozprava aj tak aj tak

vinifred
11. jan 2012

..mne sa páčia slovenské mená..Alenka 🙂

mamabiba
11. jan 2012

prvá dcérka je Bianka a druhá Barborka...to vybral priateľ s dcérkou. V prvopláne to mala byť Lujza, no to neprešlo cez staršiu dcéru, mne sa strašne páčila Katarína a keďže sme sa nevedeli dohodnúť, dostali na výber medzi Katarínou a Barborou. Vybrali Barborku a sme neskutočne spokojní.

Ešte z tých iných mien...Alica, Uma, Linda, Alexandra, Romana, Patrícia, Petra, Liliana

martinka1981
11. jan 2012

Vybrať meno to je hotova veda 😀
doležite je aby sa hodilo aj k priezvisku 😉
My mame Michaelu a Viktoriu

Tiež sa mi celkom pači Adelka,Nelka 🙂

lussy23
11. jan 2012

Ja síce deti ešte nemám, no mená mám vybraé už teraz =) Páčia sa mi: Rebeka, Vaneska, Sofia, Jessika, Angelika. Mala som aj Klárku a Lauru, no keďže mám problémy s rečou, zle sa mi vyslovujú, tak som ich musím zrieknuť, aby som neskomolila meno vlastneho dieťaťka. 😢

ludica
11. jan 2012

My máme doma Soňu a Sandru. 🙂

ninimini
11. jan 2012

ked chceš netradičné mne sa páčila Rory ale nakoniec to bol chlapček 😀