Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
Elisa, Deborah, Sarah, Ciara, jedna maminka tu má Desiree
My máme doma Simonku, ale veľmi sa nám páčila Veronika, Timea, ja sa volám Romana v tej dobe keď mi ho mama dávala bolo veľmi málo Román, a všimla som si že aj teraz 🙂
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.
my mame Tatianku ale paci sa mi aj meno ZARA alebo TAMARA
My mame Lindu a paci sa mi Dalia,Alica a Michaela 😀
Sára, Aurora, a top : Grétka 🙂
ja som chcela strasne timeu ale muz bol proti ten chcel miu ale kamoska dala take tak sme dali yasmin je turecke ale som rada ze som ho posluchla malo by sa citat dzasmin ale volame ju yasminka ani nepekne sa to neda povedat
mne sa paci Jasmine, Annamaria a Viktoria.
Mne sa páči Laura, Jazmína, Lucia, Michaela, Dominika, Dianka, Bianka 🙂
Johanka, Eliza
Danielka
však Marek je naplánovaný, či? 🙂 ja som za krátke mená sediace ku priezvisku, mám Lenku a Luciu
Ja mám Tamarku a Zojku.
mne sa paci OLIVIA
Alžbetka, Veronika, Zuzanka, Hanka, Dominika a Júlia 😉
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Toto snad bola otazka s najviac odpovedami, kde sa chuderke opytanej @marthinna7 nedostalo ABSOLUTNE ziadnej rady......... 😝 😝 😝
Dievca, chod na www.google.com , alebo na www.bing.com, alebo na yahoo.com alebo na akykolvek "browser" a vyhladaj si stranku o menach, ktore ti napisu aj co tie mena znamenaju...... a mas pokoj...
Tu si akurat ziskala info o tom, ktore mena dotycne matky dali svojim detom alebo sa im pacia... A co z toho mas?
ZOZNAM mien...
MNe sa inak paci celkom to moje (ktore nebolo ani raz spomenute) a mojej dcery tiez (spomenute iba jeden krat) 🙂 😎
ja mám Lenku
a páčia sa mi ešte mená ako Radka, Slavka, Johanka 🙂
jak by som mala dcery, tak by sa volali alexandra a oxana ;)
Ja mám Natáliu, Alexandru a Tamaru 🙂
my mame doma Timeu Leu ale pacilo sa mi aj Karin a Olivia, z nezvycajnejsich Erin.
Ja som vyberala meno podľa numerológie..Rozhodla som sa tak,lebo verím ,že meno má na človeka veľký vplyv a malo by pasovať aj k priezvisku.... Skús si len pre info prečítať http://www.horoskopy-numerologia.eu/news/vyber-... alebo ešte túto: http://luthy.webranet.sk/2009/07/numerologia-me......... Pravda je že teraz letia mená: Nela, Sofia, Karin, Timea , Nina, Emma a trošku aj Alexandra - tak tie som pri výbere vynechala..Vrátili sa do módy už aj niektoré klasické slovenské mená......Osobne sa mi zahraničné mená páčia Isabella,Elizabeth, Mia a Stella 🙂 Veľa šťastia v rozhodovaní 😉
Bibiana 🙂
Viktoria 😀
my cakame na Vanesku 🙂
mi mame Bianku a Danielku nie su take otrepane
len nie sofiu, prosím
my máme LOLU BUČKOVU 🙂
ja mam dcerku Vanessu 🙂 a pacia sa mi este Nicol a Melanie 🙂
Ak raz budem mat dceru bude sa volat Nadine(meniny na Nadezdu) alebo Mia(meniny na Mariu) 😉

mne sa paci Karin 🙂