icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

danciacik
16. feb 2012

My máme Laru a Nelu a páčila sa mi aj Lili

mrka2
16. feb 2012

mne sa strasne paci Gretka,ale to sa nam total nehodilo k priezvisku, potom Lesana a aj Alica.napokon cakame aj tak chlapceka 😀

emmyelly
16. feb 2012

ja mám malé vnôčky dvojičky Emmy a Elly, mám dvojročnú Bea Marie /Bea ako Beáta len skrátene, a velku Sophinku, mne sa páči aj Valentína.

petrapb
23. feb 2012

Moje dievčatko sa bude volat Amelia alebo Karolinka 🙂 krásne mienka

sandrika1986
23. feb 2012

My máme dcérku Nicol. Páčia sa mi tiež mená : Karin, Natália, Vivien, Sarah, Yasmine 🙂

eridia
23. feb 2012

my mame Eriku, ale paci sa mi aj: Mia, Nela, Ema, Viktoria, Daniela....

raganovaj
23. feb 2012

karin (:

klauduska
23. feb 2012

Nellka,Zara,Vivien 😉

butterfly22
23. feb 2012

mne sa veľmi páči Laura, ale priateľovi nie..tak sme rozmýšľali nad menami, keby sme mali raz bábätko a zhodli sme sa na Rebeke, mne sa veľmi páči aj Bianka, Simonka, alebo Kristínka...ale tieto mená dali dcérkam bratranci a u nás v rodine sa každý snaží dať iné meno... v takomto prípade je dosť nevýhoda mať 8 bratrancov a 3 sesternice a všetkých starších :D :D :D inak...ešte sa mi veľmi páči Amelia....veľmi sa mi páči Mia, ale tie krátke mená mi nesedia...Ameliu môžeme volať meli, mia, lia, amy...žijeme v zahraničí, tak by to bolo v pohode a ani priezvisko by nemala slovenské...no uvidíme..možno vám sem o nejaký ten rôčik napíšem, ako dopadol výber :D :D

sasena033
24. feb 2012

mne sa pacilo tiez vela mien...no akosi sme sa s mm nezhodli...on chcel po mne Alexandru to je pekne meno len nepacia sa i tie frazy stara-mlada.a tak....Timeu mi neschvalil este sme rozmyslali nad Anetkou ale nakoniec sa narodila Tamarka 🙂

1ivanka1
24. feb 2012

mne sa páči Kiara, Noemi..ešte aj Regina ale tú mi úúúúúúúúúúúúúúúplne každý zavrhol.neviem prečo..veď je to tak krásne meno. 🙂

modrofuzik11
24. feb 2012

lauren

lucinka1104
24. feb 2012

Olívia,Nela,Emily,Anna,Klára,Diana, Silvia, Alexandra,Timea,Loriana,Nicolle,Vanesa, Tamara,Natália,

nefertitka
24. feb 2012

Michelle, Lori, Erin, Nikol (tu mame my), Nina

erika26277
25. feb 2012

keď budem mať dievčatko tak bude buď Natálka alebo Nina......

reni1512
29. feb 2012

🙂 Natálka, Michaelka, Alexandra, Romana ;) a paci sa mi aj Anna a Emily, no nehodí sa to k priezvisku ;)

kika1111
29. feb 2012

My sme chceli Natálku, Nelinku alebo Lilianku....ale budeme mať Maťka 🙂))

betty26
29. feb 2012

My máme Vivien 😀

kukku
3. júl 2012

Keď budem mať dievčatko, bude sa volať Rebeka Zoé, ale páči sa mi aj Annabell 🙂

lucinka10011
3. júl 2012

kristinka,adelka 🙂

betina1984
3. júl 2012

Ja mam Tamaru a Paulinu. Nie su to caste mena, a dobre zneju aj mimo Slovenska. Ale paci sa mi aj Marina, Leona, Greta...

disala
3. júl 2012

Mi máme Olíviu,mne sa ešte páči,Lara aj Rebeka.

martaniana
3. júl 2012

no nám sa páči Terezka, o inom ani neuvažujeme 🙂

katuska169
3. júl 2012

ja mam dve dievcata a volaju sa viktoria a pavlina 🙂 nam sa strasne lubili.pavlinka sa uz ani moc nedava tak je take neobycajne 🙂 🙂 🙂 🙂

skajinka
3. júl 2012

AURELIA-volali by ste ju Lily..potom Charlotte je nadherné meno..Zara,Zoja,Wanda.Z nasich je krásne Michaela a mohla by byt napr.Michell...ja som Scarlett,volaju ma Skajka,Skajinka,Kaja,Skajuska a veela znamych mi nepovie inak nez Scarlet,lebo sa im to paci🙂

ema15
3. júl 2012

ahoj, my máme Emu a Miu 🙂

usiko
3. júl 2012

hej, treba brat ohlad na priezvisko...ja som chcvela Miu, ale teraz viem, ze alexandra bola najlepsia volba, lebo Mia by s priezviskom vyznela ale za strasne smiesne...napriklad ak das dietatu echt anglicke meno a priezvisko je echt madarske alebo slovenske, no co uz na to povedat...v tehu tebou lomcuju hormony, takze asi je dobre dat si poradit niekym kto nie je tehu, napriklad mama, otec, a hlavne partner......ja som sa velmi hnevala ze muz nesuhlasil s Miou, a teraz som ze taka stastna ako nikdy ze s nou nesuhlasil....mala som aj ine perlicky pripravene ako mena, ale tiez katastrofy......ale vtedy sa mi katastroficke nezdali......

monika837
3. júl 2012

ja mam Tamarku a za 7 dni k nam pribudne Ninka 🙂

drobcek1000
4. júl 2012

My sme tiež vyberali meno hlavne k nášmu priezvisku.(Hučková ) a nič lepšie ako Hanka nás nenapadlo, teraz sme šťastní že sa tak volá, pretože nemá problém sa predstaviť a hlavne si uvedomujeme že keď sa raz v dospelosti predstaví ako Hana bude to stále znieť pekne a nie nejako hanebne, čiže je to krásne aj bez zdrobnenín 🙂 aspoň teda nám sa páči a teraz čakáme ďalšie dievčatko cca za 2 týždne a k Hanke pribudne Tamarka, pretože už len to že sa povie Hanka a Tamarka sa nám páčilo a Tamara sa nám tiež hodí k priezvisku. Takže skús hlavne niečo k priezvisku a potom podľa toho čo sa páči tvojmu srdiečku, nie podľa aktuálnej módy mien, tá sa bude meniť stále 🙂

radka24
4. júl 2012

Ja som chcela velmi Sabinku a este sa mi paci aj Bianka. 🙂