icon

Prerušenie tehotenstva v Bratislave

kristelkaa
11. apr 2017

Ahojte.. mám pocit, že som tehotná. Dieťatko by som si aj nechať chcela, ale vzhľadom na našu situáciu si to nemôžme dovoliť. Jedno dieťatko už máme ale tým, že s priateľom obaja študujeme si nemôžeme ďalšie dovoliť. Chcela som sa spýtať či poznáte kde sa dá v Bratislave prerušiť tehotenstvo. Ďakujem

kristelkaa
autor
11. apr 2017

Ty si asi tiez jedna z tych "mudrych" tu co pisu.. naco sa staratr do niecoho co vas nezaujima ?

ivanka12311
11. apr 2017

Máš pocit že si tehotná?A robila si si vôbec test?...Aj ja som sa minulý mesiac cítila ako tehotná stým že mi aj dva dni meškali... Spravila som si test až po 2dnoch od meskania... Vyšiel negatívny prišlo sklamanie veľmi by sme chceli druhé :( ... Píšeš na nesprávne fórum nečakaj že ťa tu budú maminky chválit za to, nad čím vôbec uvažujes...

kristelkaa
autor
11. apr 2017

2 tyzdne mi meska menstruacia test som si robila a bol negativny.. zajtra si idem robit dalsi a uvidim co a ako.. ja som chcela len radu

janette321
11. apr 2017

Toto je bud vymyslene alebo to pise niekto pod vplyvom niecoho .... a vyska - tazko 😂

vorkola
11. apr 2017

@kristelkaa Ale este viac budes plakat,ked sa ti bude ozyvat svedomie....typu ZABILA SOM, ZABILA SOM, ZABILA SOM ,atd.,az do konca zivota.,ked nie hned,ale vycitky vrazdy pridu ..Prehodnot zivot cloveka ako taky,na starost, nevies co ta caka,mozno prave toto dietatko sa o teba postara.Nechaj ho zit.Ak by si sa rozhodla pre interupciu ,daruj ho mne.,ja sa on ho postaram

moni244
11. apr 2017

@kristelkaa vidim, ze pokracujes vo svojom teatralnom vulgarnom prejave 😀

ivanka12311
11. apr 2017

Nemusí to hneď znamenať tehotenstvo ved test bol negatívny, môžeš mať nejaky zdravotný problém nerozumiem prečo tak reagujes jedna dospelá žena... keby aj vychovávas jedno vychovas aj druhé si v prvom rade matka 😖 čo my druhé snažiace sa by sme sa tešili

kristelkaa
autor
11. apr 2017

Dobre tebe sa to mozno povie mas o par rokov viac nez ja (neber to ako urazku) uz ked som cakala mojho maleho som rozmyslala nad potratom.. ale nedokazala som to.. par noci som preplakala ale nakoniec som sa rozhodla spravne.. nechala som si ho.. ale neviem si ani len predstavit ako by som teraz mala vychovavat dalsie..

kristelkaa
autor
11. apr 2017

@moni244 ty mna urazit nemozes.. si trapna so svojimi komentarmi.. chod si vylievat komplexi niekde inde

moni244
11. apr 2017

@kristelkaa moja zlata, ja nemam ziadne komplexy 😀 zato ty ich mas dost wj za troch ludi, ked na kazdu poznamku reagujes tak, ako reagujes 😀

misscelaneous
11. apr 2017

takto. Viem ze to robia u Kocha, najlepsie ti ale poradi gynekolog. Prerusenie nie je ako prerusenie. Prerusis napriklad studium, mozes nadviazat kde si skoncila. Prerusis tehotenstvo, spat to nevratis a nenaviazes kde si skoncila. Pre toto nemam rada tento termin ze prerusenie tehotenstva. ALe tak to je od temy. Ja by som ti urcite poradila babo si nechat, no sama vies, v akej si situacii a je tvoje a manzelove/partnerove pravo sa rozhodnut inak. Kazdopadne, ak ti dva tyzdne meskaju a testy mas negativne: si 3 a pol mesiaca po porode, kedy si dostala prvu menstruaciu po sestonedeli? Mozes mat uplne v pohode este nenastaveny cyklus, kamoska dostala dva mesiace po porode, potom rok nic. DOjcis? to vsetko ti moze ovplyvnit cyklus. Este nestresuj, chod zajtra lekarovi a uzivaj si babatko ktore mas doma 🙂. prajem vela sil

22beba
11. apr 2017

@moni244 ja som diskusiu už nahlásila lebo to čo tu čítam je humáč a to som chcela poradiť ... vôbec netuším ako dlho to bude adminom trvať ... ale už len z úcty k slušným ženám .. nie sme predsa štangasti v krčme ... :-O 😨😲

barbara_lux
11. apr 2017

@kristelkaa ak si taka inteligentna a ak uz si raz riesila potrat tak preco vypisujes na nejake internetove forum? Baby vratane mna ti dali potrebne info ale ty sa tu vyjadrujes ako posledna slapka a skaces do ostatnych. V tvojom "stave" by som mala co robit sama so sebou a svojimi myslienkami a nie komentovat ostatne matky. Nemohla si predsa cakat ze ti budu vsetci len radit alebo ta nebodaj povzbudzovat ved si na koniku.

marllik
11. apr 2017

@kristelkaa prerusit sa da studium.. a neskor pokracovat v priaznivejsich podmienkach.. tehotenstvo sa prerusit neda, iba ukoncit.. a postabortivny syndrom Ta psychicky odrovna do konca zivota..

jaaadu
11. apr 2017

no asi len tolko, aj ja som mala 2 male deti, rozostavany dom, sice to bolo hrozne obdobie, ale vysoku skolu som skoncila a nebolo to lahke sudium. Skus najskor pockat ci vobec si tehotna a potom si nechat cas na rozmyslenie a rozhodnut sa az ked budes vediet nacom si.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A inak pre vsetky, neviem preco na slovensku to tak je, (vratane lekarov) ale uz par rokov sa nepouziva UMELE PRERUSENIE TEHOTENSTVA, ale UMELE UKONCENIE TEHOTENSTVA vsade vo svete. Tu sa nic neprerusi, ale konci.

moni244
11. apr 2017

@22beba mne sa to na mobile neda, tiez by uz bola davno nahlasena

kristelkaa
autor
11. apr 2017

@misscelaneous dakujem zajtra budem robit test a uvidin co a ako.. nechapem niektore tu sa spravaju uplne vpohode aj poradia ako napr. Vy.. ale zas niektore sa spravaju ako keby som robila nieco za nich.. je to moje rozhodnutie a nie ich nechapem preco ma tu hned niektore odsudzuju ved je to uplne normalne ist na interrupciu.. ale ked sa niekto nevie vzit do niekoho koze radsej bude nakladat vsetku zlobu

sykorkauhliarka
11. apr 2017

ja asi nikdy nepochopim preco ludia trtosia jak kralici bez rozmyslu...potom to tak vyzera...nechcene deti...my sa chranime prerusovanym stykom...lebo aj tak ziadna antikoncepcia nieje 100% ....a tvojej doktorke by mali vziat titul ked toto vypusti ze kojenie je antikoncepcia...potom to pozmenis a uz beres HAK....no neviem uz tu bola dnes nufka ....:D

xxxxxnnnnn
11. apr 2017

Milé diskutujúce,

žiadam Vás, aby ste dodržiavali Kódex správania
https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/

Osoby, ktoré nadávajú, urážajú, očierňujú spoludiskutujúcich budú mať zákaz prispievania do fóra. Fórum neslúži na ventilovanie osobných problémov a v snahe presvedčiť.

Dajte osobné pocity bokom a debatujte navzájom s rešpektom a konštruktívne.

Ak sa bude diskusia vyvíjať nesprávnym smerom, budem nútená ju uzamknúť.

Pekné diskutovanie
Adminka fóra

kristelkaa
autor
Odpoveď bola odstránená
janinah
Odpoveď bola odstránená
ivanka12311
Odpoveď bola odstránená
moni244
Odpoveď bola odstránená
kristelkaa