icon

S kým čakám dieťa?

lenka1583
25. júl 2013

Ahoj vsetci,prosim vas neviem si rady a dost ma to trapi,zistila som,ze som tehotna,teraz som v osmom tyzdni. prvy den poslednej menstruacie som mala asi 24maja..s priatelom som bola len tri dni od 31.5 do 3.6. potom asi ja neviem desat dni cca potom som mala silne pichanie v podbrusku asi dva dni, asi sa uhniezdovalo vajicko ako som potom zistovala. potom to ustalo a zase za par dni ma uz tak tupo nie moc pichalo par dni a potom som uz menzes nedostala kedy som mala, len slabe spinenie dvojdnove. tolko k priatelovi.

s kamaratom som bola raz a vobec neviem kedy, mohlo to byt od 20aprila az do 10maja v tom rozmedzi... dost som pila, tak si to nepamatam, ale on mi vravel, ze som ho chcela, ale on nechcel...a ja stale rozmyslam nad tym, ci neklamal v tom, ze sme naozaj spolu nic nemali. ,,po nom,, som este menstruovala, ale vravi sa, ze napriek tehotnosti sa moze tiez menstruovat.

takze napisem to jednoducho-cakam to s mojim priatelom podla vas? je to pravdepodobnejsie?

ps: dlzka plodu zodpoveda 8tyzdnu...8tyzden tehotenstva to vychadza na to obdobie stravene s priatelom nie?

dakujem ak sa na to mrknete a narychlo preratate, ja mam z toho haluze... ale sedi to na priatela, ale aj tak..boze...nemam sa komu zdoverit.

maria1989
25. júl 2013

@ribelina ty si nepočula, ja som zažila. akurát minule mi muž vravel, že sex sme mali, a ja som bola taká na maderu že fakt nepamätám. 😉

katy1979
25. júl 2013

@lenka1583 leni klud a neryp. Si v zlozitej situacii vies ako sa hovori obu si moje topanky a potom sud. to je sice len skratena verzia ale nevadi. drzim palce

ewisam
25. júl 2013

@lenka1583 ale nejde o pisanie si, mne to skor pride, ze ta hryzie svedomie a hladas odpustenie, len to nie tu, to u toho komu si ublizila.... ja si myslim, ze to prestan riesit, neskoro plakat nad rozliatym mliekom, povedz priatelovi, ze bude tatom a nazivajte si v pohode dalej, ale uz mu taketo kiksy nerob

amadora
25. júl 2013

naposledy od toho apríla som vypila jeden pohár šampusu na silvestra... teda neviem, ale kde medzi aprílom a augustom je december? 😕 😅

ivina161
25. júl 2013

@lenka1583 Priatelove. Ak si to preratas, tak to sedi. A ak si mala po tej znamosti menstruaciu tak sa nemusis bat.
Baby, ona vie, ze sa to nerobi, to vie asi kazda z nas, nerieste to. Stalo sa to jej nie vam, ona sa prisla len opytat.

@ribelina no, viem, ze sa tomu tazko veri, ale da sa to....mne sa to sice nestalo ale poznam asi 3 slecny a xxxxxx pánov, ktorí si to fakt nepamataju....

Pekný den

victory1
25. júl 2013

@lenka1583 Hnusy su to...ziadne sa nechce ratat... 😠

lenka1583
autor
25. júl 2013

@ivina161 dakujem Ti.

irriss
25. júl 2013

@amadora 😀
no preci nekde okolo 35.aprila.. 😎

irriss
25. júl 2013

@victory1
hnusy nebo husy 😅

amadora
25. júl 2013

@irriss jaj tak... to si napamätám, vtedy som pila, mám okno 😎 😀

denae
25. júl 2013

@lenka1583 "okná" sú síce nepríjemné veci, ale tatko bude priateľ. Ja by som ešte aj obidvoch vyskúšala a postavila oboch pred hotovú vec. Priateľa priamo, kamaráta tak trochu takticky. Dúfam, že sa nepoznajú 😀

irriss
25. júl 2013

@lenka1583

tak mi vysvetli toto, a nedelj "chudinku, ze Ti nikdo nechce poradit"..protoze jsi MIMO..uuuplne mimo... ☹

Citace ze Tveho uvodniho Tematu:
....
s kamaratom som bola raz a vobec neviem kedy, mohlo to byt od 20aprila az do 10maja v tom rozmedzi... dost som pila, tak si to nepamatam, ale on mi vravel, ze som ho chcela, ale on nechcel...a ja stale rozmyslam nad tym, ci neklamal v tom, ze sme naozaj spolu nic nemali. ,,po nom,, som este menstruovala, ale vravi sa, ze napriek tehotnosti sa moze tiez menstruovat.

??????????????????JAK nevis KDY jsi byla s nim?? je to rozmezi 20ti dnu..a pises, ze jsi byla opila..ale preci ne tech 20 dni....😉

victory1
25. júl 2013

@irriss to je uz len na lenke... 😝

irriss
25. júl 2013

@victory1
ale ne, to mne stve, protoze normalne si srandu nedelame a poradime..ale toto je proste DIVNE..
nepije a ma okno 20 dni..

@danae ...no a jeste s Italem..... 😎

ten v tom nebude mit jasno, pokud ho postavi pred problem, ten bude zapirat, ze vubec kdy byl v SK 😉

sissmiss
25. júl 2013

@irriss kamarat bol doma v tom rozmedzi, ona par krat pila s nim a on jej povedal ked odchadzal ze spolu daco mali, ale ze kedy...asi nebolo dolezite. Aj takto to mohlo byt, nie? Ale ten silvester... 😅 😅 😅

irriss
25. júl 2013

@sissmiss
sakra vypila jsem nealko pivo ...to je pravda..asi mam Silvestr ja..nerozumim..porad nerozumim..
Nevi, kdy s nim mela styk v rozmezi tech 20 ti dnu??

sissmiss
25. júl 2013

@irriss ies co je dalsia moznost? Ze dieta je uz na svete
ona sa zrejme pyta na daco co sa uz udialo...a ten silvester proste povedala pravdu ked sa pomylila.... 😎

sissmiss
25. júl 2013

@irriss tak ona vobec nevie ze s nim mala styk. on jej povedal ze mala. Predstav si ze chodis von zurovat pocas 3t a par krat sa zotnes pod obraz. A kamarat ti potom povie ze ste spolu spali ked si bola opita. Bola si opita ked prisiel a odchadzal a par krat medzi tym...Tak nevies kedy si s nim spala, on si to nepoznacil do kalendarika a ty ani nevies ze si s nim spala....

dejnas
25. júl 2013

ja aj tak nechápem. čo sa tu rieši.... po "kámošovi" mala normálny menzes... podľa tt to vychádza na priateľa.... takže o čo tu ide ????
mýli sa aj doktor aj telo? (myslím ten menzes - keď údajne mohla splodiť s kámošom)

lenka1583
autor
25. júl 2013

@irriss asi som to zle napisala, mas pravdu, mohlo to zmylit...nebola som opita dvadsat dni 🙂 vypila som si v ten den ked som bola s nim a ten den bol niekedy v rozmedzi ake spominam... nevadi mi, ze nechce niekto poradit, to je kazdeho vec ci je ochotny ci nie, len tie odpovede niektore mi prisli nie k veci... tak tak

irriss
25. júl 2013

@sissmiss aha, ja myslela, ze byla jen JEDNOU opita..aha..uz rozumim!!!..byla porad opita... 😅 😵 😵 😵 😵
jako ted ja..jesteze virtualne na mne nikdo nemuze...abych nedostala email za nekolik tydnu, ze tenkrat to "nealko" zpusobilo me tehotenstvi pres klavesnici.. 😕

denae
25. júl 2013

@irriss ona ale nie je zvedavá na tvoje - vaše - konšpirácie, ako to bolo, nebolo, mohlo byť a nemohlo byť. Položila otázku a zasa sa to, vďaka niektorým - aj vďaka tebe - zvrhlo. Ale to je tu už bežná prax...

lenka1583
autor
25. júl 2013

@sissmiss nie, tyy zle citas, ja som pisala, ze mi povedal uplny opak.

kiki68
25. júl 2013

priatelove,takze nestresuj, na sono vidia presne ktory si tyzden a den, podla velkosti plodu,ale aj podla velkosti tej dutinky. Mne to urcili skoro na den presne. To musi mat urcite parametre,hlavne sa to urcuje este aj podla posledneho menzesu,ale to sono to vzdy ukaze a maju tam urcite udaje,take mierky v kotrych by sa to v urcitom tyzdni a dnoch malo nachadzat.Takze sa neboj a asi radsej nepi 🙂

irriss
25. júl 2013

@dejnas ale ted uz nemuzes zkoumat menzes, to uz taky asi nepamatuje jestlil byl jako vzdy , jak dlouho trval a jakou mel barvu..a navioc, ja mensesovala nekolik mesicu uz jako tehotna..a moje mama se dozvedela az nekdy v 5,tem, ze je tehotna... 😉
Takze menses neni vzdy smerodatny 😖

lenka1583
autor
25. júl 2013

@irriss dobre si si myslela, len si sa nechala zmylit zrejme tymi, co to nepochopili.

irriss
25. júl 2013

@denae ok polozila otazku..ale z te otazky vyplyva blbost..
od 20.aprila do 10.maja pila.

Prosim o vysvetleni tedy TEBE..dekuji predem.. 😉
citace Autorky:

hrasiak
25. júl 2013

@irriss ja chapem lenku, ako to myslela - mna keby sa dnes niekto spytal, ze v ktory den presne pred 2 mesiacmi som sa stretla s tym a s tym clovekom, tak si to tiez nepamatam - a to nepijem, lebo kojim 🙂 Ano, sex by si clovek mohol pamatat, ale ja som sa tiez raz tak za mladi strasne opila, ze rano som vedela iba tolko - 2 chalani ma balili, s jednym aj nieco bolo (mala som take utrzky), ale az podla ich reakcii na druhy den som zistila, ze s ktorym 🙂 takze alkohol vie byt fakt pekna svina 🙂
@lenka1583 myslim, ze priatelove, a keby aj nahodou nie, tak radsej gratuluj jemu, je to vacsia pravdepodobnost, ako nahanat nejakeho kamarata - jednorazovku. Btw, niekde som citala, ze dost vysoke % muzov vychovava cudzie dieta v domneni, ze je jeho vlastne. Cislo si nepamatam, ale tak preco by nemohol aj Tvoj priatel ? 😉 nemyslim to v zlom, ale skor v dobrom pre Teba, teda ak ten Tvoj priatel je normalny a na otcovstvo by sa tesil 😵

irriss
25. júl 2013

@lenka1583 ok..tak mi s tim pomoz jeste vic.. 😉
Ten kamarad Ital Ti rekl, ze jste spolu neco meli, ..nevzpominas si, kdy..ok..ale na neco zvlastniho asi ano..Byli jste u vas? u neho? nebo jste tech 20 dni proste nevylezli z postele??

victory1
25. júl 2013

@irriss ked pijes chlast slamkou a zajedas suchym rozkom, tiez mas postarane o opicu na niekolko dni... 😠 😀

...ale mas pravdu, je to divne, keby nebolo, poradim tiez...