Som otcom ja?
Prosim o radu mam v tom zmätok na obrazku je napisene 8w0d to znamena ze plod je stary 8tyzdnov cize 56dni alebo to znamena ze ma ukončených 7tyzdnou 49dni a v stupil do 8meho pitam Sa z dovodu urcenia ocovstva....😕 Neviem ci som to ja.. a prosim keby podla Vaz mohlo byt pocate dieťa Fotka je z 19.4.2017.. Jednen potencionalny otec bol so slečnou 28.2 a ja 18.2...
To si si dobrú vybral že traja ste do mesiaca namočili...nerob si len test otcovstva ale aj test na pohlavné choroby
@matus4444 kukaj foto je to tehu kalkulacka cize s najvacsiou pravdepodobnostou ty si to neni!!!musi to but ten druhy co namocil 28.2.alebo skor by som povedala ze mohla mat este sex aj neskor zaciatkom matca aby to sedelo na 8tt urcite si neni otec.Nekukaj ze kedy bola ms na foto kukaj kedy mohol byt sex a ktoy tyzden by to uz bol
ked sa pise ze plod ma 8 tyzdnov realne oplodnenie bolo o dva tyzdne neskor... cize pohlavny styk ktory viedol k oplodneniu bol 19.4 - 6x7 teda okolo 8.3. plus minus tri dni max... vo februari sa to urcite nestalo... ;)
@zuzi0911 ženské telo nie je naprogramovaný stroj a nikto určovať tehotenstvo podľa toho, kedy mala dostať menzes. Ale podľa toho, čo je na ultrazvuku. Keďže nevieme, kedy mala posledný menzes (ten marcový nerátajme, keďže už bola tehotná) a podľa mňa mávala nepravidelný menzes, tak jediné, z čoho môžeme vychádzať, je termín na ultrazvuku. A podľa toho to vychádza, že k oplodneniu došlo na začiatku marca.
Presne ako pise @gab1sol podla ultrazvuku takze na 100%otcom ty niesi.Tie zeny co pisali ze ano by si mali nastudovat biologiu a anatomiu ludskeho tela!!!Keby bolo tvoje by uz musela byt daleko viac tehotna aspon 11tt tak zacni tomu verit a no stres viem ocom pisem uz mam dve deticky
@gab1sol Potom zacaka 19.3 krvacat a pisala mi ze som chory a ze uz ju nemam otravovať ze jasne ze nieje tehotna ked dostala menzes.. potom mala krce krvacala az do konca mesiaca urobila si 29tes 3xa boli pozityvne... nechcela sa somnou bavit a momentálne je jej jedno to bude.... 😕
@matus4444
podla vypoctov to nie si ty
v kalkulacke som zadala posledny menzes podla tyzdnov - na 8w0d vychazda , ze otcom je ten co s nim mala styk 8.3
ms podla vypoctu vychadza , na 23.2. cize 5 dni po tom ako spala s tebou. cize si z toho vonku a mas poucenie. podla tej kalkulacky to presne vychadza - menzes 23.2 , termin pocatia 8.3. cize ten posledny chlap a presne aj vychadza velkost plodu na 8 tyzden,podla vypoctu to je 1,60 a podla dokyho 1,65.
kebymala otehotniet s tebou bola by minimalne v 11 az 12 tyzdni .
velkost plodu je dolezita, niektore zeny maju neprevidelny menzes a nevedia presne kedy otehotneju, ale velkost plodnu nikdy neklame
Osobne by som pocitala 8 tyzdnov dozadu-vek plodu plus dalsi tyzden dozadu oplodnenie....
@matus4444 no podla velkosti plodu to tak vychadza..
ktovie ako s ms .ked spala s tolkymi neverila by som jej ani nos medzi ocami ..nie to este kedy ma mat ms ... no ale tak hocico moze byt ..kedy ma termin porodu ?
no vies ono sa o tom da polemizovat. zeny maju casto nepravidelne cykly a doktori potom urcuju predpokladane porody podla velkosti plodu, to je ako tak este smerodajne a presne, casto si zena mysli, ze porod bude vtedy a vtedy a doky jej povie, ze ale termin vam posunieme, lebo plod je tak a tak stary... cize ja si myslim, ze ked nezaostava v raste ako plod a je vsetko ok ..tak by si otcom nemal byt ... a podla velkosti plodu, podla toho ako dlho je tehu , tak jej ta ms vychadza na 23.2 nech si hovori co chce, jedine ze by otehotnela cez menstuaciu ked tvrdi, ze ju mala dostat 5.3 ..mne to vobec podla toho nevychadza a dotycna klame a zavadza..uz len to hovori o jej charatkere ked sa vychrape s 3 chlapmi ..ble
@matus4444 este raz ti napisem, nesedi to ..ako keby som nevedela velkost plodu ako si zadal, cize 8 tyzdnov, tak by sme sa tu dohadovali ..ale logicky uvazuj. ked si mal styk 18. 2 a keby to bol jej najplodnejsi den - tak poseldnu ms by musela mat 14 dni dopredu - cize 4.2. cca - cize to by bola jej posledna ms. 4.2 - keby 18.2 s tebou otehotnela ..chapes? tzn. ze by bola v ktorom tyzdni podla vypoctov? minimalne 10-11 - takze podla velkosti plodu to nevychadza..cize musela mat po sexe s tebou menzes, alebo ma neuveritelne dlhe cykly a neprevidelne a ovulku velmi neskoro
Joo a este nieco osobne som otehotnela v den posledneho dna menstruacie. Isla som doktorovi ktory potvrdil tehotnost v 7tt a sex bol vtedy pred 8 tyzdnami.
@matus4444 Prosim ta kolko mate/ma rokov? Zena, co si nikdy nesledovala ms a necha kazdy tyzden v sebe zmocit niekoho ineho, no potes panboh. Ty v prvom rade upaluj na testy na pohlavne choroby. Teraz si dostal facku od zivota, tak ta to ma niecomu naucit - hadam sa poucis, ze sukat bez ochrany babu, co ju vidis prvykrat je nielen, ze vcelku humac, ale toto 'stastie', ze si zmocil pred ostatnymi mat nabuduce nemusis. Snad je toto 'wake up call' aj pre nu...
@zibi ona ze si nevie predstaviť s ani jednim znas ze by ostala ze jej staci posielat peniaze.. pola zrutena z toho ale teeaz to dieta chce strašne... a ze sa musi sústrediť na tehotenstvo a nenervovat sa.. ja som bol aj za jej maminou sa porozprávať o tom ked sa ona nechcela somnou bavit...Mamina jej vravela ze sa musi prestahovat do jej garzonky aj s manželom a ze nevie co bude.. a ze interupcia eprichadza do úvahy lebo uz raz potratila c 4tom mesiaci a ze uz by nikdy neotehotnela... Prebral som s jej maminou všetko vsetky moznosti... ak to bude moje budem sa musieť o nu postarať..
@missguerlain Mate pravdu nic nemôžem a to povedat Ja mam 24 ona 22.. V ten večer som bol pod zem pil som dva dni a nepamätám si nic riesil som svoje zlomene srdce.. a toto sa mi stalo prvy krát.... 😕 Často nepimem a dostal som skrat ona po mne vybehla a stalo sa Neospravedlnuje ma to viem ale co mam robit.. spravil som chybu
@matus4444 Vies baby ti tu uz pisali, ze ta pravdepodobnost, ze to je tvoje je nizsia ako pri tych dalsich dvoch, kazdopadne kiezby aj oni mali taky pristup ako mas ty - citit zodpovednost o to postarat sa, lebo dieta za nic nemoze a uz takyto zaciatok a problem s 'oteckami' bude pre to dieta bugr do zivota. Ludia robia chyby, je to prirodzene, niektori sa poucia, niektorych to zmeni, ale najsmutnejsie na tom vsetkom je, ze v tomto pripade odnesie tu 'chybu' to dieta. Prajem ti vsetko dobre.
@missguerlain Ak to bude alebo nebude moje dufam ze sa to narodi zdrave.. aby stoho nebola este vedsie nešťastie..
SMS od Slečny. Matus nepytala!!! Ja som bola rada ze som v poriadku aj ja aj malicke!!! Neriesim kto je otec! Uvidi sa po testoch lebo to sa neda takto vyratavat kedze ste boli vsetci hned po sebe!!!! Ja musim teraz oddychovat a byt v klude tak ma uz nechaj. Dakuje!!!
Wow. Dobrá téma 😀 Môže to byť kľudne aj tvoje. Je mi smiešno z báb, čo ti píšu, že isto nie. Odborníčky na všetko. A rovnako si ty hovado, jak tá baba, keď spíš s hocikým, nechápem, že ona je len tá zlá z tejto diskusie... Každopádne dieťa je dar. Ak je tvoje, postaraj sa. A teš sa! Všetko okolo sa porieši, ale pozerať sa do tváre svojho usmievajúceho sa syna/dcéry, zmenšeninky samého seba - neni nad ten pocit. Aj keby ste neboli spolu. Hlavne to vedieť riešiť ako dospelí ľudia.Možno je aj lepšie, že si nemáte čo navzájom vyčítať 😉

@zuzi0911 Dve kocky pisali ze ja nie a dve ze ja Ano.. 😕