Som otcom ja?
Prosim o radu mam v tom zmätok na obrazku je napisene 8w0d to znamena ze plod je stary 8tyzdnov cize 56dni alebo to znamena ze ma ukončených 7tyzdnou 49dni a v stupil do 8meho pitam Sa z dovodu urcenia ocovstva....😕 Neviem ci som to ja.. a prosim keby podla Vaz mohlo byt pocate dieťa Fotka je z 19.4.2017.. Jednen potencionalny otec bol so slečnou 28.2 a ja 18.2...
@matus4444 Je pekné, že sa snažíš chovať zodpovedne aspon teraz a dúfam, že máš poučenie do budúcna. Podľa toho, čo píšeš, tak vyzeráš byť celkom fajn chalan a aspon si priznáš chybu, čo máloktorý chlap dokáže. Držím ti palce, aby si našiel aj také dobré dievča. A daj potom vedieť, ako si dopadol. 😉
@janickacrazy Urcite Dievčatá dam vedieť. Ste moje nove internetove kamošky.
@matus4444 pocuj, otazka asi nie tak mimi, sis si isty ze si s nou sexoval? lebo ako si pisal ze si nic nepamatas - bol si taky opity...mozno sa ani nic nestalo, neverim ze chlap ozraty pod obraz bozi dokaze mat plnohodnotny sex so svetkym co ktomu patri. To by si musel byt superman aby sa ti vobec postavil ked si bol v takom stave. Ne4napadla ti aj takato moznost???? mozno sa nic nestalo
Ahoj. Nečítala som príspevky pred. Ale s určitosťou to pitvrdia len krvné testy/DNA. Veľký rozdiel v dátum styku tam nie je a spermie žijú v tele ženy aj niekoľko dní.
@sadika Presne ako vravis rozmyslal som aj nad tym ale... Ja som v dobrej forme cvicim vela a udrziavam sa dokazem vypit aj flasu dve vina a ísť na to... 😕 prero mam stoho depku lebo neviem nič mam len utrzky a sex som mal určite. Kiež by to boli iba moje halušky.. ale nakolko sa deje co sa deje sa stymto zmieriť nemôžem.. musim si to vyzrat aj ked sa mozno nic nestalo..
@kllamarka No vždy to tak byť nemusí, bohužiaľ poznám osobne jedného chlapa, ktorý má 4 deti všetky splodil pod parou, chúdence. A určite nie je jediný. 😒
@matus4444 vyslo mi to skor na toho 28.2...ale to by musela byt teraz v 9 tt uz
@matus4444 mozem sa opytat kolko mas rokov?
Nemaj depky z toho, aj ked nahodou budes otec. Chapem ze si si to cele inak predstavoval, ale bud rad ze ste vsetci zdravi a neriesis nejaky ovela vaznejsi, napriklad zdravotny problem.
A tie moralistky tuto niektore....ehm :D Asi zabudli ze aj oni boli mladeeee. Vy ste spali pred svadbou len so svojim muzom, alebo co?? :D Treba sa vyburit pred svadbou, nie az po nej!! A samozrejme poucit sa z vlastnych blbosti :D
drzim palce
@matus4444 prečítala som si celú diskusiu, a môj názor je taký, že otcom si ty... aj keď si si budúcnosť asi predstavoval inak, urob čo je najlepšie, aby si to nikdy neoľutoval, to dieťatko za to nemôže a uvidíš, keď sa narodí, budeš rád, že je Tvoje... držím palce
@joannita urcite tu zeny nespali pred svadbou len so svojim muzom,no pochybujem ze behom troch tyzdnov tu kazda jedna mala sex s tromi roznymi chlapmi co to do nej dali a ona potom nevie s kym je tehotna,ved taka zena je obycajna k*rva...mladost sa da uzivat aj bez toho aby zena ci chlap spali s kadekym
@cuculiatko88 a kde ja spominam ju? Ja pisem o nom. On spal behom 3tyzdnov s 3 zenami a vystriekal sa do nich? Necitam tu nic take.
@joannita nie nepisala si,len reagujem na tvoj prispevok o moralistkach a vybureni sa a ona je ako priklad,nic viac ...
@matus4444 súhlasím s babami, ktoré pisu,že to nemôžeš byť ty. To by musela byť slečna v 11 tt (cca 10+4) a nie v 9 tt (8+0). Áno, veľkosť plodu sa môže na začiatku mierne lisit, ale max.tak týždeň a nie 2 a pol,to je veľmi veľa. Určite otehotnela neskôr ako s tebou , takže buď pokojný a hlavne zachovaj chladnu hlavu,na lieky kasli 🙂 stavias sa k tomu statočne, drzim ti palce 🙂
@joannita Citam si to neskoro večer po fľaše vina a napadla ma ktomu jedna vec co si napisala.. jedn vec je si užívať a vyburit sa pred svadbou atd.. Ja si myslim ze nic nieje zle na tom ked sa stretnú dvaja, sadnú si medzi sebou je medzi nimi chvenie a skocia do posțele a zažijú niečo niečo na čo budu radi spomínať.. ale co som predviedol ja bolo aby som to slušne napisal sproste k. urvenie na ktoré si nepamätám a uz to nikdy nechcem zažiť.. a je moja hamba a zlyhanie ze ktomu došlo.
@eliska13 jasne ze mam pravdu... ked mas vek dietata (8tt) vies presne kedy doslo k oplodneniu, to dieta nenarastie v bruchu ani rychlejsie ani pomalsie.. cize neni o com... posunutu ovu zjavne mala kedze to vychadza ze otehotnela uz vtedy kedy mala dostat kramy... ale podla ovulacie tu nic neratam... skor pocitam priblizny den ovulatie a teda aj otehotnenia podla veku dietata vypocitaneho podla sona...
@matus4444 neda mi este nereagovat na tvoj romanticky popis ked sa "stretnu dvaja" vacsinou muzi ktori sa takto stretavaju otupia uplne zmysel najst si tu pravu lebo ich tolko vystredaju ze uz je to jedno ake pocity pri tom maju ide to ako na pase, dievcata su ovela povolnejsie lebo "idu" s dobou a ktora nemala styk v 15tich je divna .... teraz zacnu spolu zit v jednej domacnosti manzelstvo je len papier a bla bla bla.... Uz normalne manzelstva ani niesu myslim 10rokov spolu a viac a potom ked su tak je ich ovela menej ako rozvedených ci nezosobasenych co spolu "ziju" uz v tretom stvrtom vztahu. Ja neviem ale ja som cakala na toho praveho to bola moja podmienka vztahu vzhladom na to, ze som bola z totálnej nefunkcnej rodiny... co teraz je kazda druha 😀 Ja som tak nechcela zit dnesne deti to beru ako standart rozvedeni, nefunkcna rodina, otec podvadza a pod.
Vies ako to konci s tymi co si to takto ulahcuju a ziju si svoj krasny vysnivany neviazany zivot plny prijemnych dotykov a vzajomnej sympatie... pridu do veku kedy nevedia najst toho praveho bud su vsetci zadani alebo k nim nepasuju .... a snazia sa rychlo so sebou nieco robit lebo 40tka na krku 😀
Najst spriaznenu dusu, toho praveho je velky dar...
@matus4444 a prave to je na tom prospesne, ze si sa z toho poucil 🙂 Mam skusenosti, ze ked si to chlapi (ale aj baby) neodziju v mladosti, chyti ich to po 40tke (ked maju doma zenu a deti) a este len vtedy z tohoo byva jeden velky pruuuser. Ovela vacsi aky mozno budes mat teraz ;)
A inak co ty vies, mozno si neplodny a dieta nemoze byt tvoje. Bolo by to pre teba takto prijatelnejsie? 🙂
Ahojte kocky Prave dneska som si pisal so slečnou.. ze pojde na kontrolu k doktorke a dohodne sa na postupe kam ist a tk..

@amyamyamy Vyjadrovať sa ku rychlokurzom morálky nejdem ale som Vdacny za každý názor lebo mas aj ty pravdu. Kazdopadne ja dakujem kazden žene co si najde cas a nezisne sa ma snazi podporiť v tomto probléme s mojho uhla pohladu. Su to len debaty ale mne to dosť pomohlo mojej neinformovanosti. Ak nebuedem otcom tk sa u mna vela vevi zmení. Ja s každou ženou co som spal som vždycky pristupoval stym najlepším umyslom porandit zasmiať sa porozprávať sa o problemoch a potom pomilovat s každou som v kontakte a najdu vždy u mna priatela aj ked uz tam medzi nami nic nieje.. ziadne zeny som medzi sebou nestriedal s každou som mal pekny roman a rad na to spomínam ozivaju sa mi aj ked maju priateľov niekedy so zajacimi úmyslami ale ja mam svoju moralku a ich to nakoniec prejde kazda žena je taka ked nieje šťastná vo vstahu.. Toto Dievča je pre mna osobným zlyhaním... musim to tak napisat a preto dufam ze nie osudným pre mna..