Tehotenstvo po missed abortion: Skúsenosti a podpora
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂
caute babulky. tak sa hlasim po poradni. zaciname sa konecne pomalicky otvarat. som na 1,5 cm otvorena, ale ze krcok mam este dost dlhy. no, najblizsia poradna je v stredu o 8.10h. a preistotu si mam priniest uz aj veci. takze to tak vyzera, ze ak sa drobcek neumudri skor, pride na svet v stredu. 😀 je to taky zvlastny pocit. 😉 ked mi vravela, ze preistotu si prineste veci v stredu. az mi zovrelo srdiecko. ale snad to dobre dopadne. 😀
sestra vcera malej dohovarala, nech je to do nedele, lebo v pondelok odchadza. 😀 vcera som sa trochu zle citila, lebo ma to troska pri vysetreni bolelo. a trolilinku som krvacala - len na slipovej vlozke. a boleli ma krize. tak sa ma uz drahy vecer pytatl, ze ci rodime dnes? lebo ze nestihol natankovat auto. 😀 ale vsetko sme uspesne prezili. 😀 a vcera sme mali dlhu operaciu. drahy mi pomohol oholit. 😀 😀 😀
tak to s tym holenim,to aj mna zvedava ako zvladneme,uz teraz mam problem 😀
to ta vysetrovali zo spodu,ze si krvacala? 😕
ahojte,trochu som nakukla do vasej temy,potrebujem radu:25.04.2008 som bola nacistenie po MA v 12týždni na ultrazvuju zistili, že baätko sa prestalo vyvyjat od 9tt.31.05.2008 so dostala 1x mrchu po cisteni a odvtey nic.Na histologiii nic nezistili a ani teraz nemam ziadne problemy.vcera som si robila test a vysla mi 1 /, chcem sa vas opytat aky mate nazor prip.osobnu skusenost s otehotnenim tak skoro po MA a ci si myslite ze je mozne aby som bola tehulka napriek /??? ďakujem vam za odpoved 🙂
zuzub mozes byt tehotna tak skoro,ale ked si mala len /,tak mas len posramoteny cyklus asi
petru - hej, strkala mi tam prst, aby zistila, ze ako som otvorena. inokedy ma to nebolelo a vcera zrovna hej. 😉
zuzub - ja som 2x otehotnela po 2 MS. a mame babulky, co otehotneli aj hned po 1. ono je to individualne. sice sa vsade odporuca cakat 3-6 mesiacov. ale uz som aj v casopise citala, ze netreba tolko cakat. ak si nemala ziadne zdravotne problemy (infekcie, ze si dlho krvacala, viac mi teraz nenapadne). ked jednoducho preslo vsetko bez problemov. no a s tou jednou ciarkou to ti velmi neviem poradit. skus ist ku gynekologovi. ze si este nedostala. popripade ti pichne vyvolavacku.
no, povedala mi, ze som na 1 prst otvorena. a potom zapisala do knizky, 1,5 cm. inak moj doktor ma vzdy kukal s tym vaginalnym uzv. aj krcok kontroloval. a ona vzdy prstom, ked som zacala chodit do nemocky. a presne neviem, ako to vedela. 😉
bersch az teraz som si preitala co si popisala.Ty padaj do postee a ziadne upratovanie.Ja som sa 2 tyzdne nehla s postele

tak dobru moja.Ja cakam na to svoje zvieratko az sa vrati s krcmicky