Tehotná s milencom
Dobry den,
chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.
@irriss dobre Irris, viac nevysvetlujem, nemozem Ta presviedcat o nicom, mam pocit ze mi aj tak neveris. Poznat moju sefku, tak nevies ci koncis, dnes, zajtra, pozajtra....
@martina303 cele mi to tu akosi nesedi...ako tu uz niektore baby pisali, raz napises jedno, potom druhe 🙂 a ja som zas postrehla este jednu podstatnu vec kedze zastupujes ludi pred súdmi ohladom deti, tak by si mala vediet, ze ti nepomoze sa rozviest a neudat otca...lebo po rozvode su byvali manzelia v ochrannej lehote 300 dni a ked sa v tejto lehote zene narodi babatko, tak je pisany do rodneho listu ako otec, byvali manzel...
ide to iba v tedy ,keby si sa vydala, tak samozrejme je uz zapisany ako otec tvoj sucasny manzel, a je tu este jedna moznost, ze testy dna by potvrdili, ze on nie je otcom tvojho dieta, a az vtedy by bol "vymazany" z rodneho listu dietata...
takze neviem, ci potrebujes radu, alebo si mala iny zamer...
@bodka13 ja len, ze asi niet o co stat v pripade pana milenca, tento druh muza by vo mne vyvolal leda tak pochybnosti a nie vyhliadky do buducnosti. Otazne teda je ci si pre takeho spackat manzelstvo. Ak teda to nie je v riadnom rozvrate, ktory je uz neriesitelny inak ako rozchodom. Ale z tu popisaneho som to nezachytila. Je tu malolete dieta, na to treba brat ohlad ak sa da nieco spravit s maznelstvom autorky. To je vsetko. Preto som tu nacla temu zodpovednosti. Tu uz su trosku v hre aj ini, sebectvo teraz na bok.
@totty - tak ona brala HAK... aspon co som citala... a aj tak su tehu... to je rovnake, ako ked praskne kondom... sanca otehu je pri oboch sposoboch... nie je to tak, ze sa vobec nechranili..
@jabadaba nie sme cez kopirak, to mas pravdu, ale uprimne, poznas zenu, ktora uz dopredu vykrikuje, ze je otvorena nevere a ze ju svojmu muzovi dovoli? ja teda nie, kazda jedna tuzime po vernom, zodpovednom muzovi, to mi nehovor. Ale zivot zial nie je o tom, co si myslime a comu verime, kazdy clovek rozhoduje sam za seba, ty predsa nemozes rozhodovat za svojho muza, ci? A nikdy nevies, co ti zivot prinesie, ja sa dokonca odvazujem tvrdit, ze nemozem rucit ani za seba a to teda nemyslim ziadnym rozkrokom, ani nie som ziadna 'pudacka', ze ked dostanem chut, tak idem na lov 😠 , neviem, odkial mas taketo nazory, ked uz sme pri tom. vacsinou k nevere dochadza, ak jeden vo vztahu strada a nemusi to byt len sex.
@dena no vies, písem ked som doma, kde som nonstop aj s malou a aj manzel bol doma, pisem ak rychlo, snazim sa to tu vsetko citat lebo mi to pomaha. Mozno keby som sa nebala ze ma tu niekto odhali pisem konkretnejsie, kde pracujem, kto som, kto je on, moj manzel vzhladom na to, ze si nemozem dovolit pisat konkretne, tak to mozno vyznie zmatocne. Moc ma to mrzi.
@totty - tak väcsinou, ked maju obaja rodiny, pri ktorych chcu ostat a je to len taky ulet pomimo, pochybujem, ze by zena naschval takto otehotnela... ved ak si cital diskusiu, je to pruser jak mraky, vlastne kvoli vlastnej blbosti znicia dve rodiny, kvoli par hodinam dobreho sexu... a este na svet prijde babo, ktore nikto nechcel 😖
@martina303 ak si myslíš, že by si si potrat nikdy neodpustila, tak by si to mala povedať manželovi... určite si nikto nezaslúži aby ho niekto takto klamal celý život... určite ho to bude bolieť, ale je lepšie mu to povedať a nechať rozhodnutie na ňom ako sa snažiť celý život zahovárať, prečo sa jeho dieťa naňho nepodobá.
Týmto si na komplet zničila životy všetkým... dcérke, manželovi, sebe samej, nenarodenému dieťaťu, milencovi a jeho rodine..
@totty ako by si mi ty ako chlap poradil?
nechcem nikoho súdiť, či posudzovať..každý z nás robí v živote nejaké chyby..no myslím si, že tvoj manžel má právo na pravdu..a nie len on..lepšie je poznať pravdu teraz, ako o pár rokov...
@totty Si zlaty, ze chces pomoct 😉, ale postoj "Toto si zmrvila a mala si to predtym urobit inak" jej vela nepomoze.. :-/ A sorry, ale mozno kebyze sa ocitnes v rovnakej situacii, tak ani ten kondom by si nepouzil, ze to uz musim tak blbo napisat, ale lahko sa nam posudzuje teraz takto od PC, ked sme neboli v tej situacii...
@kika1111 no vidíš a s týmto ja žiť neviem, keď som zničila život všetkým... a len Ja som ho zničila , ale ano, ja vyjdem z toho ta zla.. a milenec nie.
Ja neveru neuznavam 😠 Je mi jedno,ake budu teraz na mna reakcie...ale aj vy ZENY-teraz tu aj poniektore obhajujete..vy ste isli do manzelstva s tym,ze ak ma manzel "nastve" pojdem za inym???Alebo si to otocte-manzel pojde za inou.. 😖 OK,ze mali krizu...kazdy ma v manzelstve krizu-to patri jednoducho k manzelstvu 😅 No riesit to hned v cudzej posteli... ☹ A to dietatko za to nemoze ☹ To ma trpiet za rozmary rodicov?Ci uz to este nenarodene,alebo Vas obydvoch deti-cize dokopy 4 😠
možno napíšem hroznú vec, neviem, či by som to spravila ja, ale v tomto prípade by som bola za potrat! Prepáč, dovoliť si klamať svojho manžela, seba aj svoje deti - narodené aj nenarodené je nezmysel. Nečítala som diskusiu, momentálne som to napísala bez emócií ☹
@eaka a ty si kto že sudiš druhých ludi?? nikdy nevieš čo sa može stat tebe alebo tvojim detom ....čo ak raz príde tvoja dcera alebo syn mama rozvadzam sa alebo rozbil som manzelstvo.... pošleš ho preč a odsudiš ho alebo sa za neho postaviš ako matka... nikdy nevieš do koho sa zamiluješ....

@martina303 akokolvek sa rozhodnes drzim palce, nech je to co najmenej bolestive