Tehotná s milencom
Dobry den,
chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.
muz prisiel na obed domov- tak som sa ho pytala co ma robi-odpoved chlapa: ZATLKAT 😅
Hned sa zlakol, ze co mam aky problem...tak chvalabohu ze ja to neriesim.. 😔
jeden taký pradox zo života niektoí vehementne trváte na pravde za každých okolnosti ale rukuna srdce koľký klamete svojim deťom že pride mikuláš, ježiško, ?ved aj to je klamstvo a to je učelove klamstvo deti prečo im nepovedať pravdu? že ježiško neexistuje to sme kupili darček ozdobili stomček a zabalili ho a teraz si ho odbališ🙂))
@hajanka neviem prečo si to napísala, svoju odpoveď som zvážila, ja neradím!!! Ja som napísala svoj názor! a to preto, lebo si môže byť vedomá, že manžel sa s ňou rozíde, nakoľko tu sa nejedná len o neveru, ale aj o dieťa. Možno by neveru prepáčil, ale vychovávať cudzie dieťa nebude. Pred svojim dieťaťom bude odpísaná do konca života, nakoľko jej zobere otecka, ktorý je dobrý človek-sama to napísala. Rozbije manželstvo-kde sú tri deti,a nikde nie je napísané, že milenec sa k nej nasťahuje - kde je napísané, že bola len ona milenka? Do konca života bude mať výčitky svedomia aj ohľadom svojej mamy. Takže treba zvážiť, kedy a koľko ľudí zničí-tak či onak ☹
Ešte na "odľahčenie" napíšem príbeh, ktorý sa naozaj stal. Boli dvaja mladí ľudia, ktorí sa ľúbili. On odišiel na povinnú vojenčinu a ona nevydržala, vyspala sa s iným. Samozrejme otehotnela. Musela s pravdou von, lebo chlap si vedel zrátať, kedy s ňou spal a v koľkom je týždni. On zareagoval tak, že ho sklamala, ale dieťa za to nemôže. Vzal si ju, aby to pred okolím a hlavne dedinčanmi ututlali. Narodil sa syn, matkin manžel mu dal svoje meno a prijal za syna. Nik /okrem rodiny/ nevie, že to nie je jeho syn, pretože ho všade nosí, je pyšný na jeho úspechy, hrdí sa ním. Podobá sa na mamu. Chlapec pravdu netuší, už je veľký. Okrem neho mali už len dievčence, ale otec je pyšný hlavne na svojho syna. Preto nevieš, ako sa to zvrtne po prvotnom záchvate u vás.
Druhý príbeh napíšem o mojej kamarátke, už 40-ročnej. Pochádza z viacerých súrodencov. Otec pomohol ostatným deťom s bývaním a najmladšiu Máriu si nechal ako Benjamínka pri sebe, tú ktorú mal najradšej. Majú sa veľmi radi. Pri úraze však zistili, že nie sú príbuzní !!!!!!!!!!! 40 rokov to matka tajila a po 40 rokoch to vyšlo najavo. Matka sa priznala, že to má so známym, ktorého poznala celá rodina. Mária sa spýtala otca: A teraz čo? A on: A nič, naďalej budeš moja dcéra. Píšem to sem preto, lebo si myslím, že sa to týka témy. Hlavné je neklamať, lebo lož môže mať krátke nohy a nemusí to byť až 40 rokov.
@adkoalauri milenec sa k nej nastahuje, ked ho vyhodi manzelka ked sa o tom dozvie, na to dam krk. Ved to aj sam povedal, ze ked to praskne, tak odide s nou. Ved co ine, kam by siel, ked ho zena vyhodi?
@elise - my deti neklameme 😉 Jezisko je Jezisko a darceky su od rodicov ;) Stromcek zdobime spolu. Aj tak som nikdy neprisla na rozumne vysvetlenie, preco by jezisko za to, ako sa k nemu ludstvo zachovalo, mal este detom darceky roznasat... caro vianoc sa tym vobec nestraca, je to take...uprimne...bez klamstva na stedry den... aj ked za "dobrym ucelom"... sorry za off topic.
ženy bez urážky, ale vôbec jej nepomáhate!!!
@irriss ty si tu už toho napísala dosť a už tu tvoje špekulácie asi nikoho nezaujímajú
@anjelicek26
uz tim, ze rikas Jezisko je Jezisko...uz to je oznaceni "sna" 😉
@palculienka123 jej nepomozes ani neporadis...na vsetko si musi odpovedat sama
akurat fakt najhorsia moznost, povedat to mame...nech to aj vyriesia s muzom... mama to bude vyhadzovat na oci.. 🙄 🙄 🙄
@bodka13 - podla mna pokial nevie, veri, ze dieta je jeho, co by ho malo boliet, trapit, vadit? Jeho dcera bude mat surodenca, male babo doma, tesi sa... ono podla mna kto nevie - taketo nieco proste ani nezvazuje.
Tazko fakt radit, my zeny sme take, mame potrebu to povedat, byt fer, s pravdou von, ja nad tym uz dva dni uvazujem, ale znamena to ist tou najtazsou, najbolestivejsou cestou, kde fakt budu trpiet dve rodiny a aj deti, ktore teraz maju...
@palculienka123 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak ted napis neco ty..
Moje nejsou spekulace, jsem tu od sameho zacatku a tudiz se tu vytvari nekolik moznosti a Diskusi se dostane kazdy z nas do dane moznosti a tim se vytvori "spekulace"..podle Tebe - podle meho jde pouze o pokracovani Diskuse..
Zapoj se..uvidme co vyspekulujes Ty..a nebo jsi prisla jen "dat pres zadek irriss"?
Precti si moje prispevky..od pocatku..nejen ty konecne..
@irriss - jezisko je to babatko v jaslickach, co sa narodilo 2000 rokov dozadu. Nadherny vianocny pribeh. Dodava to caro vianociam. Ale darceky? S tym nema u nas doma nic spolocne... uz jej vysvetlit, ze doma na slovensku ich nosi jezisko, doma v nemecku weinachtsmann, doma v anglicku santa claus o den neskor - mi prislo nemozne. Riesili sme to pravdou, aspon sa vyhne v urcitom veku podozrievaniu rodicov a sklamaniu zo lzi.
v prvom rade to nemala nikomu povedat. hlavne nie milencovi. mama este mlcat moze, ale co ak si bude milenec zakladat na navstevach? potom nech sa radsej prizna hned ako po dvoch rokoch "utajovania"
Jeej este ste tu?kde mate autorku?za 3 strany 3 prispevky dala 😀
božie mlyny melu pomaly....ale isto...len tolko k niektorym nazorom, ze zatajovat...to klamstvo pred manzelom by si ju naslo a v tej najnevhodnejsej chvili a vyzrala by si to aj s urokami....takze priznat sa jednoznacne...aj ked to bude mozno znamenat zasadnu zmenu v zivote .drzim palce

@elise
no ja to beru a lepim - "lepim" na muj zivot na meho manzela a na muj "virtualni" zivot..t.j. kdyz se vziju do situace..
ja bych neunesla neco takto velkeho...ja resim veci radikalne.."bud a nebo"
Nemam rada schovavanky ..stresovat se kazdy den, kazdou hodinu, sekundu....bat se, ze to prozradi ma nejl. kamaradka, kdyz se pohadame.....nakonec i "moje" mama, bud aby se ocistila a nebo to povi dal..kazdy mame nejl. kamaradku a potrebu "ucha - vrby" k naslouchani nasi bolesti..
BUD to melo byt CELE utajene a nebo ven s pravdou PRO VSECHNY