icon

Tehotná s milencom

martina303
28. jan 2012

Dobry den,

chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.

rosinka
30. jan 2012

@pingu1 no ja by som nedokázala žiť s tým že som podsunula mužovi cudzie dieťa, ako si to predstavuješ? tajiť mužovi že dieťa ktoré miluje nie je jeho?

nela82
30. jan 2012

az mam pocit,ze cela diskusia je velky podfuk 😅

danjelca
30. jan 2012

ja by som si z možností vybrala takto:

pre moje svedomie:

1. najhoršie potrat
2. stred žiť v klamstve ale s dieťaťom
3. pravda a veci s nou súvisiace s dieťaťom.

je na martine na čo si trufa, podla jej možností si treba vyberať z 2 a 3.. pri dvojke riziko prevalenia + neférovosť, ale nie každý má na jasné riešenie situácie. A preto nikoho nebudem odsudzovať.Cením si za vôlu bojovať za dieťatko, nech už to bude s klamstvom či bez..Najlepšie by bolo bez ale to nemôžeme nikomu vnucovať.

totty
Odpoveď bola odstránená
martina303
autor
30. jan 2012

@simisi popri tom aj pracujem (v sucastnosti je to možné).. citaj viac a ak niečo kludne sa pytaj aj mna.

winipega
30. jan 2012

@simisi no mne to uz vrta v hlave velmi dlho.prosim ozrejmite mi to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze osoba starajuca sa o dieta na predlzenej PLATENEJ rodič.dovolenke v pohode zamestnat? Ved na tej predlzenej rd je kvoli nepriaznivemu zdr.stavu dietata a ma to zaplatene tak by sa mala starat o to dieta nie??? Ja neviem,tak sa do mna nepustite...To len tak logicky uvazujem...

v555
30. jan 2012

@martina303 nečítala som veľa príspevkov... ja som možno naivná pre mnohé ženy z tohto fóra.... ale život je k....a ťažký a takéto problémy ako máš teraz Ty má kopa žien a mužov........ja by som sa porozprávala s manželom,aj keď to bude neskutočne ťažký a nepríjemný rozhovor po každej stránke.Povedala by som mu pravdu a už bude len na ňom ako sa rozhodne.Či to dieťatko /ktoré za nič nemôže/príjme za svoje /je strašne veľa mužov čo vychovávajú deti ako svoje a ani nevedie,že ich nie sú,ale to je iná situácia/ alebo Ťa nechá..../ako ľahko sa to píše ale nie je jednoduché to zažiť/......Je to všetko o inteligencii ale zas na druhej strane podviedol ťa aj ON /nech na to nezabudne/.Všetci robíme chyby,Ty si si svojej chyby vedomá až príliš a preto Ťa obdivujem a držím palce aby to dopadlo pre Vás všetkých čo najmenej bolestivejšie.

nela82
30. jan 2012

@martina303 a nie je to cele vymyslene 😅 Byt tak v tvojej "kozi" asi reagujem inak...

martina303
autor
30. jan 2012

@nela82 kiež by bol... Nikdy by som nehrala tuto hru ked sa rohodujem o zivote mojho dietata. Uz som sa podakovala vsetkym. Viac ak to už neriesme. Budem sa snazit rozhodnut tak, aby som si zachranila dieta.

danjelca
30. jan 2012

nechápem prečo sa tu uvažuje o týchto veciach. Sme vo virtuálnom svete pravdu si nemôžete overiť. Preto treba reagovať na diskusiu vtedy ak cítite že to pravda je a netrápit tu Martinu vysvetlovaním prac. pomeru!Ak jej neveríte a nemáte možnost si to overiť zbytočne vnášate do tejto témy "smetie"

martina303
autor
30. jan 2012

@nela82 a ako Nela? Ty nevies co ja robim, ze mam aj zodpovednost v práci, ktoru tu nechcem opisovat, plus vediem doma chod o domacnost, plus pomedzi to si poplaem, vecer zaspavam s placom a vycitkami. V com by si ako ja konala inak? Bojim sa manzelovi povedat pravdu. Ak ma nechapes, nechap, neziadam o to. viem cas mi bezi...

emkab
30. jan 2012

@totty no ved prave, mna osobne by bolelo najviac, keby zistim, ze mi bola partnerka neverna (hladiac u pohladu toho manzela) a + spravila este jeden planovany podraz, s kt. zije denno- denne, no amen :-/ ....preto som sa pytala, ci mas deti, lebo ja jedno mam a ak sa vzijem do pozicie tej baby a mala by som zit stale s tym, ze to dieta, kt. moj drahy nadovsetko miluje a vidi sa v nom-by nebolo jeho a ja by som zatlkala az do dna, kym sa to prevali, lebo to sa raz prevalit musi, tak na toto by som ja zaludok nemala...
ano, treba najst riesenie, kt. bude boliet co najmenej, ale pozerajme sa aj dalej dopredu, nielen na dnes-zajtra...

teada
30. jan 2012

@rosinka ale ved nemusis hned agresivne reagovat, ja som reagovala len na tvoju radu, to hadam nie je navazanie do teba 😉 tesi ma za mas fungujuci vztah, hoci by ta nenapadlo, no predsa ta napadlo, ze zajtra to moze byt inak...ale neber to ako navazanie ...ja mam tiez skveleho manzela, viem, ze mozu prist aj tazkosti , krizy, no snazim sa, aby k nim vobec ani nedoslo,ale ak predsa niekedy dojde, budem bojovat o svojho muza, rodinu, deti,pokial nezvitazim...dufam a opakujem, ze uz teraz sa vsak snazim, aby k takemu niecomu , k vaznym krizam ani nedoslo, a zbytocne nekomplikovat zivot sebe...neber to hned osobne a utocne, nechapem, preco sa musi kazdy hned dotknut aj nevinnymi slovami

winipega
30. jan 2012

@danjelca ja som sa jej len chcela spytat ci je mozne pracovat na normalny uväzok popri predlzenej rod.dovolenke.lebo to budem riesit aj ja ak je to mozne a nase zakony to povoluju.je to od temy-omluvam sa.

simisi
30. jan 2012

@martina303 dobre,tak ja sa ta spytam,len toto...ked riesis ci povedat ci nepovedat manzelovi ci je to dieta...pisala si,ze si brala antiku,manzelovi si sa priznala s milencom a povedala mu,ze si tehotna....a tvoj muz nic? 😲 😲 😲
Keby som ja tvoj muz,ani by si mi nemusela nic vraviet,hned by som riesila otazku cie je to dieta....
prepac,ale pisala si ze o tom vie milenec,mama a tvoja kamaratka,teraz to riesis vo verejnom fore,aj ked pod inym nickom....
haloooooooo,ved mna to az na stolicke nadvihuje 😠 😠 😠

martina303
autor
30. jan 2012

@simisi ja som sa manzelovi priznala s milencom??? kedy? a kde som to napisala?

martina303
autor
30. jan 2012

@simisi chcela som radu! bola som zufala! Koncim viac uz nenapisem! ☹ ☹

bodka13
30. jan 2012

treba čítať poriadne 😉
@simisi ..napísala,že manžel sa otehotenstve dozvedel keď v 5 týždni začala krvácať a nejako sa o tom doma nebavia

anjelicek26
30. jan 2012

@martina303 - inak ako je mozne, ze si si tak ista, ze je to milencovo? Ak si brala HAK, nemas sancu vediet, kedy bola ovulacia a ani kedy si otehu... na menstruaciu a nejake pocty sa vtedy spoliehat nemozes.Ja som otehotnela tiez cez hak... a boli sme spolu len 1 vikend v tom mesiaci... 6-7 dni pred tym, nez mala dojst mrcha podla tabletiek... a ostala som tehu... U nas bola jedina varianta, kto je tato - ale aj tak - ovu bola mimo akekolvek pocty...

bodka13
30. jan 2012

@martina303 ak ti pomáha čítať názory niektorých kočiek,či pána -niektoré sú ozaj dobré,pozerajú sa na to reálne 😉 tak píš ďalej...baby ,ktoré ťa odsudzujú a robia ti kázanie ignoruj 😉

nela82
30. jan 2012

@martina303 nemyslim to co robis doma...ako to tam riesis..vo svojom vnutri-ale tu na fore 😉 Keby som bola v tvojej kozi-tu sa istotne radit s nikym nebudem 😉
ak pracujes,kto sa stara o dcerku?Ci je v skolke?

bodka13
30. jan 2012

@simisi haloooo...chcela poradiť a nie kázať o morálke 😉

elise
30. jan 2012

@winipega popri rodičovskom aj predlženom môžeš pracovať zákon to umožnuje🙂

simisi
30. jan 2012

@martina303 nemusis koncit,ja koncim...
vela stastia

v555
30. jan 2012

@bodka13 moja reč.....ignoruj 🙂

simisi
30. jan 2012

@bodka13 nekazala som o moralke,dokonca na zaciatku som si ju hned po par prispevkoch zastala,lebo som ve
rila tomu co pise,ze je pravda... 😉

simisi
30. jan 2012

@bodka13 nekazala som o moralke,dokonca na zaciatku som si ju hned po par prispevkoch zastala,lebo som ve
rila tomu co pise,ze je pravda... 😉

bodka13
30. jan 2012

@nela82 dieťa v škôlke asi byť nemôže celý deň,alebo voľakedy bolo,že môže byť 4 hodiny denne...neviem ako to je teraz...a myslím,že má aj otca,či starých rodičov 😉

elise
30. jan 2012

@nela82 niekedy je potrebný názor uplne cudzích ľudi na fore o rodine ako je tento🙂

monika16021
30. jan 2012

@jabadaba samozrejme že máš v tomto pravdu, bola som slobodná a bezdetná... ale to nemení nič na tom, že jej nadalej radím nechať si to bábo... ved nemusí povedať nikomu kto je jeho otcom, nechá si to pre seba. A aj keby to dieťatko mala s manželom, tak to vzťah nezachráni ak je už nalomený. Ja len zastávam názor, že interrupcia u ženy má následky psychické na celý život... Ale bolesť z rozchodu pominie za pár mesiacov...

elise
30. jan 2012

@martina303 teraz potrebuješ klud viem že sa rozhodneš správne🙂