Tehotná s milencom
Dobry den,
chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.
aha, sory, toto mi uniklo... ale tak- no, dajme manželovi aspon pár %...
@alice107 ty taká dokonalá žena, matka so zásadami, maximálne vyzretá žena, ktorá žije dokonalý život a všetky čo len trochu máme iný názor ako ty odsudzuješ a hovoriš im že su nevyzrete osobnosti, čo vlastne tobiš na tomto fore? toto forum je o živote v rôznych situáciach o detoch o snaženi, o škôlkach, o výbave pre deti o problemoch a boliestakch plačoch o tom čo preživame. prečo strácaš čas s nami nevyzretými osobami? sme len maminy manželky a ženy ktoré máme aj srdce a city a máme aj rozumu, máme tiež svoje hodnoty a máme deti ktoré najviac so všetkého milujeme pre ne sme ochotne urobiť čokolvek. prosim ťa odreagovávaj sa inde nemusiš na fore plnom nevyzretých žien ako ich označuješ kázať môžeš v nejakej svojpomocnej skupine alebo si založ občianske združenie a tam moralizuj, ano nevera je strašná ale táto téma nie je o nevere je o tom aby sme naznačili martinke možne cesta a pokial nevieš niekedy je pre nás dôležitý názor niekoho nestranneho cudzieho anonymneho v našej situácii pri problemoch ktore by sme kamoške poradili uplne ľahko ale ked sa nejaký problem vyskyytne nám je ťažke radiť sama sebe.tebe sa to nemôže stať tak to tu už nerieš.
@alice107 to vsak neznamena, ze by nemilovala, nevenovala sa jej, neucila sa s nou, nefukala jej rany, ci uz na dusi ci na tele, nezazmurila oka, ked by bola chora, nehrala sa s nou v skratke zila pre nu celym svojim JA!!!! A financne by ju zabezpecila! Dieta ma narok na oboch rodicov!
Darmo, si moralistka a odsudzujes ludi bez mihnutia oka...,kto kona v zaujme dietata,neklame ,nepodvadza a nepacha neveru,nema sa co bat.......- tato veta svedci o tom, ze si len bezcitny clovek. Nech sa Ti nikdy nic podobne v zivote nestane, ani Tvojim detom a nedajboze dcere, pretoze by v Tebe ako matke oporu nenasla.
@alice107 no ano, madam spravodliva. tak si zi svoj zivot, kto sa ta tu pytal na tvoje moralne hodnoty? kde su tvoje moralne hodnoty, ked ta zakladatelka temy poziada, aby si uz neprispievala? take ako respekt poznas? cipanky, normalne som sa kvoli tebe zaregistrovala, lebo ako pardon, kazdy ma svoj nazor, ale ako si si vsimla tvoje nazory tu nie su vitane. Ale nie preto, aky je tvoj nazor, lebo napriklad ja s nim uplne suhlasim, ale preto ako ten nazor prezentujes. Rozmyslaj trochu nad tym, co ti tu dievcata hovoria, lebo mnohe s tebou suhlasia, akurat nemaju potrebu ublizovat inym, narozdiel od teba.
No, mohlo by to byť za istých raritných okolností dieťa manžela.. Dajme tomu, že Martina otehotnela s milencom. Ale toto embrio sa neujalo kvôli genetickej poruche a potratilo sa /neviem, či sa môže tak malé embrio potratiť bez viditeľného krvácania/. Vďaka tomuto embriu a potratu mala Martina pozitívny tehotenský test a nedostavil sa menzes.. čo napomohlo oplodnenému manželovmu embriu, aby sa uhniezdilo a prežilo. Teda, keby bola tehotná dva krát za jeden cyklus. Kto vie, čo tie "vynechané" tabletky robia s cyklom.. v tom sa nevyznám.
alise,utajovana nevera uz potom by nebola utajovana..citaj pozorne ,co sme rozoberali za situaciu a potom reaguj.a nechaj si tie svoje invektivy pre podobne zeny ako si ty........napisala som to dost jasne?
@kveta ,tu modelovu situaciu nacrtla aliza..nechat list a odviest dieta k matke .....to predbezne opatrenie by sa v prvom rade tykalo navratenia dietata do miesta obvykleho pobytu.a nasledne ,ak matka nesplna kriteria/financne,aj moralne a ine,velmi pravdepodobne by bolo zverene do starostlivosti otca.......uz davno neplati,ze len alkoholicky alebo drogovo zavislej zene nie je dieta zverene......
v kazdom pripade, ak sa test dna da spravit aj pred narodenim dietata ako hovoria dievcata, za zvazenie pre Tvoj pokoj v dusi martina by to stalo. ved vzorku od milenca by nemal byt problem ziskat.
@kveta Nerieš, ja by som to nikdy nespravila, nie kvoli muzovi, ale kvoli malej . Ja som sa pred nou s nim ani nehadala, ked sme chceli riesit nieco tak som ho prosila aby to bolo mimo nej. Nikdy nezazila nase hadky, ani nic. Bez jeho suhlasu by som nesla ani autom s nou dalej. Vzdy o nasom kroku vsetko vie, dobrovolne mu to hlasim.
Hej, preto som v pôvodnom teste dala slovo Vynechala do úvodzoviek.. z pohladu cyklu boli zrejme vynechané, aj keď ich žena zjedla.
@alice107 ten príspevok si adresovala mne? o 20:45 ? ak ano tak ty nečítaš čo píšem a dehonestuješ už pár strán každeho kto ti netlieska. ja byť tvoj muž od teba odýdem čim skôr a byť tvoje dieťa radšej budem bývať u babky ako stebou je mi ťa ľuto a nemysli aj na fore su inteligentne mudre dobre a šikovne memičky a si predstav maju aj vysoke školy aj doktoráty tak láskavo nedehonestuj 🙂
@martina303 no ja sa uz 3 den snazim docitat vsetky prispevky ale sa mi to popri detoch nedari 🙂 trochu mimo temy ale nemam prehlad ako to zatial prebieha az do posl. prispevku.
Ja ta nejdem suditna to nemam absolutne ziadne pravo, ja by som si dietatko urcite nechala. Vacsina prispievateliek ti radi ako by to riesili oni z pozicie zeny (najme co sa tyka tvojho manzela), moj manzel ked som sa ho na to pytala nech ako chlap povie co by on v takom pripade - ci by to chcel vediet alebo nie (ci je dietatko jeho alebo nie) tak ani nerozmyslal povedal ze by to nechcel vediet. tak ti tu tusim aj radil 1 muz. Cize zatlkat. Ked som sa mm pytala a keby sa to prevalilo? Tak povedal ze by bol velmi nastvany az hrozne ale ze jeho postoj k dietatu by to nezmenilo. 😉 Tak neviem tolko moj - teda nazor mojho muza, predsa chlapske uvazovanie je uplllnnneee odlisne od zenskeho 🙂
@kveta aj do ineho okresu ak sa prestahujes bez oznamenia manzelovi a otcovi dietata zo spolcnej domacnosti,tak je to odnatie.......pretoze dieta tam ma svoje obvykle prostredie......skolku,skolu, druhy rodic ma rovnake vychovne pravo ak ten,co dieta odvedie...takze sud moze na jeho navrh nariadit ,aby sa dieta navratilo naspat..s tym rodicom,,alebo bez neho.ako sa rodic rozhodne.......a potom jeden z rodicov ak sa nedohodnu napriklad a nechcu spolu zit,poda navrh na zverenie dietata do starostlivosti toho ktoreho rodica pred rozvodom......obaja teda maju pravo na to dieta.ide len o to,ci sa rozumne dohodnu na tom,u koho bude..aj ked byvahu odelene a su stale manzelia.....
@koniarova racala som na zaciatku cyklu, cize na zaciatku zivania. 3 dni. plus hnacky.
@martina303 Ahá, už rozumiem. A v tom týždni pred vracaním si mala styk s milencom? Vlastne v tej pauze bez užívania?
nie az potom, mozno za 8 dni
@martina303 No ja neviem, ak si po tých dňoch vracania znova poctivo brala tablety, tak ten 8 deň je už zase v tej nerizikovej zóne. Naozaj neviem. Ja by som si nebola na 100% istá, že je milencovo. 😒
...,kto kona v zaujme dietata,neklame ,nepodvadza a nepacha neveru,nema sa co bat.......
😀 😀 😀
prepáčte, začínam mať dosť 😝
ako malé detičky-podaktoré
jasné- NIKDY, NIKDY v živote neklamala 😀 😀 😀 😝
samozrejme, v záujme dieťaťa 😝
@alice107 ok, mám za to, že to tu trošku prehánaš... na to, ako dopadne martina a jej dcéra bude mať vplyv konanie jej a aj jej manžela.. takže ju prestaň strašiť a ťahať ma za slovíčka... v tomto prípade mi to príde na to, že to dopadne zverením dieťaťa do spoločnej starostlivosti. A predstav si, že matka vždy bude prvoradá a v tomto prípade som si tým istá.. ibaže všetko toto bude závisieť od osoby sudcu, ktorý to bude riešiť. Takže si myslím, že nie je na mieste zastrašovať tu martinu tým, že môže prísť o dcéru.
@macamac presne,niektore su ako male deti...tusim ani ty nechces chapat,ze klamanie vo vaznej veci otcovstva ozaj nemoze byt v zaujme dietata........ale samazrejme su zeny,co takto postupuju.a co som videla.,vzdy dopadlo zle to dieta....z roznych dovodov.pretoze len v telenovelach je happy end..... 😔
Autorke temy - v zivote by som take veci neriesila na tomto fore, i keby sa ma to tykalo. Vzdy to dopadne rovnako, staci si precitat par stranok. Neviem, co si od toho slubujes, ale akurat sa tu par bab pohada a pouraza, tu nic taketo nevyriesis, Chapem, ze potrebujes radu, ale tu by som ju nehladala.

@fra spravne podotknuta pripomienak, ze naozaj priroda si castejsie robi po svojom uvazeni, takz eto naozaj moz ebyt aj dieta manzela a zbytocne tu riesime veci co ani nemusime....a napokon ak sa narodi kompletne blondave s crtami manzela a ona hodi boizssku , tak ktovie co sa a kam sa to vlastne vyvinie, a mozno zbytocne place nad rozliatym mliekom treba ho proste utret, crepy odpratat a naliat si cisty pohar a s chutou ho vypit.....tak a basta.... 😉