icon

Těhotné baculky, ženy krev a mlíko, jednoducho ženy které je za co chytit 🙂 🙂

veverka5889
11. okt 2019

Mám dotaz, jsem cca 163cm vysoká, váha momentálně 85kg - 11+1týden od žačátku těhu jsem už přibrala 4,5kg ....
Než jsem otěhotněla, zhubla jsem cca 23kg :-/, vím strašné, celkově se mi podařilo jít s vahou na 77-78kg - pak jsem si dala pauzu a ustálila se váha na 80kg.
Moje břicho vždy bylo jakoby 2pneumatiky, jedna obrovská pod pupíkem a druhá nad pupíkem a mě teď strašně zajimá, která z vás má takovou postavu nebo měla a jaké má, měla těhotenské bříško, strašně bych si přála abych měla to krásné kulaté bříško....😉🙂

nerya
11. okt 2019

Výškovo sme na Tom rovnako, vahovo som pred tehotenstvom mala rovných 100kg, pred pôrodom 106, po pôrode mám teraz 94 a myslím že som mala normálne brucho, síce sa ukázalo až neskôr 😉 (na začiatku, 38tt, po)

veverka5889
autor
11. okt 2019

@nerya snad i mě takhle pěkně vykukne bříško...
Jen podle té tvojí první foto , ty jsi měla pěkné břuško také rovnoměrné... Já mám 2pneu😂😂 ... Jinak bych ti ani netipovala že jsi měla takovou váhu, ani těch 94kg, vypadáš báječně....😉👍

zuzkavladko
Autor odpoveď zmazal
zuzkavladko
11. okt 2019

Ja som tiez bola baculata tehula. V tehotenstve som pribrala 8 kg, cize v podstate len cistu vahu babatka, plodovej vody, placenty...Po porode som mala o 10 kg menej ako v den porodu. Taketo brusko som mala v den terminu. Prenasala som 6 dni.

veverka5889
autor
11. okt 2019

@zuzkavladko krásná těhulka jsi byla....

nikiki29
11. okt 2019

Fotku nemám, ale bruško pekne vykuklo, bolo krásne tehotenské okrúhle, len trosku väčšie... rodila som ako 95kg... bruško vyzeralo pekne okolo 4-5 mesiaca

nerya
11. okt 2019

@veverka5889 Možno na začiatku ešte budú na dva ale verím tomu že na konci sa radostne spoja do jedného 🙂 ❤️

paulinkazt
11. okt 2019

Ahojte.. Ja som momentalne v 17tt, 88kg, nepribrala som este nic a aj brucho mam uplne rovnake ako na zaciatku, pneu nad pupkom a druha pod pupkom.. A snivam veru tiez o krasnom gulatom brusku, tak uvidime kedy a ci vobec bude 😊

veverka5889
autor
11. okt 2019

@paulinkazt Ahoj... juj gratuluji, snád se nám ten sen splní a bude se moc pyšnit kulatým brúškem....🙂 hlavně ať je vše v pořádku...

brisingr
11. okt 2019

Ahoj,tak ja som tiež bacuľka riadna. Toto je tesne pred pôrodom, váha 110 kg(viem,strašne), pred tehu som mala 96.

veverka5889
autor
11. okt 2019

@brisingr vypadala jsi krásně, a váhu bych ti tipovala daleko míň. 😉
Určitě jsi vysoká.... Nebo co jsem měla 98kg byla jsem jak koule😂😂😂

ukulela
11. okt 2019

@nerya
@brisingr
@zuzkavladko
baby, ja len ze ci tie kila nosite v zeleznych zavaziach vo vreckach - vez vyzerate do pohody.

veverka5889
autor
11. okt 2019

@ukulela přesně, taky mám ten stejný pocit 😉🙂🙂

julka828
11. okt 2019

@veverka5889 ja som mala tiez vela kil a presne take brucho ako opisujes a ano nakoniec mi vykuklo pekne gulate brucho len tam je ta nevyhoda ze az neskoro 😂 az posledny mesiac som ho mala take pekne. Dovteedy som vyzerala len ako pribrata skoro cely cas. Pri tych vyssich vahach to az tak nevidno hned 🙂

cawes
11. okt 2019

@veverka5889 mala som vahu ako ty ked som pstala tehotna rodila som ako 120 kg🙈 pri porode isli dole 4kg😳 myslela som ze ma porazi z nemocnice ma pustali zo 116 kg a vyzerala som akoby mam este dalsie tri deti v sebe. Po sesto edeli som mala 100 ktore som si poctivo drzala pr rokov, teraz mam 70

brisingr
11. okt 2019

@veverka5889 si zlata, dakujem 🙂 no ja mam 172 cm, ale zial tych kil mam dost, ale viaceri hovoria,ze na ne nevypadam...asi mam zelezne kosti :D :D

radussika
11. okt 2019

Ahoj, ahoj. 🙂 taktiez nie som nejaka vychrtlina. Mam cca 82 kg, 163cm. Koncim 18tt, cize som prave zacala piaty mesiac. Brusko mam pekne gulate. Az sa cudujem, ze tak skoro. 🙂

albertka1980
11. okt 2019

@veverka5889 ja som tiez bola odjakziva baculka, brusko mi vykuklo pomerne skoro, ale mala som ho krasne a vobec nie velke. V tehu som pribrala 10 kil. Tri mesiace po porode mam o 3 kila menej ako pred tehu. A tiez som 165 cm vysoka