Už som v tom
Ahojte baby som taka šťastná v piatok 6.03.2015 o 13:00 hod. som sa dozvedela od gynekologa ze som tehotna. Velmi sa tešim som tak asi v 3 týždni na ultrazvuku nič nebolo vidieť ale krv ukazala pozítivny výsledok.Kontrola má čaká až o 3 týždne. Velmi sa tešim
ahojte, nechcem to zakriknut, aj ja som si po dlhych rokoch konecne nasla //. Vcera mi to krv aj sono potvrdili. HCG cez 8tisis. som tak v 5tt a cosi. Na kontrolu idem o 10dni. tak uz mam bobky, ale modlim sa aby to dobre dopadlo.
@meaningful ahoj aj nam sa zadarilo - po 4 rokoch, už som ani nedufala. ja mam v utorok kontrolu, držme si palce navzájom. ahoj
@katka14 ahoj Katuska, no ja sa strasne bojim co bude buduci stvrtok, ci bude uz srdiecko bit. Ako to zvladas?
stale si nieco citam co mam a co nemam teraz jest a tak. Chcela by som aby to uz vyslo. Vidim ze ty uz mas jedno dietatko doma, to je super.
Drzim vsetkym tu palceky, je hrozne kolko si musime vytrpiet strachu kym to dietatko pride.
@meaningful ahoj, no to sa teda aj ja strašne bojim, ale citim sa fajn, pracujem tak okrem modreho konika to ani nijako neriesim, ani by som nevedela že som tehotná. už aby bol utorok a mala som len a len same pozitivne spravy . a tebe prajem to isté. drž sa
@katka14 dakujem krasne. ja tiez pracujem, zatial ziadne obmedzenia okrem sportu nemam 🙂 uz aby bol buduci tyzden teda. Drz sa a pekny dnik.

@katka14 tak to je jasne... ja som mala z pichania injekcii a celeho toho kolotoca okolo celkom stres tiez som rada, ze sa tomu snad vyhnem... a s manzelom sme sporili 2 eurace na babo, tak mozeme zacat na veci pre babo :D Drzim palceky, nech vsetko bude v najlepsom poriadku 🙂