V ktorom týždni sa vám začalo tvoriť kolostrum?
zaujima ma co najrannejsie stadium tehotenstva, vdaka za odpovede 🙂
myslym ze dakedy v polke urcite
v tretom mesiaci;)
Okolo 24 tt
v 15tt 🙂
Pred 20tt
v 17 tt
ahoj pri prvom som mala ráno mokre pižamo kompletku od 5 mes. až do porodu a kojila som 1 r. a 5 mes. a teraz cakam druhe som v 37tt a stalo sa mi len raz asi pred mesiacom že rano som mala fliacik takže sami tvori menej ako pri prvom neviem ci to bude suvisiet aj s tvorbou mliecka ked sa narodi maličký ....
....no ja som este v ten den ako som sla do porodnice na vyvolavacku nic nemala...rodila som 37tt+0.....a to som skusala pravidelne uz dlhsiu dobu stlacat ci nahodou nieco nevytecie, ale ani kvapocka....
v 27 t
po porode
3 dni po pôrode ... dovtedy ani náznak ....
ja som 38tt a nic.. predtym mi tiez nikdy netieklo nic a obidve deti som vyse roka kojila 😉 takze to ani nesledujem 😔
v 7mesiaci,ale iba po troške.Teraz pred koncom to už ide viac a viac
Mne uz od 5.mesiaca a to boli potoky
az po porode 2den 🙂
15 tt
presne 27 tt
15tt...a to boli riadne fľaky normálne som už musela nosiť prsné tampóny ...veru som sa nebála že nebudem kojiť 🙂 malý má 22 mesiacov a kojím ho stále a keď ťahá z jedného tak z druhého mi ide samo 🙂
mne az dva dni po porode
21tt
až po pôrode 🙂
pri prvom tehu az po pôrode.a teraz od 37tt
cca od 24 týždňa 🙂
U mna sa tvorit zacalo v 11tt, ale zatial malo, samovolne nevyteka.
No kedze som otehotnela teraz druhy krat pocas kojenia, tak ako som postupne na zaciatku cca8tt prestala kojit, tak sa mi postupne zacalo tvorit kolostrum, cize mozem povedat, ze tak od cca 10-11tt urcite. a pri prvom tehotenstve asi na prelome 4-5teho mesiaca.
mne až po pôrode - na 3. deň
24hodín po pôrode
ahojte,snad mi niekto odpise,co mal podobny problem..je mozne, ze by sa mi tvorilo kolostrum v rannom stadiu tehu??alebo je to tym, ze pred 2,5 mes.som prestala kojit?? kojila som skoro2 roky..menzes mam konecne pravidelny od jula,kojit som prestala v auguste a ms som mala 3.7,16.8,16.9 a21.10..prsia ma neboleli vobec pred ms,(ako som prestala kojit) ale aspon brucho ,krize..lenze pred poslednou ms vobec ziadne priznaky,uz som aj myslela,ze som tehu,(chute,nechute) ale dosla nakoniec,a hned ako mi koncila na6.den sme mali sex a po spinenie (nikdy som nespinila po sexe,ani pred ani po ms) a od dalsieho dna hned priznaky ako pred ms..prsia sa mi zacali napinat,zda sa mi,ze sa zvacsili,nalady, chute ,nechute,..hnev na muza,potom plac,2 dni zas plac,o dalsie2 dni chut na sex..proste taketo stavy som mala aj pri prvom tehu..tak neviem..a vcera som si nahodou stlacila bradavku a vytieklo mi koelostrum..tak uz som bola zmetena,kedze citam,ze sa tvori kolo12-16tt..a este dcera asi okolo poslednej ms mi stale vyhrnula tricko ,ze kde je brusko a lahla si nan a tak zvykne zaspat...tak uz som myslela,ze urcite som..lenze dnesny test nic..asi skusim zas o tyzden...
ja som asi v 4 tt a dnes mi začalo vytekať 🙂) druhé tehotenstvo.. teda dúúfam, test negatívny.. za dva dni mám dostať menzes a dúúúúúfam nedostanem

mne už od 4-mesiaca