icon

Zlé výsledky triple testov. Mate skusenosti?

tina7729
15. dec 2011

☹ dnes som dostala vysledky triple testov a mam ich pozitivne ☹ Downov syndrom tam mam 1v 130 ( v termine ), Riziko NTD tam je 1v 17000 a v poznamke je ze Riziko Downovho syndromu je vyssie ako je ocakavane len podla veku matky (1 v 930) ☹
bojim sa strasne a som v koncoch,v stredu som objenana do nemocnice a tam sa uvidi co dalej. Mam 30 rokov som prvorodicka.

tina7729
autor
20. dec 2011

tak zajtra ma to caka ☹ sice este neviem presne co mi bude robit ale duam ze sa dozviem viac ako som natom ☹

tina7729
autor
21. dec 2011

ahojte,takze dopadla som asi takto:
takze sono podla neho v poriadku, zobral mi znovu triple test, a uvidi sa podla vysledku.samozrejme si 2 tyzdne pockam nan. ak mi zas vynde pozitivne odber plodovej vody ma caka. hlavna vec ze ma tam mal doktor moj uz davno poslat,teraz to mam na hrane ☹ takze dalsie cakanie v strese ☹ mna porazi. a ak vinde zas pozitivne tak dalsie 3 tyzdne cakat,vsak to je na zblaznenie 😖

simmmiiiii
26. dec 2011

Ahoj,ja som bola tiez v BB a asi aj vtedy spolu stebou ,ja som po amniocenteze a musim cakat este dva,my sme sa tam spolu asi aj rozpravali,ak si to bola ty u Schvarza?
😲

tina7729
autor
26. dec 2011

@simmmiiiii ano to som bola ja 🙂 jejda tak super ze sa stretavame tu 🙂 dufam ze si ok po amnio

simmmiiiii
26. dec 2011

No asi som ok po amnio sa mi tam velmi rozpravat nechcelo,som bola z toho zakroku mimo☹

tina7729
autor
26. dec 2011

@simmmiiiii vsak som si vsimla ze ti velmi do reci nebolo 😒 neboj bude to v poriadku

simmmiiiii
26. dec 2011

Kiez by si mala pravdu,to su stavy,ked nevies presne,co bude a ako bude

tina7729
autor
27. dec 2011

@simmmiiiii ja viem,ale neboj. aj ja este niesom za vodou,vsak vies 😒 ale ja verim ze babika bude zdravucka a aj tvoja

simmmiiiii
27. dec 2011

budeme si drzkat palceky:-Psnad setko dobre dopadne a panbozko nedopusti,aby nasim malym nieco bolo...

tina7729
autor
28. dec 2011

@simmmiiiii TO SA NESTANE 🙂 obe babiky budu zdravucke 🙂

simmmiiiii
28. dec 2011

Verim mu,ze je.on mi uz aj čikutky chytaa :-PPPPiba mi tak brucho nadskakuje:-P

tina7729
autor
28. dec 2011

@simmmiiiii jééj,to fakt? 🙂 a ja este ani pohyby necitim 😒

ivia123
27. apr 2012

Ahoj.Aj ja som mala taku zlu skusenosť.potom som išla na odber plodovej vody,čakala som na vysledok 4.tyždne a vysledok bol strašny -nebol žiadny pre vypadok elektrickeho prudu.Ked na to prišli poslali to do ineho labaku no a tam napisali že je všetko ok.Len neželam nikomu ten strach čo som preživala ,iba som plakala a jedla .Pribrala som cez 36kg Ked som išla do porodnice mala som skoro 100kg. 🙂 .25 apriľa mala naša dcerka krasne 2.ročky. Je to veľmi bystre dievčatko vie spievať,recitovať,počitať do 20.Na narodeniny chcela strašne to sa teraz podržte TAŠKU DO ŠKOLY.Každy den nas niečim prekvapi.Preto nezufajte musite veriť ,že je všetko ok.Veľmi Vam držim palce . 🙂 a ešte k tej mojej vahe ,mam 60kg

matahary25
13. nov 2013

@tina7729 ahoj prosim ťa ako to nakoniec dopadlo s malou vidím, že je s nej už veľka slečna... Je všetko v poriadku ako ti potom vyšli tie druhe vysledky?

tina7729
autor
13. nov 2013

@matahary25 ahoj.vsetko je v poriadku🙂 aj druhe triple testy vysli zle bola sim na odbere plodovej vody a bolo.vsetko ok.aj mala je zdrava🙂

matahary25
13. nov 2013

a nespomenies si ake hodnoty ti vysli druhy krat?

tina7729
autor
13. nov 2013

@matahary25 fuha neviem ale sa mi vidi ze stejne ako prvy krat alebi aj trosicku horsie. maju aj tebe robit?

matahary25
13. nov 2013

nie len sestre vysli zle

kevenducha
14. nov 2013

ahojte aj mne vyšla zlá hodnota PAPP.. 0,21. mám ísť na genetiku a potom ma vraj hneď pošlú na odber plodovej vody.. neviem, čo mám robiť, mám len 25 rokov, a už jedno zdravé dieťatko. poriadne ma naplašili. nemám sa báť?

sonalucka
9. okt 2014

@kevenducha ahoj možem sa ta opýtať, ako to nakoniec dopadlo, som na tom ako si bola ty, este aj vek máme rovnaký, cakám druhé bábo, prvé všetko v poriadku a teraz mi vysli zle výsledky. ☹ ☹ ☹

kevenducha
9. okt 2014

ahoj, no tak som bola na tom odbere plodovej vody, výsledky boli negatívne, mám zdravú 5-mesačnú dcérku. Zoju. 🙂 vraj na 50 vykonaných amniocentéz pripadá jedna s pozitívnym výsledkom- teda že bábätko je naozaj choré. nechápem načo nás takto strašia. toľko moja skúsenosť. 🙂

katarinka289
15. feb 2015

Tu je nasa zdrava Nellinka narodena tento tyzden 🙂 Riziko Downovho syndromu z trippel v 16tt 1:65 Ak by som bola este tehotna,trippel testy urcite odmietnem.Zbytocne ma to vystresovalo a su vo vacsine nepresne.V obavach som bola az do porodu,kedze som amnio odmietla,nakolko by som na umele prerusenie aj tak nesla

luckabj82
29. máj 2015

@katarinka289 kraaaasna.....mne dnes povedla dr ze mam pravdepodobnost 1:35 a ked vidim tu Tvoju malinku krasnu slecnu tak hned mi je lepsie....citam ze vacsina z bab co mali zle vysledky tak sa im narodili zdravucke deti tak sudam ze aj my tak dopadneme.....🙂 kraaasny pohlad na malinku....🙂

vierkac
29. máj 2015

@luckabj82 ja som sice mala vysledky dobre, ale kamoska zle, potom sla na amniocentezu, ta uz vysla dobre. Ale bola v strese cele tehotenstvo. Teraz pri druhom si ziadne testy robit nedam, aj tak by som si to nedala vziat tak preco sa mam trapit popredu...

luckabj82
29. máj 2015

@vierkac no ved toto...:/ my cakame stvrte a mam 33 tak myslim ze nie az taky vysoky vek, na amniocentezu ani neidem, ale idem na podrobne ultrazvukove vysetrenie ale to bude az 30.6 a dovtedy sa snad nezblaznim.....myslim ze uz ako ma byt tak bude, ale ono ked to cloveku povedia tak nad tym stale premysla....ale tak ja som bola chora skoro mesiac tak som tu citala ze aj to moze mat vplyv na vysledky.......tak som rada ze citam same pozitivne vety tu....lebo to fakt ubija a hlavne to cakanie......:/

s_mt
29. máj 2015

Zeny,nestresujte,ja som mala pri oboch zle vysledky,riziko downa,syn 1:35,sla som na amnio,vsetko ok,zdravy a uz ma skoro 4 roky,pri dcere mi vyslo riziko down najprv 1:19,potom 1:10 a mam zdrave rocne dievca,amnio som odmietla. Cele triple testy su na 2 veci,onicom,len statistika :(((

vierkac
29. máj 2015

@luckabj82 tak ja v tvojom veku len druhe a este dufam, ze som neskoncila 🙂 Ja sa stale pytam kolko zdravych deticiek sa nenarodilo, lebo bola vyssia nejaka pravdepodobnost? V ziadnom pripade si nedovolim nikoho sudit, to sa pytam ja sama seba, ze naco by mi ta informacia bola a co mi vlastne hovori. Ale urcite drzim silno palce, aby to bolo vsetko v poriadku!

saskarisko
29. máj 2015

klud, a pokoj. ja som mala výsledok DS 1:4, a mala som mat dieta leziace s tazkym mentalnym postihom. po druhom odbere uz len 1:30, a bambula je zdrava a velmi sikovna 😉 tripple nikdy viac

luckabj82
29. máj 2015

@vierkac dakujeeeeem kraaasne......no ja som tiez povedla ze je to pre nas nepodstatne, ze babo tak ci tak nedame prec......ale tak verime ze vsetko bude oki......🙂
@saskarisko jeeeej tak to je super.....🙂 take spravy sa super citaju a myslim ze by mali tie testz zrusit, lebo mamicky sa zbytocne stresuju.........:/