Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
Tak to si skveleho otca vybrala dietatu👌Tiez uz si mohla byt rozumnejsia,ked si o 1 babo prisla a nie nechat nejakeho nevybureneho 23 bujaka,s kt.si si akurat tak predtym pisala,aby ta naostro pretiahol🤦♀️Ako sorry,je to mlady hlupy chalan,ale ty uz si v tomto veku mohla mat viac rozumu,nie sa zdruzgat pod obraz bozi a vyspat sa s nim.
@iwesska fakt trapny komentar a uplne zbytocny…
Na jednej strane ťa chápem, ale zase týmto vlastne "vyhrá" on, ty budeš na všetko sama a on pohoda jahoda, žiadne záväzky, žiadne platenie na dieťa, môže pokračovať ďalej a urobiť možno ďalšie dieťa inej žene. Ja by som ho ako otca uviedla, nech platí. Ako povedal, o dieťa sa zaujímať nebude, ale ono sa to zdá možno pár eur, len si to zrátaj za 18 alebo 25 rokov, koľko to je.
Vyzivne nie je pre teba, ale pre dieta..ked si taka hrda zrazu, tak zaloz sporiaci ucet a cele vyzivne tam mozes odkladat, raz to ako vysokoskolak vyuzije...
@janickacrazy presne tak, chalan bude rozsievať deti kade chodí..
hovori z teba zlost a frustracia. nie to nie je par eur. a su to peniaze pre to dieta. vies kolko neocakavanych vydavkov ti to moze pokryt? tymto hrdinskym gestom jemu len pomozes a sebe a dietatu uskodis.
Ja ťa úplnec chápem, ale súhlasím s @pralinka25, radí ti VEĽMI DOBRE. Najhoršie čo môžeš spraviť je urobiť sériu blbostí kvôli rozhodovaniu v emócii. Daj si pár týždňov čas a potom rieš.
@iwesska tiež som si povedala niečo podobné pri čítaní tejto diskusie. Čo vlastne autorka od neho čakala? Bol to jeden sex v opitosti, žiadny vzťah, žiadne city. Niektoré ženy by mali pozerať menej romantických filmov. Jeho reakcia je v danej situácii normálna. Autorkin podiel viny je rovnaký ako podiel toho 23-ročného chlapca.
@lalala94 Nemali sme len jeden sex...názov diskusie som nepísala ja, ale bol zmenený...precitaj si všetko čo som písala. Nevidela som sa s ním len raz v živote.
@kacenka255 Trapne je sa opit,vyspat sa s cudzim clovekom a potom sa cudovat,ze on sa o to dieta starat nechce,ved tak pekne o detoch rozpraval🙈 Z mileho a pozorneho gentlemena je zrazu psychopat s kt.nechce mat nic spolocne a vlastne on je vsetkemu na vine. No nie,nie je. A autorka s tym proste bude musiet zit. A rady typu "posli mu foto zo sona" nie su trapne???Toto nie je Rosamunde Pilcherova...
@iwesska Však ja ani nečakám žiadne zaslzené oči keď mu pošlem foto zo sona aj to veľmi uvažujem či mu vôbec oznámim výsledok nie to ešte, že mu fotku pošlem..
ja netvrdím, že to je zákonná možnosť, ako sa ho vzdať. To asi nie. Len by mi šlo o to, ak by som sa naozaj rozhodla, že dotyčný je psychopat, s ktorým nechcem mať ja ani dieťa nič spoločné, aby sa mi nestalo, že raz bude tvrdiť, že som mu nič o dieťati nepovedala a tvrdil by potom, aký je ublížený, až sa mu to rozleží v hlave. Lebo niektoré správy, čo ti napísal nie sú ako od úplne normálneho zdravého jedinca, to uznávam. Preto by mi blikala červená kontrolka a až sa prípadne ozaj rozhodneš nechať si dieťa a s ním nemať nič spoločné, myslím, že takéto vyhlásenie by ti do budúcna minimálne pomohlo nevyzerať pred možným súdom ako potvora, ktorá chudáka zneužila. Proste by som len myslela dopredu... Ale aký je v skutočnosti, to musíš vedieť najlepšie ty.
@blacki Určite nieje v poriadku keďže mi vypisuje takéto správy:
Ta sa uvedom do pi*ci bo do*ebes život 3 ľuďom keď si to decko necháš
Ja sa o to starat nikdy nebudem
Fakt už nervy mam ked v tom si sa strelim a je
Akože takýto chalan by nemal robiť policajta podľa mňa..
Autorka zablokuj si ho, aspon na isty cas. Zbytocne citas tie spravy a zbytocne mu odpisujes.
tak nevieme co mu pises ty. nechaj to vychladnut lebo si zbytocne poviete a napisete veci ktore mozno potom uplne zablokuju sancu na nieco normalne. ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa uvari.
Pred chvíľou mi napísal, že: No čo? rozmýšľala si nad tým? Akože vôbec ani tu najmenšiu chuť mu nemám odpísať.. na grc mi z neho je
Vydiera, nič si takýto slaboch nespraví. Neodpisuj
Ty mu pekne napíš, že za to, že on je neschopný, ty na žiaden potrat nepôjdeš a o dieťatko sa postaraš. Že to nie ty si dojebala tri životy, ale on svojou neschopnosťou. A poziadaj ho aby s tebou komunikoval normálne a dospelo. Alebo nech ťa ani nekontaktuje vôbec a stretnete sa až na súde.
Povedz mu, nech ťa už neobťažuje, lebo to budeš riešiť s jeho nadriadeným. Mne by už toto prekážalo.
A ako ti ženy radia, nebuď až taká hrdá, pekne si vydup čo najviac peniažkov.
@ina2405 Ja naozaj neviem čo mu mám napísať.. nemám chuť ani náladu mu odpisovať nič, lebo zas si pojde len svoje a také správy bude písať, že by som ho najradšej rozdrapila v zuboch..nemienim sa zbytočne rozčuľovať a vymieňať si názory s takým....
Ja by som sa dalej odstrihla od neho a proste mala dieta a nemala problemy s takym blbcom. Ked ho financne nepotrebujes, tak na co. Moja teta tak mala dieta a teraz ma dieta uz 30 rokov a vysoku skolu, dobru karieru. Teta je spokojna. Nikdy nepovedala, kto je otcom. Vlastne na co, ked trn dotycny bol ako nejaky kvazi vztah iba omyl
Ale tieto správy si do budúcnosti určite odlož.
@dharmasanata a on si vydupe prava ako rodic… sorry, ale toto je dvojsecna zbran. Jeden kamos si takto spomenul po 10 rokoch, ze ma dieta. Vsetko doplatil a zrazu chcel kontakt. Tu zenu muselo ist trafit. A takto mal on an off roky, ze zachvaty bytia otcom a potom zase svoj zivot. To dieta sa zacalo aj resit na neho a potom zrazu pol roka ignore a zase velke halo, ze dieta sem a tam. Ja som tiez bola nazoru, ze ved nech ma ta zena financie, ale ked je ten muz hnup, tak by som skor dufala, ze zabudne a narobi si maler inde
Neododpisuj mu...blokni a maj na salame...
Nepíš mu nič, maximálne to, že je to potvrdené lekárom a dieťa si chces nechať a nech sa správa slušne a nepíše ti vulgarizmy, lebo na súde asi bude vyzerať ako ...
nechapem preco to silou mocou musis sit horucou ihlou. nerobis dobre. skoda ze si nedas poradit. nuz ale komu nie je rady .... mohlo to cele vypalit uplne inak.
neodpisovanie, blokovanie, dupanie, vydieranie, nelogicke hrdinstvo ze nic nepotrebujes jedna blazniva chyba za druhou a vsetko v tvoj neprospech. dievca ty si asi rada komplikujes zivot. cela tato situacia sa dala ponat ale ze uplne inak.

@tramtada31 @pralinka25
Ale ja nestojím o nejakých par eur výživného keď sa takto zachoval resp sa postavil k danej veci ako chudák..ja ho vo svojom živote po tomto nepotrebujem a ani nechcem. Sám povedal, že keď v tom budem o to "decko" sa starať nebude a dáva od toho ruky preč, neprajem si aby takýto človek, ktorý sa zriekol svojho vlastného dieťaťa a posiela ma na potrat aby to dieťa čo len raz v živote videl..Určite mi bude vo štvrtok písať ako som dopadla u gynekológa, ale mam najväčšiu chuť mu napísať, že mu to môže byť jedno už svoje konečné stanovisko povedal a nech ma viac nekontaktuje.