Nenávidím svoje nenarodené dieťa
Ahojte. Viem, ze ma tu vsetci odsudite, ale aj tak to sem napisem, lebo to viac v sebe dusit nemozem.
Som v koncoch. Nenavidim svoje dieta. Cely moj zivot, moje plany, moje sny su v riti. Na vsetko mozem zabudnut, lebo pri decku to mozne nebude nikdy. Vsetkych som stratila, som len doma, medzi 4 stenami a uz neviem co mam robit. Nenavidim ten pocit ked ma kope, ked citim ze sa hybe. Nenavidim ho a tak isto nenavidim aj jeho otca. Vsetko mi dosrali.
mala by si zájsť k psychiatrovi pretože ak je toto skutočné tak nemám slov. To dieťa za to nemôže že si sa nechránila ...
Nemám deti ale keď tu čítam príspevky mnohých žien kt. nemôžu mať deti, resp sa snažia nejde alebo im zomrelo dieťa ... dali by čokoľvek aby "to" ako nazývaš dieťa kopalo a hýbalo sa ... naozaj ak si skutočná tak poroď a daj to dieťa na adopciu nech zažije lásku ... pretože každé si zaslúži byť ľúbené ...
@extunc aj keĎ je to len decko ... ako može jedno dieťa toto písať ... :(
@janulik2008 tiez nad tym rozmyslam😕 nerozumiem ako moze byt taky necitlivy...ved mat dieta,,,nost ho v brusku,,citit ako kope...nic krajsie nemoze byt...a ak niekto napise,,,ze to nenavidi tak nema ziadne srdce
@pupavka123456 drahá moja NIKTO tu nie je dokonalý ale napísať že to dieťa nenávidíš??? Povedz mi čo ti to malé spravilo? že si otehotnela?
Neviem čo sa stalo také strašné že nenávidíš to malé ale uvedom sa ... toľko žien na MK by dali čokoľvek aby to ako si ty nazvala dieťa kopalo a hýbalo sa ...
@ivanusko deti nemám ale aj tak by som v živote na dieťa nepoveala že ho nenávidím, veď je to človek a deti za nič nemôžu ... deti už ozaj nemajú čo robiť cez prázdniny ...
Mozes nenavidiet jedine seba, keby si bola aspon trochu zodpovedna a rozumna tak si davas sakra pozor aby sa nic take ako tehotenstvo nestalo. Daj to dieta hned po narodeni na adopciu a ides dalej. Nebude sa to chuda male musieť pozerat na hlupu ofunenu mamku.
@anjelicek26 preboha to je des taketo mamky.... smutne velmi
chudence deti :(
Nech netrtkaju a bude pokoj!!! Jebliny vsetky taketo trubky
@pupavka123456 nič nie je predsa stratené.... porod ho, daj na adopciu, a môžeš pokračovať vo svojich plánoch.... Niekto bude šťastný namiesto teba ...teraz zatiaľ vyhľadaj odbornú pomoc (psychológa), lebo to nemdopadne dobre
@janulik2008 asi tak....alle,,zeby toto decko napisalo???
@moni244 lebo to píšu admini, aby to tu "žilo" 🙂
@ivanusko šak toto ... že decko a takto písať ...
@papricka33 ale to vobec nieje sranda!!! Z takych veci sa srandy nerobia....!!! Je to skor smutne...rozcitliveli ste nas vsetke ktore mame💝
@janulik2008 vraj adminy😕
@ivanusko ak je to pravda tak je to úúúbohé toto robiť ... aj takí kt. deti nemajú ale hlavne tie kt. sa o deti snažia keď toto čítajú ... ach jáj :(
@janulik2008 presne tak ubohi ludia!!!! Asi tiez nemaju srdcia ked take nieco pisu,,,mi smutime a oni sa smeju hm😞
@ivanusko
@janulik2008 dievčatá neprežívajte hneď všetko. Veľa tém na MK je vymyslených. Žite hlavne svoje životy
@papricka33 prosim????? Tak preco sa zakladaju take temy???. Je nas tu vela ktore to prezivame,,,a vela ktore to zneuzivaju voci nam....to nieje spravodlive....robit si zarty z niecoho takeho... Ako vam to,,,len moze napadnut nieco take pisat.... Nerozumiem...
@ivanusko vidím, že nerozumieš :-/
@papricka33 dobra selekcia nepohodlnych ludi, daju takuto temu, niektore sa rozbehnu, rozohnia, zacnu nadavat a bum, o par dni bloknute. Cize by ma neprekvapilo, keby to pisali admini
@pupavka123456 je mi ťa uto ale najviac dieťa ktore čakáš lebo ono už teraz citi či ho nechceš a nenavidíš len daj pozor!!!velký pozor! všetko sa v živote vracia! aby ked bude dospelý ti to nevratil a ty nebudeš mat nikoho a budeš potrebovat jeho no on teba odmietne tak ako ty odmietaš jeho
Poďte dievčata ešte viacej jej nadávajte! Poďte pekne nenávisť proti nenávisti to nám tu všetkým ide! Prajte jej všetko zlo sveta! Potom nezabudnite vyplakávať keď vidíte teror v telke, aj ten robia len ľudia plný nenávisti!
dievča si prešlo očividne niečim ťažkým a jej psychika nie je v poriadku - je chorá a potrebuje pomoc, jej konanie nie je očividne úplne v súlade s jej povahou
zato vy by ste mali byť tie zdravé a psych. v pohode a skúsiť ju odkázať na odbornú pomoc a viac nereagovať, ale aj vy len v sebe schovávate nenávisť a posúvate ju pekne ďalej
ozaj musite je.nut reklamu aj do takejto psycho nestastnej temy? vam drbe, alebo len nemate zabrany???
@pes123456 A to ako vies, ze si presla niecim tazkym, ze jej psychika nie je v poriadku a ze to nie je v sulade s jej povahou? Ja som z toho uvodneho prispevku nic nevycitala o jej povahe - len to, ze mala ine plany a sebalutost, ze ich nemoze kvoli dietatu uskutocnit...a to je pre nu dovod ho nenavidiet. Nemozes sa cudovat, ze na MK sa zeny maju potrebu zastat aj toho este nenarodeneho dietata a ze si dievca musi uvedomit, ze je to vina nej samej a otca toho dietata. Co tu ale vidim pozitivne je, ze nesla na potrat, uz z akehokolvek dovodu, a teda ma moznost dat ho na adopciu alebo odlozit do hniezda zachrany.
@pupavka123456 podla toho co pises nemala si a nemas na ruziach ustlane. Neviem co si chcela v zivote dosiahnut, respektive ake si mala plany, ktorym vsak nemusi byt koniec, respektive mozu sa uskutocnit neskor alebo trochu inak, ale tak ako si ty teraz nestastna, bude mozno raz nestastne aj tvoje dieta. Nechces to zmenit? Ano nemali ta v rodine radi, to je tazke zit sama a nemat nikoho blizkeho. Mozno preto cakas dietatko aby si konecne mala niekoho blizkeho, toho najblizsieho. Kus z teba 😊. Zabudni na jeho "otca". Bude to tvoje dietatko, ktoremu mozes dat lasku a ono sa ti odmeni laskou.
Ak sa rozhodnes pre vychovu svojho dietatka a budes potrebovat nejaku vybavu rada Ti pomozem. Drzim Ti palce a dufam ze sa zmeni tvoj postoj k tvojmu dietatku a zacnes sa nan divat nie ako na pritaz, ale ako dar, tvoju zachranu v tomto svete 😊 . Maj sa.

@pupavka123456 Ty si chorý človek, zaregistrovaná v júli 2016. Osobne som presvedčená, že si si to všetko vymyslela, ale aj tak by si mala ísť k psychosovi na vyšetrenie, lebo také veci písať nie je normálne. Si chudera!!!