Pocit smútku pri zistení neplánovaného tehotenstva dvojčiat
Ahojte mamičky neviem sa komu vyrozprávať tak idem k vám ,..
Z manželom sme spolu už 12 rokov , máme spolu krásne 3 deti ,(syn 9 rokov ,druhý syn 6 rokov ,dcérka 2 roky) no zistila som ze som znova tehotná v 6tom TT, a od chvile čo som to zistila som stále smutná z ničoho nič sa rozplačem viem môžu to byť teraz hormóny , no nemôžeme si ich nechať zistila som že čakáme dvojčatá ,nemôžeme po prvé kvôli finančnej stránke, a po druhe najmä kvôli môjmu manželovi,nechcem sním už mať deti ledva čakám kým mi tieto trošku vyrastú a padám od neho , je veľmi žiarlivý , je alkoholik chodí do práce to áno stará sa o nás,ale už ak má viac vypité vyvadza robí doma bordel somnou nadáva mi , ponižuje ma , aj hreší .. no keď je triezvy je to úplne iný muž stále sa sním kvôli tomu hádam nech už si dá z alkoholom pokoj lebo to nás rozdeľuje. Dala som mu aj na výber nech sa rozhodne bud ja z deťmi alebo alkohol .. vybral si nás nepil Cca 2 týždne a už potom zasa to isté žiarli na vlastného brata , na švagra svojho na každého chlapa ktorý je v blízkosti,má halucinácie ak je opitý mysli si ze som z niekym spala , aj keď sedím prinom tak ma hľadá kričí moje meno a potom keď mu poviem ze som prinom nadáva mi ze (a ti si kde bola ti K..a ) zasa si bola (J..b.a.t )? Toto sa nedeje stále len niekedy Keď mu prepne ..
Áno odišla som už nieraz odneho k svojim rodičom ale tie moje deti pri mojich rodičoch nechcú spať celú noc boli hore a len sa pýtali domov tak som prišla domou bola som u našich 3 dni .. no a teraz ak som zistila ze som tehotná neviem čo mám robiť či ich dat preč kým je ešte čas aj keď to boli pretože ja už k tým deťom cítim to materinského puto ,alebo si ich nechát vychovať sama 5 deti je to ťažké.. Môj manžel si deti nechať nechce ..každú noc nad tým premýšľam a lamem si nad svoju hlúpu hlavu .
Tažko veriť, že keď ste splodili to dvojročné dieťa bol ukážkový, nepil a nesprával sa ako žiarlivé hovädo
Správa sa k Tebe ako k handre a Ty s ním spávaš? ... akože nič v zlom, ale komu niet rady, tomu niet pomoci ... k tomu, či si bábätká nechať, či nie sa vyjadrovať nebudem, súkromná vec každej jednej ženy, či sa bude vedieť s potratom psychicky vysporiadať, či nie.
@dzulli1980 ako vies ci to nebolo nasilim, vynucovanim, manipulaciou...?
@veronika1375 Nad čím preboha rozmýšľas? Sama píšeš, že chces od muža odísť, ako by si to zvládla s 5 deťmi? Utiahnes to finančne aj po iných stránkach? Pouzi hlavne mozog, emócie daj bokom . A mimochodom nechápem, keď už spíš s tým prepnutym alkoholikom, prečo neberies antikoncepciu ?? To ako na čo si sa spoliehala, preboha
Keby si nejakej bezdetnej splnila sen o detoch? Radsej ich z dialky sledovat, ako zabit. Ci?
@veronika1375 Nad čím preboha rozmýšľas? Sama píšeš, že chces od muža odísť, ako by si to zvládla s 5 deťmi? Utiahnes to finančne aj po iných stránkach? Pouzi hlavne mozog, emócie daj bokom . A mimochodom nechápem, keď už spíš s tým prepnutym alkoholikom, prečo neberies antikoncepciu ?? To ako na čo si sa spoliehala, preboha
@columbovazena teraz nie je cas nutit ju aby sa tu obhajovala. Trochu ako v Ezopovej bajke -
chlapec sa topil a dedko prv nez by ho vytiahol z vody, ho zacal karhat, ze co do takej hlbokej vody liezol a chlapec na to, prosim, najskor ma vytianite na breh, az potom mi nadavajte.
Správa sa k Tebe ako k handre a Ty s ním spávaš? ... akože nič v zlom, ale komu niet rady, tomu niet pomoci ... k tomu, či si bábätká nechať, či nie sa vyjadrovať nebudem, súkromná vec každej jednej ženy, či sa bude vedieť s potratom psychicky vysporiadať, či nie.
@dzulli1980 teraz nie je cas nutit ju aby sa tu obhajovala. poznas tu Ezopovu bajku -
chlapec sa topil a dedko prv nez by ho vytiahol z vody, ho zacal karhat, ze co do takej hlbokej vody liezol ................ a chlapec na to, prosim, najskor ma vytianite na breh, az potom mi nadavajte.
@dzulli1980 teraz nie je cas nutit ju aby sa tu obhajovala. poznas tu Ezopovu bajku -
chlapec sa topil a dedko prv nez by ho vytiahol z vody, ho zacal karhat, ze co do takej hlbokej vody liezol ................ a chlapec na to, prosim, najskor ma vytianite na breh, az potom mi nadavajte.
Ja ju nenútim, aby sa obhajovala, je mi to jedno, je to jej život, napísala som len svoj názor ... no keď mám raz muža hovädo, nerozťahujem mu nohy, či? ... alebo keď ma teda "znásilňuje, núti do sexu atď." riešim to inak, či?
@anonym_55060c
Pokiaľ konečne definitívne neodídeš budeš mu ďalej rodiť deti, kruté ale je to tak. Či si ich nechať alebo nie je už na tebe, ja by som hlavne chcela dať už narodeným deťom normálne detstvo a budúcnosť. Čo by ich pri tomto "otcovi" čakalo?
No asi nebude az tak zly ked s nim spavas alebo ? Teda aspon antikoncepciu si si mohla dat, ved uz 3 deti so ziarlivcom a alkoholikom je vela , aj s 1 dietatom sa tazko odchadza a este kolko krat zazivaju tie zeny peklo po rozvode kym deti vyrastu lebo muz im robi naschval. Ja by som sla na potrat na tvojom mieste ale osobne si myslim ze aj keby ides na potrat, tak od neho neodides
Ja neverim, že si používala antikoncepciu a tá zlyhala
pri slove alkoholik som sa napružila a pri slovách stará sa o nás som sa nasrala.Nie na neho,ale na teba.Tebe je zbytočné niečo radiť
@dzulli1980 ako vies ci to nebolo nasilim, vynucovanim, manipulaciou...?
No veru, ja poznam jednu zenu a nikdy by som to na nich (neho, jej muza hlavne), nepovedala, bola som v soku, ked som sa dozvedela, ako vzniklo ich posledne dieta...😕
@veronika1375 Je mi to ľúto naozaj úprimne. Ale jedna vec ma aj tak ako prvé nepadla.Neuraz sa.Ale ako jedna žena v dnešnej dobe ,ktorá ma už deti v nefunkčnom vzťahu sa nechá nabúchať.Mne to rozum neberie! Preboha čo máme potom čakať od mladých..ved oni majú viac rozimu sko dospelý..Mám syna žije s priateľkou 5 rokov a dieťa ešte neplánujú a naozaj začali mladý a žiadne neplánované tehotenstvo. Rovnako XY zodpovedných ľudí...
Mamžel alkoholik a tyran a ty budes mat len nizsie IQ.
Mimo vsetkych doteraz polozenych otazok, jedna rada - daj deti na adopciu, prip. anonymny porod atd. Zvladni tehotenstvo a na cakatelskej listine je velke mnozstvo skvelych rodin, ktore na deti cakaju, lebo nemozu mat vlastne.
Nemyslim si, ze sa s potratom niekedy zmieris a nebudes z toho mat neskor psychicke problemy, ked uz teraz Ti to je luto.
Neverím, že si používala antikoncepciu a tá zlyhala. A celkovo kde si rozum nechala, keď sexujes s mužom ktorého nemiluješ ? Vyplýva z tohto celého moja rada pre teba - interupcia.
Spočítaj si prípadné výživné na 5 detí z mužovho platu a máš jasno
@mirokub asi a to je ta slovenska tradičná rodina, ked tu prebehnem v noci diskusie, mam pocit, ze kazda tretia...
Asi by som sla cestou anonymneho porodu a sterilizacie a nasledne mas uz tretie vacsie moze do skolky a ty do prace po tych rokoch
jedine tak mas sancu sa z toho vymotat ak sa vobec chces
@veronika1375 Išla by som na potrat, a potom k rodičom ak by súhlasili. Deti by si museli zvyknúť spať. Myslím že u rodičov majú väčší kľud ako doma .U muža nemáš žiadnu podporu. Ak by prišiel o prácu z čoho l budete žiť? Aj keď sa rozvedies, s tromi deťmi to budeš mať ľahšie ako s piatimi.
Ak by manžel súhlasil tak ,by som uvažovala nad adopciou. Hlavne odíď od neho.
Potrat, k rodičom alebo do centra. Výživné a potom zamestnať sa.
Ty nemáš žiadnu hrdosť? Necháš sa ponižovanie a ešte s nim spávať? Nie som zástancom tohto riešenia, ale jednoznačne prerušenie tehu a rozvod. To aký príklad dávaš svojim deťom, tým ze ostávaš s tyranom a alkoholikom?
@veronika1375 ak si deti ponecháš, nikdy neodídeš od žiarlivého alkoholika, výživné na 5 detí myslíš, že aké bude? Ináč som prekvapená, že už vieš, že budú deti dve.
@veronika1375 ak si deti ponecháš, nikdy neodídeš od žiarlivého alkoholika, výživné na 5 detí myslíš, že aké bude? Ináč som prekvapená, že už vieš, že budú deti dve.
@anonym_825d03 moze vediet ak na sone bolo vidiet dva gestacne vaky a ide o dvojvajecne dvojcata..