Pocit smútku pri zistení neplánovaného tehotenstva dvojčiat
Ahojte mamičky neviem sa komu vyrozprávať tak idem k vám ,..
Z manželom sme spolu už 12 rokov , máme spolu krásne 3 deti ,(syn 9 rokov ,druhý syn 6 rokov ,dcérka 2 roky) no zistila som ze som znova tehotná v 6tom TT, a od chvile čo som to zistila som stále smutná z ničoho nič sa rozplačem viem môžu to byť teraz hormóny , no nemôžeme si ich nechať zistila som že čakáme dvojčatá ,nemôžeme po prvé kvôli finančnej stránke, a po druhe najmä kvôli môjmu manželovi,nechcem sním už mať deti ledva čakám kým mi tieto trošku vyrastú a padám od neho , je veľmi žiarlivý , je alkoholik chodí do práce to áno stará sa o nás,ale už ak má viac vypité vyvadza robí doma bordel somnou nadáva mi , ponižuje ma , aj hreší .. no keď je triezvy je to úplne iný muž stále sa sním kvôli tomu hádam nech už si dá z alkoholom pokoj lebo to nás rozdeľuje. Dala som mu aj na výber nech sa rozhodne bud ja z deťmi alebo alkohol .. vybral si nás nepil Cca 2 týždne a už potom zasa to isté žiarli na vlastného brata , na švagra svojho na každého chlapa ktorý je v blízkosti,má halucinácie ak je opitý mysli si ze som z niekym spala , aj keď sedím prinom tak ma hľadá kričí moje meno a potom keď mu poviem ze som prinom nadáva mi ze (a ti si kde bola ti K..a ) zasa si bola (J..b.a.t )? Toto sa nedeje stále len niekedy Keď mu prepne ..
Áno odišla som už nieraz odneho k svojim rodičom ale tie moje deti pri mojich rodičoch nechcú spať celú noc boli hore a len sa pýtali domov tak som prišla domou bola som u našich 3 dni .. no a teraz ak som zistila ze som tehotná neviem čo mám robiť či ich dat preč kým je ešte čas aj keď to boli pretože ja už k tým deťom cítim to materinského puto ,alebo si ich nechát vychovať sama 5 deti je to ťažké.. Môj manžel si deti nechať nechce ..každú noc nad tým premýšľam a lamem si nad svoju hlúpu hlavu .
Autorka tieto deticky si nechat nemozes, nie v tejto situacii... chod k lekarovi a sprav si termin... toto nedas sama... uz tri deti su vela, ale tri deti pod tri roky plus davaja skolaci, to sa neda sama nijakovsky do buducna... daj si vlozit spiralu pocas zakroku, da sa to...si uplne na zaciatku, sprav to teraz... adopcia a podobne absurdne napady pri tehotenstve s dvojcatami, kde je to hned vidno a cela rodina sa bude pytat, to nepojde...to ani surodencom nevysvetlis, co preco... a nemozes s nim ostat... prajem velmi vela sil, ale na vyber tu nemas. Rob to pre seba a svoje existujuce deti a vasu buducnost.
@veronika1375 🫂❤️
Mna vzdy udivuju tie nazory, ze interrupciu zena psychicky nemoze zvladnut, ale vynosit dieta, dat na adopciu a zit s tym cely zivot, je idealne riesenie a psychicky bez ujmy.
@malinkajozka finančné jej pomôžu? Budu jej posielať mesačne 200e ? 🙄
Ja ju nenútim, aby sa obhajovala, je mi to jedno, je to jej život, napísala som len svoj názor ... no keď mám raz muža hovädo, nerozťahujem mu nohy, či? ... alebo keď ma teda "znásilňuje, núti do sexu atď." riešim to inak, či?
@anonym_55060c
@dzulli1980 tym, ze obvinujes,
automaticky nutis cloveka aby sa obhajoval.
a robis to niekomu , kto je v zavaznej situacii. podla vsetkeho asi tehotna zo znasilnenia od manzela.
Preco ich neporodis anonymne a nedas na adopciu? Dve deti zniest to sveta len tak… mas tri decka, uz davno si mohla ist do sterilizacie. Ja by som im dala zivot a dala dalej, vies kolko ludi caka na take babatka v poradovniku? Zabit ich nie je riesenie. Z lasky sa musis vediet aj niecoho vzdat
Mna vzdy udivuju tie nazory, ze interrupciu zena psychicky nemoze zvladnut, ale vynosit dieta, dat na adopciu a zit s tym cely zivot, je idealne riesenie a psychicky bez ujmy.
@anonym_5e2eb0 tak lepsie ako vziat zivot, hlavne vzhladom na fakt, ze su dlhe poradovniky na babatka. Biele, zdrave babo je na roky cakania. Ale moze zmarnit napr tie dve starsie doma, ved bude mat dve dalsie… ci to ke uz ine… lebo uz vedia hovorit a chodit…
@anonym_5e2eb0 tak lepsie ako vziat zivot, hlavne vzhladom na fakt, ze su dlhe poradovniky na babatka. Biele, zdrave babo je na roky cakania. Ale moze zmarnit napr tie dve starsie doma, ved bude mat dve dalsie… ci to ke uz ine… lebo uz vedia hovorit a chodit…
@kiki68 no a co ze su poradovniky? To jej pomoze psychicky!? Cely zivot mysliet na tie deti a nikdy ich nevidiet..
@malinkajozka inak tie príspevky su ozaj biedne ved aj materská na dvojičky neni x2 ale akoby si mala jedno
@veronika1375 prosím daj na adopciu
Ja ju nenútim, aby sa obhajovala, je mi to jedno, je to jej život, napísala som len svoj názor ... no keď mám raz muža hovädo, nerozťahujem mu nohy, či? ... alebo keď ma teda "znásilňuje, núti do sexu atď." riešim to inak, či?
@anonym_55060c
@dzulli1980 tri deti a antikoncepcia žiadna alebo ďalšia ktorá pri 3 deťoch nemohla nic užívať? Aj tabletku po proste muz hovädo a ďalšie dve deti
@kiki68 vzdať sa narodených deti je podla teba ľahšie ako ísť na UPT? Odhliadnuc od toho, že deti majú otca a on s tým nemusí súhlasiť, len aby ju prinútil zostať s nim. A to nehovorím o okolí a rodine, keď všetci budú vedieť ze čaká deti a zrazu ich nebude.
Ja osobne som proti prerušenia tehu, sama som roky nemohla mať dieťa a niekoľkokrát potratila. Bola som aj na strane čakateľov na adopciu.
Ale v tomto prípade je najlepšie riešenie prerušenie tehu.
@veronika1375 ani by som sa ho nedotkla nie to s ním spala po takých výstupoch... pije, nadáva, žiarli a ty s ním ešte spíš? začni kupovať výbavu alebo určite po deťoch ešte niečo aj ostalo...
Pri takom slabochovi a alkacovi si nechala prilezitostny sex na nahodu a nechranila sa, co si si myslela❓❓❓ked si tak plodna a neboli splodene v opilosti, ale bol nahodou triezvy, ich vynos a daj na adopciu podobnej zufalke, co dranka decko od segry... 💥Snad sa nenarodia s FAS🍺🍺🍺
@malinkajozka tej žene nikto nepomôže! Nikto, len ona sama si môže pomôcť. Tie reči o tom ze to zvládne a bude dobre sú fajn, ale jedlo do chladničky jej to neprinesie. A ako jej pomôžu na tej linke? Ze v nej vyvolajú pocit viny, a nebude sa rozhodovať na základe vlastných pocitov?
Pri takom slabochovi a alkacovi si nechala prilezitostny sex na nahodu a nechranila sa, co si si myslela❓❓❓ked si tak plodna a neboli splodene v opilosti, ale bol nahodou triezvy, ich vynos a daj na adopciu podobnej zufalke, co dranka decko od segry... 💥Snad sa nenarodia s FAS🍺🍺🍺
@anonym_4b28cb @ahola už prestaň používať anonymné správy, keď všade píšeš tvoje chaotické texty a otázniky a atď. Trapas.
@anonym_5e2eb0 tiež sa nad tým neprestávam čudovať
myslím si, že tvoja situácia je natoľko komplikovaná, že to nezvládneš asi svojpomocne. dobrá správa ale je, že to nemusís zvládnuť sama, pretože sú organizácie, ktoré ti môžu pomôcť. napr. www.alexisporadna.sk je asi taká najznámejšia s najviac skúsenosťami v tejto oblasti. potrebuješ pomoc psychologičky, aj sociálnu a možno aj právnu a i.
Na tvojom mieste by som tie dvojcatka dala na adopciu. Velmi mi je luto, cim si prechadzas.
Chápem, že si v zúfalej situácii. Už tu k veci mamičky popísali snáď všeko, čo si nemala, manžel a jeho správanie... Momentálne sa treba zamerať na vzniknutú situáciu, jej riešenie a hlavne odbornú pomoc. Osloviť idborníkov,(hore uvedené linky).
Takúto situáciu sa nesnaž zvládnuť sama, potrebuješ podporu. Povedú ťa, nájdu riešenie.
Utajený pôrod a deti na adopciu.
Bude to pre teba trauma, ale následne môžeš byť hrdá, že si dala tým nevinným drobčekom šancu.
Šancu na život v milujúcej rodine. Veď žena, ktorá nemôže mať deti, túži po nich, roky čakajú s mužom, kedy ,"prídu na rad", budú na teba spomínať s láskou.
To nech ťa hreje pri srdci ti nech ti hojí tvoju zranenú psychika. Ty nepotrebuješ ľuďom vysvetlovať nič.
ja nesúhlasím s adopciou, priklaniam sa k potratu a preco? lebo podla mna ti z toho viac prepne. Citis cele tehotenstvo, prezivas to, porodis to, vsetci ta vidia s bruchom a aj dalsie deti a potom co im povies? Ľudia ani deti nejedia seno! spusti sa ti mlieko, poznacena psychika a vies ze su a nikdy ich neuvidis je horsie, ako ist na interrupciu. Ono tak ti pisu, ale keby boli v tvojej kozi, tak by inac riesili. Je lahsie ist touto cestou. Uz mas dost v zivote nakakane, tak sa venuj uz narodenym detom, hlavne sebe, nauc sa mat rada seba samu a zbav sa vsetkych debilov okolo seba. Bude to aj tak ťažké a este v dnesnej dobe.
Vela stastia, akokolvek sa rozhodnes. Nenechaj sa ovolyvnit niektorymi komentarmi. To rozhodnutie je tvoje a aj vycitky budu tvoje. Iny sem napisu skaredo o 10 minut uz na teba zabudli. Nechcela by som tvoju situaciu a niektore by boli radi aj za 1 dieta, ale chapem ta. Sustred sa na seba a na tie deti co uz mas. Nie je pekne ze vyrastaju v takom prostredi. V kazdom pripade vyhladaj aj pomoc.
@veronika1375 ahoj. Skús prosím poradňu Alexis.
Ak by si vedela žiť v Bratislave, ponúkam ti na dlhodobé užívanie na odchod od muža dvojizbový byt na začiatku Petržalky, 5 minút od centra mesta. Viem, že dvojizbák s 5 deťmi nie je ideálne, ale pri dobrom usporiadaní sa dá. Mohla by si tam zo začiatku byť zadarmo, a časom keď budeš znovu pracovať a mať možnosť, tak za náklady. Samozrejme ti viem dať aj nejakú záruku, že to myslím vážne, kľudne aj nejakú zmluvu spísanu pred notárom alebo čo. Ak chceš len také prvotné uistenie, že mi možno dôverovať, stačí napísať, a dám si na FB status, kde ti desiatky mojich kamarátov potvrdia, že som skutočná a možno veriť.
@veronika1375 ahoj. Skús prosím poradňu Alexis.
Ak by si vedela žiť v Bratislave, ponúkam ti na dlhodobé užívanie na odchod od muža dvojizbový byt na začiatku Petržalky, 5 minút od centra mesta. Viem, že dvojizbák s 5 deťmi nie je ideálne, ale pri dobrom usporiadaní sa dá. Mohla by si tam zo začiatku byť zadarmo, a časom keď budeš znovu pracovať a mať možnosť, tak za náklady. Samozrejme ti viem dať aj nejakú záruku, že to myslím vážne, kľudne aj nejakú zmluvu spísanu pred notárom alebo čo. Ak chceš len také prvotné uistenie, že mi možno dôverovať, stačí napísať, a dám si na FB status, kde ti desiatky mojich kamarátov potvrdia, že som skutočná a možno veriť.
@any_soj fuha,klobuk dole za taku velku pomoc.
Ďalšia čo sa už neozve...mňa by zaujímalo či to tu čítajú aspoň.

Tvoje tri deti uz teraz trpia, žijú s alkoholikom, utekás s nimi k rodičom.
Usetri tie dve deti od takého detstva, života s otcom alkoholikom.
Neodišla si s 3 deťmi, s 5 uz neodídes vbc.
Prerušiť tehot,nájsť si prácu, odist od tyrana a sustred sa na deti.
Je mi ľúto tvojich deti,žiadne si takéto detstvo v hádka ch, kriku, s alkoholikom, nezaslúži.
A sorry, muž ta ma za ku×vu a ty s nim spávas?