icon

Pomáhajú vás vaši partneri počas tehotenstva?

arninka
25. máj 2025
minenkaa
25. máj 2025

@arninka ako a v čom pomáhať ,vykakať sa a utrpieť dierku alebo čo

rachel36a
25. máj 2025

@arninka bola som na rizikovom, predtým som 5x potratila...robil uplne všetko...dokonca napiekol na vianoce

viestta
25. máj 2025

Nosil mi lavor k posteli

kiki68
25. máj 2025

Pomaha, prevzal skoro vsetko. Ja som bola dlho v strasnom stave. Az teraz je nejako lepsie u mna a teda chcem a snazim sa, ale chlap mi povie, sak si tehotna, na co sa s tym natahujes. Len mne to neda no

ivik4
25. máj 2025

Ked som nahodou nebola v nemocnici prave tak ano, robil vsetko aj mi nechty na nohach lakoval. Ja som len lezala. Akonahle som sa postavila,odpadavala som

oceanahory
25. máj 2025

@arninka mne dokonca pomaha a pekne sa ku mne sprava aj ked nie som tehotna 😎👍😁.

selest
25. máj 2025

Ked som bola prvy krat na rizikovom robil uplne vsetko, kedze ja som len grcala. Aj vsade so mnou chodil k dr atd. Pri druhom tehotenstve som normalne zvladala vacsinu veci takze sa zapajal v domacnosti ako bezne a po praci prevzal celu starostlivost o starsie dieta, kedze maly bol ako besny a bali sme sa aby ma neudrel do brucha.. ale ja som sa zas nikdy nehrala na hrdinku ako niektore zeny co vsetko zvladnu najlepsie a potom sa cuduju ze vsetko aj same robia..

jablko13
25. máj 2025

Som na rizikovom a v 8. mesiaci, takže už veľa nevládzem, ale všetko robím sama a aj jeho povinnosti musím zvládať, lebo je lenivý. Ale vykričala som to aj jeho matke, že ak to bude pokračovať aj po narodení malej, tak zostane sám... Keď ho nedokázala vychovať, nech si s ním žije ona.

nafka0483
25. máj 2025

@arninka Sprava sa ku mne pekne - vzdy, to je proste standard. Aj robi normalne domace prace. Ked som bola tehotna a bolo mi zle, po porode a pod., tak robil uplne vsetko.

Co si chcela pocut? Ze cely cas si ta nevazi ale v tehotenstve zrazu zacne? Alebo ta mlati ale v tehotenstve nebude? Alebo doma nepohne prstom ale zrazu zacne "pomahat"? Ze zacne byt mily, pozorny ak doteraz nebol?

denkabemommy
25. máj 2025

Ako aj pred tehotenstvom ako aj po ňom robí normálne doma čo treba robiť a nečaká na to, že mu to poviem alebo urobím ja 🤷🏼‍♀️

simona1998
25. máj 2025
@jablko13

Som na rizikovom a v 8. mesiaci, takže už veľa nevládzem, ale všetko robím sama a aj jeho povinnosti musím zvládať, lebo je lenivý. Ale vykričala som to aj jeho matke, že ak to bude pokračovať aj po narodení malej, tak zostane sám... Keď ho nedokázala vychovať, nech si s ním žije ona.

@jablko13 smutné

esther100
25. máj 2025

Mne pomáhal aj predtým,urobil vždy všetko čo bolo treba,nie vždy podľa mojich predstáv,ale urobil😂

petamich
25. máj 2025

Moj manzel sa spraval rovnako ako pred tehotenstvom, nemala som rizikove, nemame statok a zvierata, takze sme to v pohode zvladli 🙂 ziadnu zazracnu zmenu som ale ocikanym testom necakala a ani som nepotrebovala. Velke nakupy, posta, vybavovacky...to riesil aj pred tym, domacnost sme riesili spolu aj pred tym a tak dalej. Ak by som musela lezat, predpokladam, ze by vsetko zvladal ale poznam si muza a bolo by ho treba navigovat.

kavasmliekom
25. máj 2025

@arninka ako pomáhal? Snáď sa podieľal, nie? Ci oni musia len vtedy zapnúť práčku, keď nám niečo je? Môj robí všetko bez ohľadu na to, či som chorá, či zdravá, keď vidí, že je plný koš, vynesie, ked treba umyť wc, umyje...nečaká na povel. A tiež ma objíma teraz, ako keď zistil, že som tehotná, aj keď som bola ako vyzvracaná 🤣

evcagabi
25. máj 2025

Nemala som ziadne extra narocne tehotenstvo, teda okrem obcasnych migren, tak som nejaku extra pomoc nepotrebovala.

evcagabi
25. máj 2025

A ako sa choval? V podstate.. stacilo napisat, ze mam na nieco chut a po ceste z prace siel aj na druhy koniec mesta aby som to mala 😁 a nemusela vyliezt z pelieska ked sa mi nechcelo 😁😅

nikushka8
25. máj 2025

Moj sa naucil varit,ked som 1x otehotnela a nedokazala ani vojst do kuchyne 😁 ale inak sa spraval ako predtym, vzdy sme si prace delili, pokiaľ som nebola PN, to robil vsetko on. Takze sa nemusim bat nechat ho par dni s detmi sameho, postara sa o ne aj i domacnost.

lucia13022023
25. máj 2025

Obskakoval ma stále, ako keď som tehotná nebola 🤣 jedine co robil iné, že mi v restike bral dve jedla namiesto jedného, lebo som bola pazrava, hlavne druhý trimester

cimage
25. máj 2025

Pri poslednej mi nosil kremese, venoval sa starsim, aby som mohla spat, lebo som bola strasne unavena, cital mi afirmacie a este prerabal dom. Pri a po porode zvladal vsetko.

cukroska
25. máj 2025

@arninka Nebola som chvalabohu tak za vyše 20 rokov aby robil väčšinu prác za mňa a ja som mohla oddychovať .Možno pár dní..lebo ja aj cez všetky choroby, počas tehotenstva, potrate,po príchode z pôrodnice bežne veci robila sama. Ale keď bolo treba vždy sa vedel postarať o deti aj domácnosť.

saxana000
26. máj 2025

V prvom trimestri som len lezala a vracala.
Plnohodnotne ma zastupil v domacnosti aj pri starsej dcere do skoly zo skoly nakupy varenie ulohy pradlo varenie upratovanie ja som sa nedokazala ani otocit na posteli bez toho aby som sa nedovracala..

alyson29
26. máj 2025

Áno, mám rizikové tehotenstvo a prísny režim (len wc a sprcha), manžel urobí všetko, celá domácnosť je len na ňom a zvláda to úplne ukážkovo 🙏🏻