Smútok z nesplnených očakávaní pohlavia dieťaťa
Ahojte baby dnes som zistila pohlavie svojho 3tieho dieťatka, nejsom vyslovene sklamaná som rada že je zdravý len som mala pocity od začiatku že to bude dievčatko. Už som dokonca pozerala dievčenské mená, máme doma už jedno dievča aj chlapčeka, a teraz som z toho taká v šoku že sa moje pocity prvý krát zmýlili pri oboch som vedela čo budú, tak len sedím a lúčim sa s maličkými ružovými vecami. Je to taký zvláštny pocit neviem to opísať zažili ste to niektorá? Ako hovorím sklamaná nejsom, len trošku smutná a cítim sa za to vinná nakoľko čakáme zdravé krásne dieťa ktoré není samozrejmosť.
ze si sklamana je ok, lebo si si nieco vsugerovala co nebola pravda, Daj si otazku, nie je to super ze budes mat 3 dieta a je zdrave ?
Preboha kde to žiješ? Nejsom? Nie som 🤦
@anonym_autor dievcatko uz mas, niektore maju aj troch chlapcov a vobec nejde o vynimky a ano dolezite je, ze bude zdravy.
Vy tu ste inak dobre zlé to sa idete ventilovať aj na normálnej diskusií? Ja som napisala že nejsom rada za zdravé dieťa čítajte s porozumením
Nezazila. Vzdy ked taketo veci citam co su schopne zeny pisat a prezivat, je mi tak smutno tych deticiek ze az.
Presne tak, ty si si len vsugerovala, že to bude dievčaťko. Čakáš zdravé dieťa, tak sa prosím ťa spamätaj. Nie každá žena má taký dar.
"sklamanie" z pohlavia je bezna vec, nic si z toho nerob. To prejde. Hlavne, aby bol drobec zdravy
Preboha kde to žiješ? Nejsom? Nie som 🤦
@anonym_autor Ukľudni sa, nikto sa neventiluje. TY nevieš čítať s porozumením.
@anonym_312cdb ti iba napísala, že slovo nejsom vlastne neexistuje.
Ja som myslela že rodičia budu natešení že bude dieťa zdrave a nie sklamani že to bude chlapec nepochopím toto nikdy .
Ja doteraz nechápem ten trend, ze chlapci su o nieco horsi. Prečo by boli?
Lebo mu nedáš suknicku a copiky?
To len matky si namysaju, vytvárajú si svoju realitu v hlave, a potom trpia tie deti
Vy tu ste inak dobre zlé to sa idete ventilovať aj na normálnej diskusií? Ja som napisala že nejsom rada za zdravé dieťa čítajte s porozumením
@anonym_autor precitaj si po sebe co pises. Nejsom neexistuje a ani normalna zena ktora bude smutit za pohlavie zdraveho dietata.
Mne pride ze su vsetky zeny posadnute dievcatami ja mam chlapceka cakam opat chlapceka a nemam z toho ziaden mindrak, je mi to jedno. Nikdy som si nevsugerovala, co by som chcela.
Prejde ta to..
No len aby to dieťa malo aj z teba radosť, keď mu to raz povieš
A možno ti povie, že aj on z mami je smutný
Tak si podáte ruky a ide sa ďalej 😃
@anonym_autor Jeminecku, dalsie mozno bude to ziadane pohlavie, ja som mladu dala do satociek a ona sa hra len s bagrami od brata 😂😂😂 Ja mam syna a aj dceru, clovek nikdy nevie ake tie deti fakt budu. Kamoska ma iba syna a ten iba jednorozcov a glitre a proste he to typek, on proste dinosaura vykupe v glitroch . Hlavne si nerobte iluzie ako rodicia, tie satocky su mozno na rok, dva a potom uz to mate o osobnosti dietata.
Mne pride ze su vsetky zeny posadnute dievcatami ja mam chlapceka cakam opat chlapceka a nemam z toho ziaden mindrak, je mi to jedno. Nikdy som si nevsugerovala, co by som chcela.
Prejde ta to..
@anonym_b63ebb ja za to, ze som chcela dalsie modre veci kupit v 9 tr mam asi aj to dievcatko 😂 Mne sa strasne pacila ta moda chlapcov. Doteraz su tie tmavomodre veci tak nadherne.
Evidentne si nezažila potrat, vývojové vady detí a podobné záležitosti. Inak by si takúto diskusiu nikdy neotvorili. Kľakni si a ďakuj Bohu!
Ja mám prvú dcéru a bola som presvedčená, že aj druhé bude dievčatko. Ale z Amélie je Oliver. Tiež som bola zo začiatku v šoku, ale už som to spracovala. Tá chlapčenská móda je strašne štýlová, vyšantím sa v béžových a sivých farbách, žiadne cukríkovo ružové konečne. Trošku sa strácam v tých chlapčenských záľubách a hračkách, ale verím, že sa do toho rýchlo dostanem
Kamoska to nedavno zazila. Tiez si myslela,ze 3.bude dievcatko (mali chlapca aj dievca). Sice sa tesila,ze je zdrave,no bola svojim sposobom sklamana, ze jej vnutorny pocit nevysiel. Nelubi ho menej,len preto,ze je to chlapec 😉 len to musela spracovat a ako ty sa rozlucit s dievcenskymi vecami
Evidentne si nezažila potrat, vývojové vady detí a podobné záležitosti. Inak by si takúto diskusiu nikdy neotvorili. Kľakni si a ďakuj Bohu!
@martinka13 a ty ako vieš že som nezažila? Ty si v mojej koži? Ty si kto boh že vieš všetko? Ja som vďačná za zdravé dieťa nikde som ani nepísala že nejsom vďačná
Chápem ta. Mam chlapca a dievca. Strasne som chcela aby druhe bolo dievcatko. Bola by som velmi sklamana ak by to bol chlapec. A nie, nie kvoli suknickam a vrkocom. Ale zato ze chlapci ked vyrastu tak sa vzdy odvratia od rodicov a vzdy viac inklinuji k zeninej rodine. Vnucata vzdy zboznuju len stare mamy zo zeninej strany. Svokra je vzdy najhorsia,vnucata si neuzije.
To, ze sa narodi ako chlapec, este neznamena, ze v buducnosti z neho nemoze byt dievca 🙂
To len na odlahcenie.
@anonym_autor to možno robia aj hormóny....ja som tiež bola sklamaná,ked sme zistili pohlavie....ale to bolo ozaj iba chvilu...asi predstavy,vysnívané niečo, hormóny....prešlo to a som šťastná.
Neboj sa, je to normálne. Ženy prežívajú aj horšie len o tom nehovoria a tu sa robia rozcickané. Vobec ich nepočúvaj, dámy si musia opäť ventilovať svoje komplexy na iných lebo nič iné nevedia 🙂
Ja doteraz nechápem ten trend, ze chlapci su o nieco horsi. Prečo by boli?
Lebo mu nedáš suknicku a copiky?
To len matky si namysaju, vytvárajú si svoju realitu v hlave, a potom trpia tie deti
@anonym_d3744f v dnešnej dobe aj chlapec môže nosiť sukničku a copíky.
a medicína dokáže zázraky môže sa pre-operovať na ženu 🙂
@anonym_14b19e no tak potom autorka nemusi smútiť 😅
@anonym_14b19e pozor dámy čo tu vravíte aby sa vám to nevypomstilo na vašich vlastných deťoch, ja si vždy hľadím čo vypustím z úst. Aj keby sa chcel stať raz jednorožcom tak mi to je jedno ľúbila by som tak či tak
Tiež som mala také pocíti, ale trvali asi sekundu. Mám 3chlapcov🥰
@anonym_autor ja len k tej tvojej intuicii. nie, urcite sa tvoje pocity nezmylili. netrba zvelicovat tam, kde na to nie je priestor..
@anonym_autor ja som si bola istá pohlavím dieťaťa. Až kým som nezistila opak. Ja som bola tri dni mimo z toho. Som si potom trieska hlavu, že ako som vyšilovala kvôli tomu. Či to boli hormóny, neviem. Možno ego, že mi nevyšiel tip. Teraz sa na tom smejem.

@anonym_autor pohlavie si nikdy naozaj nevedela , len ti to vyslo ako pri hadzani mince.