Snívajú ženy aj o dieťati - chlapčekovi?
Tak sa zamýšľam, snivate alebo snívali ste o tom, že by ste chceli mať chlapčeka? Myslím tak, že prvé dieťa, alebo jediné dieťa, žeby bol chlapec?
Som vo veku kedy všetky kamarátky, spolužiačky a známe majú bábätko, sú alebo chcú byť tehotné. Všetky strešne chcú dievčatko. Čím to je?
Ja mám chlapčeka a áno, občas keď som bola tehotná, predstavovala som si dievčatko, ale všetko je tak ako má byť a teraz proste viem, že je to úplne jedno aké je dieťa pohlavie, je to láska najväčšia.
Túžim po chlapčekovi 💙 máme dcéru už 12 ročnú a teraz sa snažíme o bábo. Veľmi by som sa potešila ak by sa nám podaril chlapček 💙
Tiez som chcela chlapca a podarilo sa, o chvilu rodim :D Ale tiez vela kamosiek chceli silou mocou dievca. Vraveli, ze skor vedia, ako sa o dievca starat, kedze same su zeny a ze o chlapcov by nevedeli.
Ja som hlavne vzdy snivala o tom mat zdrave dieta a to sa mi splnilo a snivala som o tom vzdy mat starsieho chlapceka a mladsiu dcerku a aj to mi vyslo… je jedno ake pohlavie hlavne nech to je zdrave a moze to byt klise ako brno, chlapec ci dievca, dolezite ako ho vychovas a aky vztah s tym dietatom budes mat
Ja som ani pri jednom tehotenstve nesnívala o konkrétnom pohlaví. Veľmi som sa tešila že čakám zdravé bábätko a vždy som tipovala opačne pohlavie ako som čakala. Mám dievča aj chlapca a som šťastná a rovnako by som sa tešila z dvoch báb či dvoch chalanov.
Ja som chcela 2 chlapcov. A splnilo sa. Potom este dievcatko🤗
@evica17 ja mam chlapca a dievca a tiez mi uplne vsetci vravia, ze tebe je uz super, mas parik uz nemusis rodit😂😂 ale my chceme aj 3 babo a je mi jedno ze uz mam aj chlapca aj dievca, my chceme proste 3 deti a je nam jedno ci by boli tri baby alebo traja chalani, ale tie reci to je na nervy, ja sa az bojim ludom oznamit ze som tehotna ak budem lebo to uz vidim ze naco? Ved uz mas parik… btw ked pocujem slovo parik pri surudencoch chce sa mi vrazdit😂🤦🏼♀️🤷♀️
Ja som vždy chcela chlapca. Az do 8.mes.sme nevedeli co to bude ale ja som vsade vravela ze nevieme, ale ze to bude Filip 😁😁. Aj druheho som chcela chlapca a vyšlo a vyzerá ze aj teraz tretí co sa narodí bude chlapec a ja som spokojná, hlavne aby boli vsetci traja zdraví, to je najdôležitejšie.
Mozno divne ze chcem radsej chlapca, ale ja uz by som ani nevedela co s dievcatkom.
@bielavila my cakame prave tretie, plánované a mam pocit ze v nasej spolocnosti sa uz tretie dieťa povazuje ako niečo navyše co maju vacsinou asociáli alebo ti co sa im nechtiac podarilo. Aj ked v nasom okoli pomaličky pribudaju trojdetne pary 🥰. Ale tiez sme mali velmi blbý pocit ked sme oznamovali tretie tehotenstvo.
Svokrova reakcia bola ze ci ma mojmu muzovi podviazat vajcia alebo co... ze co robi za koniny, ze tretie dieťa. Az mi z toho bolo na grc 🤮🤮.
ja som chcela chlapca a pol dna som bola zduta ked mi lekar povedal, ze tak 80 to bude baba aj ked nic nevidel poriadne (resp. aj kvoli tomu ze nic nevidel )
Mne sa v tehotensve snivalo, že som zabudla dieťa v obchode 😅 Vysnívané pohlavie som fakt nemala, zato muž v kuse otravoval že chce syna, tak mu to pri druhom vyšlo.
Mne to bolo jedna teda, sice som myslela, ze to bude dievcatko, ale ked povedali chlapcek bola som este radsej. Ja uz sa neviem dockat ked s nim budem hravat airsoft, bojovali umenia robit, potapat, mozno na strelnicu, aby vedel narabat do zbranami vsetkeho druhu. Ved si sam vyberie, co bude chciet. Ale tesim sa na tuto moznost muzskych konickov. Ako ked sa bude hrat s barbie domkom je mi to jedno, hlavne nech je z toho stastny. Ale ano, ja sa tesim z chlapceka
ja vždy som chcela staršieho chlapčeka a mladšie dievčatko
Ja tiez 🙋 a mam dvoch. Pri prvom mi to bolo takmer jedno, ale v rodine same dievcata, trocha som chcela vediet ake by to bolo mat chlapceka takze som bola fest stastna. A pri druhom uz som sa fakt modlila za chlapceka lebo mat chlapceka je super a skrz izbu veci a tak uz to bolo jednoduchsie a splnilo sa mi to. Dostala som xy otazok ci sme nechceli dievcatko a bolo kopa sokovanych vyrazov ze neronim slzy 🤷
Ja som chcela chlapca Tomaska. Mam dceru Misku za 3 chalanov 😂
@eila88 ja som bohuzial uz 2 krat potratila od kedy sa o tretie snazime a keby ze sa mi podari otehotniet a toto mi niekto povie tak prestavam byt dama -a to teda som dama - a taku by dostal hubovu polievku led nie rovno facku, ze by na nu nezabudol, ale aj u nas v okoli medzi rodinou a kanosmi je to tak, ze tretie je bud navyse alebo sa podarilo nechtiac alebo po dvoch rovnskych sa do tretice snazia o opacne pohlavie… a nejak nikto nechape uz vobrc to ze mame aj chlapca aj dievca a chceme este dalsie😂😂😂
@bielavila vieš co, ja si musim pri jeho niektorých komentoch hrýzť do jazyka. V podstate som jedina co mu dokaze niečo povedať do očí čo sa mu nepáči,lebo na to nie je zvyknutý (hlavne zena by nemala mat asi svoj nazor ale muzov). Preto sa vzajomne nemame velmi v láske 😁 a v poslednej dobe mu odporujem velmi rada.
Nasral ma totiz este aj tym ked povedal ze nech sa neopovazime aby to bol zas chlapec. Ale bude. Tak ho mozno aj porazí 😁.
Neboj...podari sa...kamoska tiez dva krat potratila nez sa im podarilo druhé. Len sama sa musela dat najprv do kludu a podarilo sa 🥰
v rodine mame same dievcatka (je ich 9), su sikovne, su paradnice. ja som dlho tuzila po dievcatkach, ale v poslednom obdobi si myslim, ze ked sa zadari, mozno to bude chlapcek a zacala sa mi ta myslienka pacit. svagrina ma dievcatko, ale v tehotenstve strasne tuzila po chlapcekovi a bola aj dost sklamana. ale snad ju to uz preslo 🙂
Ja som vždy chcela chlapca a nie 1 ale rovno 3 😀 keď som otehotnela nechceli sme vedieť pohlavie bolo nám to naozaj úprimne jedno. Ako tu už bolo spomenuté tak dlhšie sme sa aj my snažili a bolo nam naozaj jedno čo to bude len nech je zdravé. Prekvapením na pôrodnej sále bolo naše dokonalé milované dievčatko 😍 Strašne ma vytáča mužova sesternica ktorá čaká chlapčeka že škoda oni chceli dievča. Preboha ved to nie je tovar v obchode! Niektorí ľudia si naozaj neuvedomujú že donosiť a porodiť zdravé dieťatko je DAR.
Ja som zas nechcela chlapca 🤣revala som na sone ,ked mi to dr. povedal...pri druhom tehu som v kutiku duse chcela to dievca este ale ak by bol chlapec ,vobec by ma to nevzalo ako pri prvom ,az sa hanbim ...a mam parik a su partaci 😉
Mne bolo jedno,co budeme mat. Ale uprimne,po troch dievcatkach som uz po chlapcekovi veelmi tuzila. A mam ho. Moj Samuľko. A ano. Uz pri tretom dietati som pocuvala,ze triiiii su dost. Pri stvrtom pocuvam,ze uz ste snad skoncili,ze?
Ja som vždy túžila po dievčatku a mám dvoch chalanov. 🤩
Ja som si od začiatku želala chlapca ❤️ Dnes som 26. týždeň a je to chlapec 😊💕
Aj ja som vždy snívala o chlapčekovi 🥰 a mám troch 💛💚💙 🙂
Ja som zas o dievčatku nikdy v živote nerozmýšľala 😉
Ja som velmi tuzila mat chlapceka. Aj som plakala od stastia ked mi lekar potvrdil moje presvedcenie ze mam v brusku pipi 🙂 A teraz uz mam doma dvoch synov 😁
Ja som chcela aj dievča aj chlapca. A vyšlo to 😊 ale prvé som dúfala.ze bude dievčatko aj to tak máme. Asi je to tým že dievčatá od detská sa hrajú s bábikami ktoré obliekajú do šiat. Možno práve preto väčšina chce dievčatka
Áno, túžila som po prvorodenom synovi. Ak by mi niekto povedal vtedy, že vyzerám na dievča, tak dovi.. 😂
Ked som bola 1.krat tehotná, veľmi som si priala syna. A tak aj bolo. Potom som si priala dcérku a tak ak bolo. Samozrejme, že je v tom rozdiel, ale obe svoje deticky milujem najviac na celom svete 💟

Ja mám syna a chcela by som aby aj druhé dieťa bol syn. 🙂