Snívajú ženy aj o dieťati - chlapčekovi?
Tak sa zamýšľam, snivate alebo snívali ste o tom, že by ste chceli mať chlapčeka? Myslím tak, že prvé dieťa, alebo jediné dieťa, žeby bol chlapec?
Som vo veku kedy všetky kamarátky, spolužiačky a známe majú bábätko, sú alebo chcú byť tehotné. Všetky strešne chcú dievčatko. Čím to je?
Ja mám chlapčeka a áno, občas keď som bola tehotná, predstavovala som si dievčatko, ale všetko je tak ako má byť a teraz proste viem, že je to úplne jedno aké je dieťa pohlavie, je to láska najväčšia.
@sykoroka_dizajn ja mám dvoch chlapcov ale tak by som rad mal aj dievčatko. Dievčatka sú milé zlate. A starostlivé
VZDY VZDY VZDY som chcela chlapca to bol moj sen mat syna a mam dvoch 🙂
@evica17 párik ved to aj znie desivo ako keby to boli morcata alebo andulky 😭😭
Moja mama chcela veľmi chlapčeka, ale má mňa jedinacika 🙂 a ja čakám tretiu babu, takže nijak sa jej to nesplnilo ani na vnucatach 🙂
mne to bolo jedno, ale keď povedal na sone, že chlapec, bola som šťastná prešťastná
Normálna žena sníva hlavne o zdravom dieťati bez preferencie pohlavia. Navyše v dobe, keď má každý 2-3 pár problém otehotnieť, je táto otázka nanajvýš necitlivá. Niektoré páry čakajú na bábatko aj 10 rokov a tu si ide niekto želať pohlavie.
Ja som chcela jedného, iba jediného chlapčeka. A mám tri baby..

Ja zas odjakživa túžim len po chlapčekovi… nedokážem si iné ani predstaviť až samu ma to trápi. Ešte nemám potvrdené čo to bude