icon

Snívajú ženy aj o dieťati - chlapčekovi?

5. sep 2021

Tak sa zamýšľam, snivate alebo snívali ste o tom, že by ste chceli mať chlapčeka? Myslím tak, že prvé dieťa, alebo jediné dieťa, žeby bol chlapec?
Som vo veku kedy všetky kamarátky, spolužiačky a známe majú bábätko, sú alebo chcú byť tehotné. Všetky strešne chcú dievčatko. Čím to je?
Ja mám chlapčeka a áno, občas keď som bola tehotná, predstavovala som si dievčatko, ale všetko je tak ako má byť a teraz proste viem, že je to úplne jedno aké je dieťa pohlavie, je to láska najväčšia.

Strana
z3
sykoroka_dizajn
3. dec 2021

Ja zas odjakživa túžim len po chlapčekovi… nedokážem si iné ani predstaviť až samu ma to trápi. Ešte nemám potvrdené čo to bude

slovakboy
3. dec 2021

@kuko55 čo si človek predstavuje to sa mu splní

slovakboy
3. dec 2021

@sykoroka_dizajn ja mám dvoch chlapcov ale tak by som rad mal aj dievčatko. Dievčatka sú milé zlate. A starostlivé

julka828
3. dec 2021

VZDY VZDY VZDY som chcela chlapca to bol moj sen mat syna a mam dvoch 🙂

kulumulu123
3. dec 2021

@evica17 párik ved to aj znie desivo ako keby to boli morcata alebo andulky 😭😭

travelllerka
24. mar 2022

Moja mama chcela veľmi chlapčeka, ale má mňa jedinacika 🙂 a ja čakám tretiu babu, takže nijak sa jej to nesplnilo ani na vnucatach 🙂

lavinis
24. mar 2022

mne to bolo jedno, ale keď povedal na sone, že chlapec, bola som šťastná prešťastná

jakubrianka
27. júl 2024

Normálna žena sníva hlavne o zdravom dieťati bez preferencie pohlavia. Navyše v dobe, keď má každý 2-3 pár problém otehotnieť, je táto otázka nanajvýš necitlivá. Niektoré páry čakajú na bábatko aj 10 rokov a tu si ide niekto želať pohlavie.

25daniela
27. júl 2024

Ja som chcela jedného, iba jediného chlapčeka. A mám tri baby..

Strana
z3