Som 3x tehotná, ale muž dieťa nechce
Ahojte baby potrebujem poradiť prosím čo mám robiť podariilo sa nám s mužom zas byť tehotný ale mám strach 2x som bola cisárskym mám dvoch chlapcou jeden má 8rokou aleje postihnutý a druhý ma len 2roky čo mám robiť muž nechce 3dietá a ja si zobrať dieťa nedám .
@jana_eyre_2 Toto spravanie je tu uz dost dlhy cas standartom a za taketo urazlive prispevky by som ja, ako administrator davala nenavratny Ban. Nakoniec, aj v pravidlach stranky je bod "neurazaj a neprovokuj".
@dadis Tak to si ta mamicka bude musiet dat dnes dva lexauriny, ked zisti, ze ja som neveriaci ateista 😇
@adrianka2606 Tak moja gramatika by mi nemala dovolit pripustit si muza medzi stehna, moja viera je cista naivita a moja vaha je vo vysokom pasme obezity 🤣🤣🤣. Idem si dat lexaurin aj ja 🤣🤣🤣
@dadis Chudak tvoj manzel, to si "co" vybral za manzelku

@adrianka2606 No a este som rozvedena 🤦♀️🙈🤣😂..idem si zistit, kolko stoji hrobove miesto 🤣🤣🤣🤣
@dadis Amen 😂😂😂😂😂
@lukasko12 nič si z toho nerob. Ľudia majú rozne názory a niekedy nerozmýšľajú keď niečo tresknú, že tým ublížia. My sme si aj pozor dávali a predsa som otehotnela. A to sme už mali dve dcéry 13 a 16 ročné. A obidvaja po štyridsiatke. Deti sme už neplanovali a ani vo sne by mi nenapadlo, že po toľkých rokoch a ešte keď sme aj pozor dávali... a tie šance na otehotnenie v tomto veku sú už minimálne. Manžel bol z toho hotový, že ako to bude, že je už starý na malé deti... Ja som v tom mala jasno. Ked sa tak stalo, brala som to ako dar od boha. Povedala som mu, že keď chce, nech si ide svojou cestou, že sa ja o moje deti postarám. A nikdy sa ich nevzdám. A tak to nejako predýchal. Všetko čo sa nám deje, sa deje pre niečo. Všetko je tak, ako má byť. Ak to tak cítiš, bábätko si nechaj. Časom sa všetko určite vyrieši. Akokoľvek sa rozhodneš, bude to správne. Si silná a statočna žena. Posielam objatie a veľa pozitívnej energie ❤
@gejb pokazene detstvo? este ani nenapisala, ako je najstarsi syn postihnuty. aspon sa deti naucia, ze slnko nesvieti iba pre nich, ale ze sa treba obcas vediet aj obetovat pre ineho. moj ujo je tretie dieta, po porode dostal mozgovu obrnu a zostal aj hluchonemy. rodicia uz zomreli a pomahaju mu so zivotom dve starsie sestry. ako by inak skoncil? kam by siel vo veku 41 rokov po smrti rodicov?
nechapem, ako im pokazi detstvo postihnuty brat? (basnicka otazka)
@janetinka27 tvoj ujo je tretí v poradí, posledný predpokladám. Myslíš, že by jeho rodičia išli do ďalších detí keby bol prvý?
tak ak nechces ist na potrat, tak je to celkom jasne - budete mat tretie dieta. Ziadne take, ze "muz dalsie dieta nechce". Mali ste sex bez ochrany, tak aj muz vedel, ze moze z toho byt dalsie dieta, tak nech to akceptuje a postavi sa k tomu ako chlap. A nabuduce pouzivajte ochranu a mate "po probleme".
@tiezjedna tym som chcela povedat, ze naplanovat sa zivot neda a ze aj ked su dve zdrave, tak treti moze byt chory. a co tie dve zdrave budu mat pokazene detstvo? alebo to prijmu ako sucast zivota a nebudu nad tym vyplakavat?
neviem, ci by isli moji stari rodicia do dalsich deti, predpokladam, ze ano, ale nebudem hovorit za nich, su mrtvi. ale co viem, tak sa obetovali a zili velmi biedne, pretoze starky kvoli tomuto tretiemu synovi postavil dom a tak isla velka cast prijmu na stavbu. staval ho 13 rokov uplne sam. ale vdaka tomu ma jeho syn kde byvat.
takze asi ked sa chce, tak sa da. a jeho sestry su teraz jeho opatrovatelky.
Hlavu hore. S manzelom si sadni, obaja ste zodpovední a obaja ste boli pri tom, ked sa to stalo. Podla mna je manzel len v prvotnom soku, daj mu chvilu nech sa "otrasie". Zvladnete vychovat aj tretie a mozno bude najvacsi milacik rodiny
@lukasko12 nakladat ti tu nejdem, naco ti robit zle ...muz nechce dalsie dieta alebo nechche dalsiu sekciu lebo je nebezpecna pre tvoje zdravie? To su dost podstatne rozdiely...3 sekcie za sebou ma mnozstvo zien to sa da zvladnut.. horsie ak manzel nechce dalsie kvoli financiam napriklad nakolko tipujem ze ty si doma a vsetko taha on... treba si s nim sadnut, prebrat moznosti ..babatko uz je a nedala by som si ho vziat...trebalo na to mysliet predtym a chranit sa...ak ho radikalne bude odmietat treba zvazit ci to zvladnes utiahnut aj sama... ak nedajboze nie a nebude sa s nim dat vzdy je moznost aj adopcie a podobne urcite by som potrat neriesila...drzim palce pri rozhodovani
@janetinka27 no áno, a presne o tom to je. Vysporiadať sa s niečím, čo nastane a nemám možnosť to nijak ovplyvniť je diametrálne odlišná situácia než tá, v ktorej sa nechádza autorka.
@jj298 wow. Aka intelektualna reakcia.
@tiezjedna ale nie je diametralne odlisna. narazala som na reakciu niektorej reagujucej, ze vraj dve mladsie deti budu mat kvoli starsiemu pokazene detstvo. ja som na to napisala, ze sa aspon naucia obetovat pre inych a budu mu oporou, ked zomru rodicia.
diametralne odlisnu poznamku si tu hodila ty - ako by sa rozhodli moji stari rodicia, ci by mali dalsie deti, keby sa moj postihnuty ujo narodil ako prvy - ale to je presne ta ina situacia, lebo autorka uz tehotna je. cize je ine rozhodovat sa, ci sa snazit o dalsie deti a rozhodovat sa, ked uz je dieta na ceste, to je uplne nieco ine.
@gabrielkaa a ma uz 43 lajkov, takze sa to tu hemzi intelektualmi 😀
Gratulujem 🙂
Ak ty si babatko nechavas, je to novy zivot 🙂 Muz ma mozno obavy, ale ked ste zvladli dve, zvladnete aj tretie 🙂
Moja dcera ma pani ucitelku ktora mala 7 cisarskych. Posledny pred rokom. Uz pri piatom ju strasili a nic. Vsetky deticky su absolutne zdrave a aj ona. Ak ma drobec najmladsi uz 2r tak si myslim ze uz si plne zahojena a kym pojdes rodit budes este dalej od posledneho cisarskeho. Nemas sa coho bat. Muz verim casom povoli. Zelam vam kopec zdravia a verim ze dobre bude.
(Niektore tu zeny ja neviem co vy mate za samonaser v hlave ze hento dokazete napisat cerstvo tehotnej zene. 10x premyslite a potom piste. Je toto ono co by ste chceli citat keby ste v jej situacii?)
Preco niektore zijete v nejakom sne? Sen mi nezaplati skolku,byvanie,stravu. A ked sa manzel zobere a pojde do p? Tak to uz bude ok?. A ano sterilizacia je dobry navrh. A verte mi kludne sa pozriem kazdy den do zrkadla!
@janetinka27 prave pozeram . Wow
@bozenka9532 veľmi ďakujem za podporu toto vážne teraz od vás potrebujem a nie kritiku s každéj strany je mi do placu
Starého sterilizuj.
Koľko chce deti na to ma myslieť pred paľbou. 💦
@janetinka27 buď si ma nepochopila, alebo pochopiť nechceš. Nevadí. A dieťa môžeš k empatii vychovávať aj bez toho, aby si ho vedome priviedla do prostredia v ktorom nedostane na výber. A naozaj si myslím, že jednostranné rozhodnutie autorky je veľmi sobecké. Nemá to riešiť na koni, ale s mužom doma. Možno má on len reálny pohľad na ich situáciu a preto tretie dieťa nechce.

@lukasko12 no neviem, také to "ja si to zobrať nedám", nemalo by to byť rozhodnutie oboch rodičov? Máte jedno postihnuté dieťa, druhé maličké, muž tretie nechce. Ale ty si to zobrať nedáš... Chápem, ale v tom prípade počítaj aj s možnými následkami.