Som 3x tehotná, ale muž dieťa nechce
Ahojte baby potrebujem poradiť prosím čo mám robiť podariilo sa nám s mužom zas byť tehotný ale mám strach 2x som bola cisárskym mám dvoch chlapcou jeden má 8rokou aleje postihnutý a druhý ma len 2roky čo mám robiť muž nechce 3dietá a ja si zobrať dieťa nedám .
@jana_eyre_2 odkial máš že som rozladena?Ja len nemám rada také všeobecne názory že doba je zla a ľudstvo je zle a podobne. Také opustaky. Pani autorka je dospela a ak dieťa nechceli mali sa patrične chrániť. To je všetko.
V akej názorovej skupine si ma mala? To by ma celkom zaujímalo.
@jana_eyre_2 toto mi inak rozum neberie - autorka otehotnela - neplánovane. A to nevedela že momentálne nemajú ochranu alebo jej to svitlo až po akte? To je uvažovanie? Ďalšie dieťa nechcem ale ochranu nepoužijem? Aj toto svedčí o mentálnom stave človeka. Pretože ak nechcem zostať tehotná tak buď nemám sex alebo sa chránim. Iná možnosť nie je . Toto fakt nepochopím - tehotná zostať nechcem a na ochranu sa vykašlem.
@aurora33 v tej čo menej súdi a snaží sa pochopiť.. v takej.. autorka vraví že dieťa chce.. nechce ho jej muž a tak sa mal chrániť.. (tak isto je možné že si mýlim nick)
@kvetinka75 úplne opominate muža, chudáčik, dotlačený do sexu bez ochrany, tak poďme kopať do autorky.. 😒
@jana_eyre_2 môj komentár platí rovnako na muž ako aj na ženu. Boli pri tom obaja.
@kvetinka75 boli a? Má právo muž ženu nútiť do potratu lebo otehotneli neplánovane? (Áno, aj ja používam že otehotneli, lebo je to ich spoločné dieťa) zato že boli obaja a nechranili sa tu môžu ženy autorku urážať a súdiť? Nikto o ich situácii nevie nič viac len to, že čakajú tretie, že muž ho nechce a žena áno..
Btw. Moja druhá dcéra bola neplánovana, nečakaná.. vznikla keď mal starší syn 11m. Dieťaťu sme sa potešili obaja.. keby ma ale poslal muž na potrat a ja by som hľadala oporu na MK, tak by sa mi dostalo takéhoto odsúdenia? Alebo nie, lebo mám dobrú gramatiku? Čiže z toho vyplýva že deti majú mať len ľudia čo ovládajú gramatiku? Ak mám náhodou jedno dieťa s dysortografiou, mám sa začať pripravovať na to že nech nemám od neho vnucata? Lebo na MK tety povedali že ľudia čo nevedia gramatiku patria do nižšej vrstvy.. 😏
@jana_eyre_2 tak ale keď majú normálny vzťah, musia vedieť názor toho druhého na ďalšie dieťa. A ak ho partner nechce, tak mu to pri sexe pripomeniem. Nechceš ďalšie dieťa, tak použi ochranu. Nie? Normálni partneri, ktorí spolu komunikujú by mali poznať názor jeden druhého na ďalšie a je jedno či plánované či neplánované, tehotenstvo
@jana_eyre_2 ...alebo si raz autorka na túto diskusiu spomenie a v duchu si povie, že sa mala rozhodnúť inak, čo my vieme🙂 Ja jej držím palce, pretože v tejto chvíli nie je v ich situácii ani jedno rozhodnutie ideálne.
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/zapal-maternice/
Skúste si prečítať túto diskusiu a ešte raz popremýšlať o úrovni zakladatelky tejto témy.
Či sa Vám to niektorým páči, či nie aj písomnÿ prejav, štylizácia a vyjadrovanie vypovie veľa o osobe, ktorá ten text píše.
Okrem toho tu má autorka aj iné témy a príspevky, kde píše aj o jej mužovi, takže ja si stojím za svojím. Sú to jednoduchí ľudia, ktorí nerozmýšlajú, konajú pudovo a potom sa zobudia, keď to ich konanie už má následky.
Nečítala som všetky jej staršie komentáre a príspevky, ale po tých pár nechápem, ako mohla s mužom o ktorom sa vyjadruje tak, ako sa vyjadruje v iných témach sexovať bez ochrany. Rozum sa síce kúpiť nedá, ale antikoncepcia áno.
@kvetinka75 čiže stále to dávaš za vinu jej, hoci tvrdíš že to platí na oboch.. keď raz dieťa naozaj nechcem, nečakám snáď nejaké pripomenutie partnera, ktorý dieťa neodmietne, keď už vznikne.. veď ho nechce chlap, tak sa mal chrániť, keď už vzniklo nech to nerieši nutenim do potratu..
@jana_eyre_2 tak 50%nú vinu má aj ona.
@tiezjedna v akej ich situácii myslíš?
@jana_eyre_2 v tej, v ktorej sa nachádzajú - dve deti na svete, jedno z nich postihnuté a na ceste tretie, ktoré otec nechce.
@lalenka33 do bodky sa podpisujem pod tvoj komentár. Až ma zaráža, že kolko žien na koňovi otehotnie napriek tomu, že si dávali pozor. Lebo kondómy nezvyknú praskať a antikoncepcia má takmer 100% účinnosť. Ibaže by bol naozaj problém v mentálnej výbave niektorých prispievateliek do diskusie.
@jana_eyre_2 toto sa ale pochopiť nedá. Jedno dieta postihnuté, druhé malé on dieta nechce a aj tak spolu spia bez akejkoľvek antikoncepcie. A sory, ale spôsob písania plus gramatika napovie veľa o človeku.
@aurora33 vidis a možno jej muž má dokonalú gramatiku, štylistiku a tu budete autorku súdiť.. Opakujem 100x ak dieťa nechcel, mal sa chrániť on.. a nevidím problém v postihnutom dieťati, ani malom. Sama mám tri deti ktoré majú malé rozostupy medzi sebou.. keby bolo jedno z nich aj zdr.postihnutie, tak čo? Je snáď nemožné pri takom dieťati vychovať ďalšie deti? Poznám úžasnú mamu, ktorá má prvého syna zdr.postihnuteho a má ďalšie dve dievčatá.. sama si ju možno poznala z modrého koníka.. je snáď nemožné vychovávať takto deti? Nie.. opakujem o autorke netušíte vôbec nič.. a nech by bola akákoľvek, kto ženám na mk dáva právo súdiť druhých.. to nikdy nepochopím..
@lukasko12 mila autorka, bohuzial sem chodia aj frustrovani ludia, ktori sa sem idu vyburit... To si nevšímaj.
Ja ti rozumiem. Mame 2 synov a manzel o tretom ani pocut. Napriek tomu, ochrana podla neho nie je potrebna. Je pravda, ze ochoch mame z IVF a mame uz svoj vek.... No, ako sa vravi, cert nikdy nespi. Takze mam s tebou sucit a fakt neviem, co by som robila, keby sa nam zadarilo. Ani jeden uz babo nechceme, no na potrat by som nesla ani ja.
Mas to fakt tazke. Mozno mu jednoducho oznam, ze na potrat nejdes a nech to berie tak, ze to asi tak malo byt... Bud sa s tym zmieri, a vezme to ako fakt, alebo nie. Otazne je, ze ci ty si pripravena, ze by ta aj mohol opustit.
Drzim ti palce, aby si sa rozhodla spravne a dobre to dopadlo❤️.
@jana_eyre_2 v poriadku, to je tvoj názor. Nikde som nenapisala, že je nemožné vychovávať postihnuté dieťa, či niečo podobne. Len píšem, že jej manžel ďalšie dieťa nechce, čiže je to od oboch nezodpovedne že napriek tomu spolu spali bez akejkoľvek antiky. A tak sa nesprávajú zodpovední ľudia. Ano mal sa aj on chrániť, ale rovnako sa mohla aj ona. Ale mne je to v podstate jedno.
To v 6tom mesiaci sa pytas, co mas robit?
@lukasko12 čo uź, no… Dobrý Bože!!! 🤣🤣🤣🤣
No mala si hneď do úvodného príspevku napísať, že si v 6. mesiaci. To by som ti na tvoju veleinteligentnú otázku "čo mám robiť" odpovedala len raz a zrozumiteľne - modliť sa, aby všetko dobre dopadlo, dieťa bolo zdravé a manžel sa na vás nevykašľal. Pretože nič iné sa robiť nedá...

@aurora33 a čo ťa prosím tak rozladilo? Kde autorka neuvažuje? Toto je jedna z diskusií ktorá ukazuje ako ľudí ovplyvňujú iné nenávistné názory a od toho sa odvíja celá diskusia..
Autorka otehotnela, neplánovane.. ano, nechránia sa.. ale nechranil sa ani jej muž ktory dieťa nechce. Nič viac, nič menej o týchto ľuďoch nevieme.. tu sa súdi podľa toho že sa niekto zameral na jej gramatiku a štylizáciu, to je to čo má maximálne šokuje a prepáč teba som mala zaradenú tiež v inej názorovej skupine, tak ma to celkom prekvapuje.. nevadí, nemusím rozumieť všetkému..