Som štvrtýkrát tehotná a rozhodujeme sa, či si dieťa necháme
Ahojte som 4x tehotna a teraz riesime s manzelom ci si dietatkl nechat alebo nie, prislo necakane neplanovame no proste je tu. Mam strach a neviem sa rozhodnut. Som v 6tt
Platime toho vela sme v 3 izbovom byte plis psik. Prosim o radu. Som zufala
@marticka92 pozri...uz sa stalo, babatko je na ceste. Ked si dala sancu zit svojim trom detom, daj aj stvrtemu. Preco prave ono by tu nemalo byt? Zvladnete to a pri kazdom pohlade na babo boludes stastna,ze si si ho nechala. Vela stastia.
Presne v takejto situácii som bola tiež a teraz by som nemenila bolo to to najlepšie rozhodnutie.. mame síce zatiaľ tiež troj izbak a psika ale časom aj to sa zmení ked sa bude dať.. deťom nič nechýba co treba sa im kúpy, kruzky majú, občas výlety hlavne v lete a plus dovolenka pri mori.. ale ano ako tu píšu uz niektoré ženy aj treba sa pripraviť na okolie ktoré nebude chápať ako môže mat miekto 4 deti.. najmenší ma 9m a este teraz sa ma okolie pýta ze to ako.. minule som bola na ihrisku s neterou takze som mala 5 deti a jeden pan nechápal a cely cas ma pozoroval ze ako sa to da a ci to su moje všetky deti.. ale napr. muz ma v robote kolegov ktorý nevedia zvládnuť ani jedno a majú lepšie podmienky takze toto všetko je hlavne o človeku a prioritách.. držím palce urcite to zvládnete a sústred sa teraz na babatko je to dar ❤️ ja si teraz najmenšieho užívam ako sa len da kedže viem ze ďalšie uz nebude možno az ked vnúčence budú 😊 ked budes chcieť kludne napis.. 🙂
@marticka92 máš doma e chalanov áno,ak by toto bolo dievča, nebolo by ti to ľúto keby si sa to dozvedela, plus keď dokážete uživiť aj psa dokážete aj ďalšie dieťa podľa mňa
Ja tu v debatách stále citam , ze treba pouvažovať ci to dieťa priať lebo krúžqky, lebo vysoká škola. Ja neviem noo...ale nemám pocit žeby ta vysoká škola bola veľkým utrpením pre rodinný rozpočet . Ja som ju teda dokončila už pred 6r ale jedine co mi rodicia dávali bolo 100E na mesiac. Zvyšok som si hradia z toho čo som si zarobila a dostala na prospechovom.

Keby som cakala 4te dieta,tiez by som zvazovala potrat. Ale rozhodnutie je naozaj len na tebe. Nech sa rozhodnes akokolvek,kazde rozhodnutie bude dobre. A uz sa potom nemozes ohliadat do minulosti a trapit sa,ci si urobila dobre. Byt by ma az tak netrapil. Moja teta mala 4 deti. Tiez bolo posledne neplanovane. Vyriesili to tak,ze spalnu prenechali detom a zariadili si obyvacku ako spalnu. Neviem ako velku mate obyvacku,ci sa tam zmesti aj manzelska postel aj gauc. Im to tam voslo a takto zili dlhe roky. Pripadne sa da vyspat aj na roztahovacom gauci. Je to sice nekomfortne z dlhodobeho hladiska,no v stave nudze co ine urobis. Skor by ma trapilo,ci uzivim 4 deti tak,aby mohli studovat a rozvijat sa.